Spastik_Serce Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 off ensemdeki kist tekrar harekete geçti sanırım. 5 aydır roaccutane kullanıyordum. tamamen bitmişti. bugün baktım tekrardan kıpırdanma olmuş. inşallah çıkmaz ya. kestirip aldırmak gerekicek , yada doz mu arttırıcak doktor .çileye bak ya :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 kist için roacctuane mı kullandın?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 eet ilk çıktıklarında sivilce sayılabilecek şeylerdi. daha sonra kiste çevirdi. 1 tanesi büyük kaldı. diğerleri tetradoxla filan geçmişti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 kist? yağ kisti mi? lipom falan mı yani? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 irin+ kan karışık birşeylerdi işte. aslında bu işin bu kadar büyümesi, devlet hastanelerindeki umursamazlık. ( bkz : komadayken bu alkol kokuyor diyip bakmayan doktor, hademenin röntgen çekmesi,) 3 metre uzaktan bakıp tetradox, cleocin t diyen lavuklar. (lavuksunuz abi) illa özel doktora gideceksin. illa para bayılacaksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 kist değildir o ya bende kullandım roacctuena ama tekrar çıkıyor şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 üniversite hastanelerini dene bi de (ben de sağlık sigortası var.. birebir tecrübem yok ama üni.ler iyi diye duymuştum) eğer lipom benzeri bişi ise ameliyatı kısa sürüyor. bir haftaya da dikişleri alıyorlar diye biliyorum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 geçmiş olsun. hareket ediyor dediğini anlamadım. durduk yere mi kıpırdanıyor, yoksa akşam yatıp sabah kalkınca büyümüş mü oluyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 geçmiş olsun.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 çıban cıkmıs sende kara merhem mı ne ole bısey vardı zamanında surunce gecıyordu ama arastır bıraz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sage Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Geçmiş olsun ben de üç aya kadar roaccutane kullanıyodum (8 aya yakın kullandım) ve ne kadar acı verici bişi olduğunu bilirim. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
walkman Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 roacctuane çok sakat ilaçtır diye biliyorum kanka. bunu kullanan ne kadar arkadaşım varsa depresyona girmeceli bir hal aldılar sonunda... bence o ilacı bırak. tamam biliyorum çok etkili ama başka çözüm yollarını dene... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 ya depresyon olayına emın degılım ama son 1-2 aydır traş olmuyorum, ağzım açılmıyor yemek yerken, yediğimden tat alamıyorum. ve son ay bitiyor diye sevinirken bu olay tekrar çıkmaya başladı gibi :S çıban değil abi. doktor illaki kendiliğinden oluşmuştur vücut yapar bazı bünyelerde diyor. bana kalırsa berberde kaptım. enseyi ve sakalların oraları aldırmıştım.ondan 2-3 gün sonra oralarda 3-4 tane çıktı koca koca. uzun tetradoxlar sonucu 3 tanesi vefat etti. 1 tanesi ensemdeki kalmıştı işte. umarım geçicidir gider tekrar ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
walkman Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 tanıdığım kim kullandıysa diyorum küfrediyor ilaca ve veren doktora resmen... belki de ortak yan etkisi falandır benim tanıdıklarıma... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 bişi olmas ya tek derdin bu olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 walkman said: tanıdığım kim kullandıysa diyorum küfrediyor ilaca ve veren doktora resmen... belki de ortak yan etkisi falandır benim tanıdıklarıma..., bende kullandım 5 ay hiç bi etkisini göremedim depresif açıdan sdece dudakların kuruyor vücudun kuruyor işte..Hatta millete bağırıp çağırıyırdum sonrada bu ilaç beni sinirli yaptı kusura bakmayın diyordum :D hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 annemin ayağının kenarında siğil gibi bişi çıktı. profesörlere felan da gösterdi ama onlar hiç birşey anlamamış. yanlış tedavi sonucu (gerçi annem de doktor ama cildiyeci vs o tip branşta değil) şimdi her akşam onu jiletle kesip, sıkıp, içinden uzun uzun kistleri çıkartıp, sonra tekrar bantlaması gerekiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 bakalım biraz patladı ufaldı yine. kistlerin kaybolması tedavinin sonlarınıda bulabiliyormuş. umarım öyledir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
a cup of coffee Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 birşey sorucam ben ; benimde boynumda böyle etin altında beze falan derler ya o tarz şeyler var bu yaşa kadar pek rahatsız olmadım ama ara sıra çok çok çok az bi ağrı yapıyor ciddi bişi olur mu bu ilerde ? bu arada hastalara serçeye falan büyük geçmiş olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 biride kalkıp moralim super lan diye bi topic acsın yaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 bişi demeyeyim ama ağrı yapıyorsa, daha doğrusu ele gelen bir bezeleşme(böyle bir tabir var mı?) varsa bir doktora görün. Ağrısız bezeler bile bazı şeylerin belirtisi olabiliyor. (çocukken lenf kanseri demişlerdi, sonra enfeksiyöz mononükleoz demişlerdi bana. tabii tek belirtisi boyunda bezeler değildi.) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
a cup of coffee Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 ya çok büyük değiller normalde görünmüyor elleyip arayınca bulabiliyosun bide toplu haldeler 3 tanesi boynun sağında 2 si solda en büyüğü nohut kadar bile değil hayır doktora gitmeyen niyetleniyorum ama o kadar çok sakat yönüm varki sora diyorum hangisi için gidiceksin aman boşver, nolcak ki? işte böylede umursamaz bi adamım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 benimdekilerde beze gibiydi. ara sıra uç veriyordu. bazen feci şişip patlıyordu sürekli. en son 1 tanesi kalmıştı işte. roaccutanedan sonra yok olmuştu. şimdi orada yine bi kıpırdanma var :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Riverwind Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 Bendede kist olmuştu baya büyük 1 ay inmemişti saçma sapan birsürü ilaç vermişlerdi.En sonunda kara merhem diye birşey verdi .Onu sürüp üzerini gazlı bezle kapattım her gün.1 haftada baya bir düzeldi. bende roaccutane kullanıyorum 4 aydır dudak kuruması dısında bir etkisi olmadı daha:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 abi benim sağ kaşım ara ara terlerdi. son 2-3 gündür sürekli terliyor ve bildiğin yakıyor oradaki su feci acıtıyor. ne iş :S pff sinüzüt var ondanmıdır. google da da birşey bulamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar