nileppezdel Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 Gerçek futbol orada oynanıyor. Manchester'ın renkleri de güzel kırmızılı sarılı ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 valla ben ManU yu gs den daha çok seviyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 valla ne yalan söliyim bende manu'yu fb den daha çok seviyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 Ben takım ayırmıyorum. Tuttuğum bütüntakımları çok severim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 nileppezdel said: Ben de öyle derim hep ama ligde iyi gidiyorlar valla. Gerçi dandik bi oyun sergileyip saçma sapan goller atıyorlar. Öyle Manchester gibi her maç resital havasında geçmiyor :D resital diyince manchester city macından bahsediyosun herelde. evet baya iyi bi resital vardı o gun ehuehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 O maç ayrı, diğer maçlar hep bir resital havasında 10 kişi atak yapan bir takım ya şaka gibi ben böyle bir atak, böyle bir hırs, böyle bir fizik kondisyon görmedim. Hasta bi takım yani ve evet her türlü reital yapıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Xobalt said: ... ManU 6-7 bile yapabilirdi, çok iyi oynadılar, çok kollektif ( Ömer Üründül :D ) oynadılar... Bloklar arası boşluklar bırakıp kademe anlayışında da zayıf kaldılar mı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 4 - 0 ne ya. haftalardır en berbat premier maçlarını takip ediyorum. bu sefer izleyemedim 4-0 mı? hayret bişey ya. tottehnamın maçını da izleyememiştim zaten. lan sinirim bozuldu ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aytimania Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 aytimania said: üst ve manu alır skor için manu : 3-?: arsenal tüh yine bilememişim ya :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 iyi kaçırmışım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mad_Wolf Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 ben fanatik bir liverpool lu ve fenerliyim benim zamaninda tek takim vardi avrupa da ve ingilterede o da liverpool du :D Turkiye de fener tabiki :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 baya dinazorum diyosun yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 FromTheHell said: valla ne yalan söliyim bende manu'yu fb den daha çok seviyorum galatasaraylıyım ayrıca neden quoteladım ve bu mesajı yazdım bilemicem. klavyemi temizledim yazı yazma isteği bürüdü içimi ondan galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mad_Wolf Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 sayiliriz :D biraz dinazor :D ama boyle buyuduk zamaninda ntv ilk zamanlarinda murat kosova sagolsun (o da bir liverpool taraftaridir :)) bir klip yayinlanirdi arkada you will never walk alone calar ve liverpool un eski zamanlarini gosterirdi keagen li souness li falan :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 ehu pek dino değil mişin o zaman. yani ntv nin ilk cıktıgı zamanlarda liverpool sampiyon falan olamıyodu, sen banttan izlediklerine bizim zamanımız mı diyon =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 valla liverpool benim bildiğim en son 89 da şampiyon oldu. ben ingiltere ligini öyle böyle bir şekilde takip ettim kafadan 13-14 yaşımdan beri, liverpool bir kez 2. oldu o kadar.. o da dünya kupası yılında, owen la. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 Evet doğru Premier Lig kurulalı 16 sezon oldu Premier lig tarihinde Şampiyon olan takımlar Man utd 9 kez,3 kez Arsenal,2 kez Chlsea ve 1 kez Blackburn Rovers... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mad_Wolf Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 arkadaslar hayir ben maclari izledim :D ntv den degil orda yanlis anlasilma olmus ntv yi de sempatim var onun niye oldugunu anlatmak istedim ama anlatamadim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar