Cthulhu Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 megamouth süpermiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 fede said: hakkaten ha. hadi dinazorlara meteor çarptı. buna noldu ki? denizin 20000 fersah altında ne olabilir buna lan. sen o kadar basınca dayan, balina ye. sonra neslin tükensin. hayatı sorgulatıyolar bana gereksiz yere ya makaleyi okudum yukarda verdiğim bu balık çok derin sularda yaşamıyormuş makaleyi yazana göre ve sığ sularda yaşayan bazı türlerin tükenmesi sonucu onlar da ölmüş. Derin sularda yaşıyor olması pek olası değilmiş çünkü derin sularda yaşayacak bir canlının basınç vs gibi şeylere adapte olabilimesi için çok farklı bir yapıya sahip olması gerekiyormuş öyle zırt diye sığ sulardan (nispeten) derin sulara geçilmezmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 ona göre evrim geçirmiştir hayvan aa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 megaladonlar küçülüp hamsi olmuş şu an Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 arkadaşlar böyle olaylar oluyo gerçekten ayrıca megadolan denen hayvanda gerçekten var geçen yaz benim başıma böyle bir olay geldi 4.5 metrelik sandalımla marmara denizinde balık tutarkene bir anda bir megadolin sandalın öbür ucuna zıpladı bir an heyecanlandım fakat bu kısa sürdü oltamla dürterek tekrar denize attım ve tuttuğum balıkları karşıdaki adaya fırlatarak megadoleni sahte iz peşine düşürdüm ve sürat teknemle oradan uzaklaştım. yersen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 marmaraya köpekbalığı giremez mi ? yunus girer mi? yunus giriyor diye görmüştüm hatta tv de. yunus larda saldırabiliyormuş doğrumu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 yihu! ben defalarca boğazda vapurla geçerken yunus gördüm! ^_^ güne neşe katan bir detaydır. sağ elinizi kaldırıp, işaret ve orta parmak bitişik havada, "abiii bi çay versene" diye bağırırıp bi de çay istersin. mis gibi deniz, istanbul manzarası ve yunuslar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 ehah filmden kaçmış dasaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar