Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

eski sevgilinin bünyeye etkisi

walkman

Öne çıkan mesajlar

öncelikle kısa ama çok zorlu ve yorucu ilişki yaşamış olan patilerin yazmasını dilerim...

eski sevgilimden ayrıldım ve çok rahatım yalnız ilginç bir şey var şu anda etrafımda hangi kıza baksam onunla tartıştığımızı, kızın bağırdığını falan hayal ediyorum. kadınlardan soğudum resmen.

eskiden çok olumlu bakardım... kadınlara, insanlara...

benzer şeyler yaşamış patilerin görüşlerini merak ediyorum...
Sosyal ağlarda paylaş

walkman said:
nasıl yani anlamadım?

şimdi o kız arkadaşının kavgacı vs yönünden dolayı artık bunları yaşamayacağın bir kız arıyor olabilirsin dolayısı ile kızların bu özelliklerine karşı hassaslık kazanmış olabilirsin. Yani mesela genelde insanların başına gelen bir örnek sallayayım, diyelim eski bir kız arkadaşın yakın arkadaşlarına çok düşkün ve onların etkisinden kurtulamıyor ve bu ilişkini kötü yönde etkiliyorsa ilerki değerlendirmelerinde böyle kızlara karşı daha temkinli olabilir, daha bireysel kızlara yönelebilirsin gibi...

onun yanında sırf bu etkiden kurtulmak için fütursuzca öylesine biriyle çıkarsan en fazla karşındakini üzmüş olursun emin ol bir insanı başta reddetmek ondan sonradan ayrılmak kadar kalıcı bir iz bırakmayacaktır, çok da birlikte olmak istemediğin biriyle kontrolün dışında yakınlaşırsan bunu aklından çıkarma.
Sosyal ağlarda paylaş

ben ayrildim.. bida ayrilcam. hatta bida bida bida.. eski sevgiliyle alakasi yok bence, herkezin gereksinimleri farkli ve tam anlamiyla karsilayan bulmak o kadar zorki. buldum diyosun, hergun kavgaya razi oluyorsun, sonra bunyen yipraniyor. gucun kalmiyor bolece sonrakilerden daha fazlasini bekliyorsun.. bole bole kimse karsilayamaz oluyor. sende bunu standartin yukseldi olarak goruyorsu, bi bakima ole. ohh sinirliydim rahatladim. yalan ya iliski, pic olcaksin bunu ogrendim.

dimi sesu..
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...