walkman Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 öncelikle kısa ama çok zorlu ve yorucu ilişki yaşamış olan patilerin yazmasını dilerim... eski sevgilimden ayrıldım ve çok rahatım yalnız ilginç bir şey var şu anda etrafımda hangi kıza baksam onunla tartıştığımızı, kızın bağırdığını falan hayal ediyorum. kadınlardan soğudum resmen. eskiden çok olumlu bakardım... kadınlara, insanlara... benzer şeyler yaşamış patilerin görüşlerini merak ediyorum...
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 standartların yükselmiştir biraz ondandır diye düşünüyorum
Sly-One Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 olur öyle bir süre. ama o düşünceleri bastırıp bi kız arakdaş edinirsen rahatlarsın. ben böyle yaptım rahatlamadım o ayrı. bazen de herşeyin ilacı zaman. ek not : bu ardeth i pek dinleme ne bilio ne konuşuo dsf. gitsin ilim irfan yapsın.
Dwinz Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 zaten biraz öle takılman iyidir. kafa dinlersin iyi olur senin için. sanırsam zamanla geçicektir.
Mortis Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Bundan sonraki sevgililerini daha dikkatli seçiosundur ister istemez o yüzden her kız hoşuna gitmiyordur. Zaten ayrılıkların kazandırdığı tek güzel şey bu. Deneyim
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 walkman said: nasıl yani anlamadım? şimdi o kız arkadaşının kavgacı vs yönünden dolayı artık bunları yaşamayacağın bir kız arıyor olabilirsin dolayısı ile kızların bu özelliklerine karşı hassaslık kazanmış olabilirsin. Yani mesela genelde insanların başına gelen bir örnek sallayayım, diyelim eski bir kız arkadaşın yakın arkadaşlarına çok düşkün ve onların etkisinden kurtulamıyor ve bu ilişkini kötü yönde etkiliyorsa ilerki değerlendirmelerinde böyle kızlara karşı daha temkinli olabilir, daha bireysel kızlara yönelebilirsin gibi... onun yanında sırf bu etkiden kurtulmak için fütursuzca öylesine biriyle çıkarsan en fazla karşındakini üzmüş olursun emin ol bir insanı başta reddetmek ondan sonradan ayrılmak kadar kalıcı bir iz bırakmayacaktır, çok da birlikte olmak istemediğin biriyle kontrolün dışında yakınlaşırsan bunu aklından çıkarma.
Saeros Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 ben de anladım. katılıyorum sina'ya (anlamadım.)
Flameoffear Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Eski sevgilimden ayrıldım derkene? İkinci denemeydi mi olmadı, yoksa ne ben anlamadım. gsdfsd Bide eski sevgili hala sevilen bişi ise mütemadiyen vücudda su kaybına sebep olur. Ölede bir etkisi var bünyeye.
Greeny Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Ben şu anki sevgilimden ayrılsam, doğa ana gelse beğenmem herhalde. Standartların yükselme olayı, Ardethe reput ve terazi armağan ediyrum. Herkesin kendi terazisi olsun.
Quibble Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 ben ayrildim.. bida ayrilcam. hatta bida bida bida.. eski sevgiliyle alakasi yok bence, herkezin gereksinimleri farkli ve tam anlamiyla karsilayan bulmak o kadar zorki. buldum diyosun, hergun kavgaya razi oluyorsun, sonra bunyen yipraniyor. gucun kalmiyor bolece sonrakilerden daha fazlasini bekliyorsun.. bole bole kimse karsilayamaz oluyor. sende bunu standartin yukseldi olarak goruyorsu, bi bakima ole. ohh sinirliydim rahatladim. yalan ya iliski, pic olcaksin bunu ogrendim. dimi sesu..
-Wissy Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Greeny said: Ben şu anki sevgilimden ayrılsam, doğa ana gelse beğenmem herhalde. Standartların yükselme olayı, Ardethe reput ve terazi armağan ediyrum. Herkesin kendi terazisi olsun. Yok be hocam. Ben o kizdan ayrildiktan sonra gayet de mutlu oldum baskalariyla.
Greeny Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 O.o ben de anlamadım. Kafamda 3 soru belirdi. 1- Eski kız arkadaşından mı bahsediyorsun ? 2- Benim sevgilimden mi ayrıldın kırarım kafanı (pek soru olmadı fasdad) 3- Doğa ana ile mi birlikte oldun.
Quibble Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 devamini merak ettim hadi.. yarim kalmis hikaye gibi oldu olmaz bole
-Wissy Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Dusunuyorum dersem mi daha eglenceli gelisir dialog yoksa demezsem mi.. Karar verip bir yol izlicem.
walkman Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 evet muhabbet fena gelişmiş...
eisenheim Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 önündeki maçlara bak derim..eskiyi takıntı haline getirme
Öne çıkan mesajlar