RecepIvedik Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Resmi olarak açıklanmayan ama gelmesi muhtemel Metallica konseri öncesi en önemli Tribute gruplarından biri olan Metallica UK Türkiye ye geliyor. ayrıntılı bilgi ve bilet fiyatları : http://www.biletix.com/event.htm?id=JBR10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Eskişehir Glow'da çıkıolarmış haha.Yanlış mekan seçimi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 metallica uk ne yav Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 27 temmuz'u beklerim şahsen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Haftaya cmrtesi İstanbulda bronxta. Ben de ordayım tahminimce :) http://www.metalicauk.co.uk/ Kalbimdeki Metallica'ya şimfiki metallica'dan daha yakın bu amca. Velakin İngiliz aksanı şarkıların içine edebilir, umarım aksanını da James'e benzetmiştir. http://www.myspace.com/metallicauktribute Hahaha. Herif süper söylüyo yaw :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 niye bir yerde metalica, bir yerde metallica yazmışlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Telif hakkıy olayıyla ilgilidir tahminimce. Logoda metalica yazıyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 eleman james'den daha james :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Adı üstünde tribute band,Metallica ismini tamamen kullanabilir tribute eklentisiyle.Telife göre bşi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 Metallica napstera falan dava açtı, adamlar korkmuş olabilir. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SPectre88 Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 5dk önce afişleri gördüm 21şubat glowdalarmış 10 ytl ögr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingOfLoss Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 hadi ya? ben bu hafta dönücem eskişehire kaçırdım mı şimdi. of. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RecepIvedik Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 Yarın ordaydım gelcek varsa görüşürüz.. YEAAAAAAAAAAAAAAAAAHHH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 Ben de ordayım, kim geliyo başka? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 Ben çok yorgundum gidemedim,Erasmus hedesi yüzünden doorstaki. Ama arkların, herifin ilk 5 albümdeki Hetfield'ın aynısı olduğu yönünde ısrarları var. Bi de ben Glow'u sevmiyorum ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 ARkların doğru. Herif Hetfield'dı. :) Çok güzeldi konser. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RecepIvedik Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 :) konser güzeldi.. elemanlar gayet iyi çaldılar,solist james in yandan yemişi hem ses hem tip çok benziyor :) kötü olan tek şey mekan dı.. hem küçük,hem havalandırması yok >.< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 İstanbul'da bütün mekanlar öyle. Daha iyileri pahalı falan sanırım, of İstanbul niye bu kadar pahalısn. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamon Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 Cuma fazla sağlam içince cumartesi anca gece ayıldım, zaten unutmuştum bu konserin varlığını da. Gitmek isterdim gerçi, neyse artık, geçmiş olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar