Sum41 Mesaj tarihi: Mart 18, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2003 e ben unoffical denedim oldu misler gibi coad serveri aa neden olmuo bendede Daoc calısmıo ehehe daoctest calısıo girmio onada[hline]Under My Penis November General Ultima Sux Never been a cocks ahaha uydu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghaldszar Mesaj tarihi: Mart 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2003 Sanıyorum hallettim update olayını ama şu anda problemim test server için acc almak. Nasıl yapıcam var mı bilgi verebilecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brelenor Mesaj tarihi: Mart 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2003 Burada oynayabilmen icin once daoc.it'e gir ve oradan REGISTRAZIONE'yi sec, o seni CTONet'in sayfasına atacak, oradan da registrazione sec ve cikan formu doldur. O zaman girebilirsin. - Bu arada su anda daoc.it'e erisemiyorum , o yuzden de daha detaylı veremedim , kusura bakma. Bir de Sum41 , eger player adlarını verirsen veya asagida imzamda olan pglere send atarsan sana yardım ederim ben de. Daverc genelde benim 1/4 surem kadar oynuyo anca tum hafta ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brelenor Mesaj tarihi: Mart 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2003 ehiehiehi... imzamı eklemeyi unutmusum :P[hline]Odion - Level 50 Wizard Yored - Level 50 Cleric Brelenor - Level 50 Infiltrator Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osiris_Quidam Mesaj tarihi: Mart 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2003 arkadaslar registeri oldum oradan ama cdkeyi bulamadım ya ben yanlısh birşeyler yapıorum yada bir yeri atladım neyse birde bu oyunu nereden cekicez öncelikle 177 kb birsey vardı italy .exe isminde ona cift tıkladım ama cdkey sordu onu daoc.it deki cdkey linkinden bakdım oradada yokdu yanlısh yaptıım yeri sölermisiniz pls artık birisi yardım etsin icq: 1174681 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
resata Mesaj tarihi: Mart 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2003 olm isteyen gelsin italy serverina... her türlü yardimi elimizden geldigince yapariz..... ki epey birseyde gelir elimizden yane.... ANCAK; alb serverina gidersen bisiy yapamayiz ne de olsa su anda türk pg sahipleri EZICI bir agirlikla MID REALM'inde......... [hline]Seninle Cehenneme Bile Geliriz !!! ultrAslan-Izmir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nyrio Mesaj tarihi: Mart 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2003 sen daha önce oyunu ögren alb serveri diye bisi yoktur alb realmi ward1r[hline]-_-_- NyRio -_-_- === Paladin === Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sum41 Mesaj tarihi: Mart 20, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2003 walla ya ne o alb serveri KIrallık demek istedi aSdasd[hline]Under My Penis November General Ultima Sux Never been a cocks ahaha uydu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Mart 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2003 nerde lan ezici üstünlük midde türklerden ? 2 ezik war bide serdar abi war baska ??!?! zaten midlerin hepsi ezik ya ama sen yinede (mid serverinde oyna ):P[hline] :hrr:MeGaDeaTHx:hrr: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar