yicit Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 Müzik seçimi çok başarılı, parlayan yıldız Bedük’ün -ya da Beduk’un- “My Woman” şarkısı, bize reklamın hedef kitlesini görselde olduğu kadar iyi sunuyor. Reklam filminin internete sürülmesi sayesinde bir çok insan ile tanışacak olan bu film de Bedük de internet üzerinden “arkadaşım bunu gördün mü ?” içerikli haberleşme ile popüler olmuştur. , İnsanların bu kar-kış-kıyamet havada evde bilgisayar başında daha çok zaman geçireceğini de düşünürsek, filmin internete düşme ve yayılma zamanı da muazzam. Bakalım ilerleyen günlerde film “viral video chart” listemizin neresinde duracak, şimdilik bu viral pazarlama girişimine başarılı diyor ve ajansı tebrik ediyoruz… kaymak : benim blog Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yicit Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 BulletRide said: Sinemada içki reklamlarında patlama var son zamanlarda.Tv'de izleyemiyoruz diye mi öyle gelior bilmiorum ama çoğu reklam bira,vodka,viski. Afm'lerde gösterilen bi Absolut Vodka reklamı var yastık savaşlı,o da çok ambiyans. mealesef alkol reklamları kanunan bazı iletişim mecralarında yassah. sponsorluk vs ile yürüyor bu işler. bildiğiniz gibi etik olmadığı gerenkçesiyleyn ilaç reklamları külliyen yassah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 lüks mekanlarda veriyorlar 70lik burgazı(14ytl) binboa diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 küçük salınım yapan hatunun bacaklar iyiymiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 0:56 ve 1:01 deki hatunlar daha ilgi çekici Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 Vodka dediğin Belvedere'dir ama parasızlıktan İstanblue içiyorum ben genelde vadka aldığımda. İşkoç Polaris'de kral. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingOfLoss Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 votkadan komple hazzetmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 votkadan ben de hazztmem. yalnız bi ara gece uyuyamıyodum. dayıyodum tekel votkayı, bak o iyi oluyodu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jay-Jay Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 Yalnız müzik çok hoş :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SIy-One Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 Bedük - My Woman sabancı üni.'de konserine de gitmiştik bikaç ay önce penth ben falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 binboa güzel, ama 0:54 daha guzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 patates içmeyin nan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar