Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Daoc Italy...

Sum41

Öne çıkan mesajlar

Burada oynayabilmen icin once daoc.it'e gir ve oradan REGISTRAZIONE'yi sec, o seni CTONet'in sayfasına atacak, oradan da registrazione sec ve cikan formu doldur. O zaman girebilirsin.

- Bu arada su anda daoc.it'e erisemiyorum , o yuzden de daha detaylı veremedim , kusura bakma.

Bir de Sum41 , eger player adlarını verirsen veya asagida imzamda olan pglere send atarsan sana yardım ederim ben de. Daverc genelde benim 1/4 surem kadar oynuyo anca tum hafta ;)
Sosyal ağlarda paylaş

arkadaslar registeri oldum oradan ama cdkeyi bulamadım ya ben yanlısh birşeyler yapıorum yada bir yeri atladım neyse birde bu oyunu nereden cekicez öncelikle 177 kb birsey vardı italy .exe isminde ona cift tıkladım ama cdkey sordu onu daoc.it deki cdkey linkinden bakdım oradada yokdu yanlısh yaptıım yeri sölermisiniz pls artık birisi yardım etsin

Sosyal ağlarda paylaş

olm isteyen gelsin italy serverina... her türlü yardimi elimizden geldigince yapariz.....
ki epey birseyde gelir elimizden yane....
ANCAK;
alb serverina gidersen bisiy yapamayiz ne de olsa su anda türk pg sahipleri EZICI bir agirlikla MID REALM'inde.........
[hline]Seninle Cehenneme Bile Geliriz !!!
ultrAslan-Izmir
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...