Bone Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Club müziği dinleyen olsun, Rock müzik dinleyen olsun, bass'ı çok açtıklarını görüyorum. Müzikte bass'ı açmanın tadını kaçırdığını düşünüyorum. Şarkının normal ritmini ve normal akışını değil de, sadece o "bum bum bum" sesini duymaktan başka bir işe yaramadığını düşünüyorum. Müzik dinlerken/çalarken bass'ı abartmak konusunda düşünceleriniz nelerdir? Normal midir? Bir de şimdiye kadar dinlediğim müziklerde davul (bateri ?) arkada ritm olsun diye konulduğunu görmüşümdür. onun üstünde gitar sesleri oluyor genelde, bir üstünde de esas vokal sesi. Ancak amatör gruplarda felan vokalin ve gitarin sesi duyulmayacağı kadar kısık, ancak davulun sesi abartı yüksek oluyor. Amatör grupların felan trendi felan mıdır bu, yoksa ben mi bu konuda talihsizim? Peki bu hadise normal midir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 katılıorum bence de bas olayı abartılıyor. özellikle dediğin gibi amatör gruplarda (hatta bazı profesyonel gruplarda dahi) vokal arkada kalıyor. bu gibi durumlarda albüm kaydını canlı performansa tercih ettiğim oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 acaba ben mi çok albüm/klip kaydı dinliyorum diye düşünmeden edemiyorum. vokal arkada kalınca dediğin gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 türk albümlerinde nedense basslar ( ve kickler) hep patlak top kıvamında geliyor! ve yorucu oluyor gerçekten.. diğer yandan bol ve yüksek bassların yerinde kullanıldığı yer big beattir. kalanı yorucudur yahu. normal mi bilmiyorum ama yoruyor beni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar