Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

moral sıfır yine

Spastik_Serce

Öne çıkan mesajlar

irin+ kan karışık birşeylerdi işte.

aslında bu işin bu kadar büyümesi, devlet hastanelerindeki umursamazlık. ( bkz : komadayken bu alkol kokuyor diyip bakmayan doktor, hademenin röntgen çekmesi,)

3 metre uzaktan bakıp tetradox, cleocin t diyen lavuklar. (lavuksunuz abi)

illa özel doktora gideceksin. illa para bayılacaksın.
Sosyal ağlarda paylaş

ya depresyon olayına emın degılım ama son 1-2 aydır traş olmuyorum, ağzım açılmıyor yemek yerken, yediğimden tat alamıyorum. ve son ay bitiyor diye sevinirken bu olay tekrar çıkmaya başladı gibi :S

çıban değil abi. doktor illaki kendiliğinden oluşmuştur vücut yapar bazı bünyelerde diyor. bana kalırsa berberde kaptım. enseyi ve sakalların oraları aldırmıştım.ondan 2-3 gün sonra oralarda 3-4 tane çıktı koca koca. uzun tetradoxlar sonucu 3 tanesi vefat etti. 1 tanesi ensemdeki kalmıştı işte. umarım geçicidir gider tekrar ya
Sosyal ağlarda paylaş

walkman said:
tanıdığım kim kullandıysa diyorum küfrediyor ilaca ve veren doktora resmen... belki de ortak yan etkisi falandır benim tanıdıklarıma...
,
bende kullandım 5 ay hiç bi etkisini göremedim depresif açıdan sdece dudakların kuruyor vücudun kuruyor işte..Hatta millete bağırıp çağırıyırdum sonrada bu ilaç beni sinirli yaptı kusura bakmayın diyordum :D hehe
Sosyal ağlarda paylaş

annemin ayağının kenarında siğil gibi bişi çıktı. profesörlere felan da gösterdi ama onlar hiç birşey anlamamış.
yanlış tedavi sonucu (gerçi annem de doktor ama cildiyeci vs o tip branşta değil) şimdi her akşam onu jiletle kesip, sıkıp, içinden uzun uzun kistleri çıkartıp, sonra tekrar bantlaması gerekiyor.
Sosyal ağlarda paylaş

bişi demeyeyim ama ağrı yapıyorsa, daha doğrusu ele gelen bir bezeleşme(böyle bir tabir var mı?) varsa bir doktora görün. Ağrısız bezeler bile bazı şeylerin belirtisi olabiliyor.

(çocukken lenf kanseri demişlerdi, sonra enfeksiyöz mononükleoz demişlerdi bana. tabii tek belirtisi boyunda bezeler değildi.)
Sosyal ağlarda paylaş

ya çok büyük değiller normalde görünmüyor elleyip arayınca bulabiliyosun bide toplu haldeler 3 tanesi boynun sağında 2 si solda en büyüğü nohut kadar bile değil hayır doktora gitmeyen niyetleniyorum ama o kadar çok sakat yönüm varki sora diyorum hangisi için gidiceksin aman boşver, nolcak ki? işte böylede umursamaz bi adamım.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...