Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

FA Cup : Manchester United - Arsenal (16.02.2008 , 19.10)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
nileppezdel said:
Ben de öyle derim hep ama ligde iyi gidiyorlar valla. Gerçi dandik bi oyun sergileyip saçma sapan goller atıyorlar. Öyle Manchester gibi her maç resital havasında geçmiyor :D

resital diyince manchester city macından bahsediyosun herelde. evet baya iyi bi resital vardı o gun ehuehe.
Mesaj tarihi:
O maç ayrı, diğer maçlar hep bir resital havasında 10 kişi atak yapan bir takım ya şaka gibi ben böyle bir atak, böyle bir hırs, böyle bir fizik kondisyon görmedim. Hasta bi takım yani ve evet her türlü reital yapıyorlar.
Mesaj tarihi:
Xobalt said:
... ManU 6-7 bile yapabilirdi, çok iyi oynadılar, çok kollektif ( Ömer Üründül :D ) oynadılar...

Bloklar arası boşluklar bırakıp kademe anlayışında da zayıf kaldılar mı :)
Mesaj tarihi:
4 - 0 ne ya. haftalardır en berbat premier maçlarını takip ediyorum. bu sefer izleyemedim 4-0 mı? hayret bişey ya. tottehnamın maçını da izleyememiştim zaten. lan sinirim bozuldu ya.
Mesaj tarihi:
FromTheHell said:
valla ne yalan söliyim bende manu'yu fb den daha çok seviyorum

galatasaraylıyım ayrıca
neden quoteladım ve bu mesajı yazdım bilemicem.
klavyemi temizledim yazı yazma isteği bürüdü içimi ondan galiba
Mesaj tarihi:
sayiliriz :D
biraz dinazor :D
ama boyle buyuduk
zamaninda ntv ilk zamanlarinda murat kosova sagolsun (o da bir liverpool taraftaridir :)) bir klip yayinlanirdi arkada you will never walk alone calar ve liverpool un eski zamanlarini gosterirdi keagen li souness li falan :D
Mesaj tarihi:
valla liverpool benim bildiğim en son 89 da şampiyon oldu. ben ingiltere ligini öyle böyle bir şekilde takip ettim kafadan 13-14 yaşımdan beri, liverpool bir kez 2. oldu o kadar.. o da dünya kupası yılında, owen la.
  • Yeni Oluştur...