Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Köpekbalığı tekneye çıktı!

dasaaa

Öne çıkan mesajlar

fede said:
hakkaten ha. hadi dinazorlara meteor çarptı. buna noldu ki? denizin 20000 fersah altında ne olabilir buna lan. sen o kadar basınca dayan, balina ye. sonra neslin tükensin. hayatı sorgulatıyolar bana gereksiz yere ya

makaleyi okudum yukarda verdiğim bu balık çok derin sularda yaşamıyormuş makaleyi yazana göre ve sığ sularda yaşayan bazı türlerin tükenmesi sonucu onlar da ölmüş. Derin sularda yaşıyor olması pek olası değilmiş çünkü derin sularda yaşayacak bir canlının basınç vs gibi şeylere adapte olabilimesi için çok farklı bir yapıya sahip olması gerekiyormuş öyle zırt diye sığ sulardan (nispeten) derin sulara geçilmezmiş.
Sosyal ağlarda paylaş

arkadaşlar böyle olaylar oluyo gerçekten ayrıca megadolan denen hayvanda gerçekten var geçen yaz benim başıma böyle bir olay geldi
4.5 metrelik sandalımla marmara denizinde balık tutarkene bir anda bir megadolin sandalın öbür ucuna zıpladı bir an heyecanlandım fakat bu kısa sürdü oltamla dürterek tekrar denize attım ve tuttuğum balıkları karşıdaki adaya fırlatarak megadoleni sahte iz peşine düşürdüm ve sürat teknemle oradan uzaklaştım.
yersen
Sosyal ağlarda paylaş

yihu!

ben defalarca boğazda vapurla geçerken yunus gördüm! ^_^

güne neşe katan bir detaydır. sağ elinizi kaldırıp, işaret ve orta parmak bitişik havada, "abiii bi çay versene" diye bağırırıp bi de çay istersin. mis gibi deniz, istanbul manzarası ve yunuslar...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...