MrLevie Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 photoshop da ten rangi soluklatırmam lazım. resim de baya ışıklı. grimsi tonlara getirmem gerekiyor. atıyorum Sweeney Todd filmindeki insanların tipleri gibi. nereyi karıştırsam bir çözüm bulamadım. yardım edebilecek var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 sponge tool yada ctrl+u cıkan menüden saturationu düşür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 suratı nasıl seçmeliyim? magic wand? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 polygonal ya da magnetic lasso bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 quick selection tool kullandım. teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 arkadaşlar bi kızın resmi var. biraz saçılmış saçları var. saçları ne kullanabilirim? neyi denediysem alakasız yerleri de seçti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 o iş biraz zor genel bi problem zaten renk farklılıkları oldugu içinde pixel oranını düşürsende rogru secemiyor magicwand elle seciceksin oraları kastırıcak. sırıtan yerleride arkaplan rengini seçerek boya %40 opacity ile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 el ile derken polygonal lasso kast ettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 tamam teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 elle belirli bir alanı seçip de oranın renk ayarlarıyla falan oynayınca, geçiş çok keskin olursa gözü çok rahatsız ediyor onu da iyi ayarlamak lazım. onun için daesunun dediği gibi opacity ayarlarına dikkat etmek gerekli yerde belki blur gibi yumuşatıcı aletleri kullanmak lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 ya bir de göz boyamam lazım Sweeney Todd'daki benjamin barker gibi. fakat ne yaptıysam sakil durdu. ne önerirsiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 2 yol 1 göz kısmını seçip ctrl+u colorizeye tıklayıp yukarıdaki renk imleciyle oyna , bu dogal durmayabilir her renkte 2 ayrı bir layer aç, tam göz kısımlarını istedigin renkte %80 opacity ile boya. layer penceresinde layer seciliyken üstte normal yazan bi kısım var onu actıgında 15e yakın layer tipi var hepsini tek tek dene istedigini elde edene kadar. bir tanesi problemsiz direk işe yarıyorduda aklımda yok layer olaylarından uzak oldugum için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 gozleri sec feather ver (resmin boyuna göre 1-5 arası bi feather iidir) sonra gözleri yeni layer e kopyala (layer via copy) kopyaladığın layer seciliyken image > adjusment > variations istediin rengi wer =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar