Sum41 Mesaj tarihi: Mart 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2003 Evet Arkadaşlar İtaly e başlıyom Daverc Abi başlıom 72€ :) Baksana yardım edersin demi artık :P Neden Turklerin oynadıgı serverlarda ben yokum :P Yeni char acacam Oks daverc abi ICq kullanak ya ben MSn mesengerı bulamadım[hline]Under My Penis November General UMPNG :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Mart 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2003 yok lem icq felan olmaz yükle msn illa :p[hline] :hrr:MeGaDeaTHx:hrr: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sum41 Mesaj tarihi: Mart 13, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2003 oké Geliom kesin kardeş :) italy e[hline]Under My Penis November General UMPNG :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghaldszar Mesaj tarihi: Mart 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2003 arrivederci Sum41! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sum41 Mesaj tarihi: Mart 14, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2003 13 mb sonra gelıom millet yehhaaaa[hline]Under My Penis November General UMPNG :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilth Mesaj tarihi: Mart 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2003 evet acele et yardimini bekleyen insanlar var :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sum41 Mesaj tarihi: Mart 14, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2003 asdasdasd Bakalım annem Parayı yollamısmı ama :) Yollicam dedi de bilmiyim artık :d[hline]Under My Penis November General UMPNG :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilth Mesaj tarihi: Mart 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2003 test serverinemi geliyosun yoksa ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sum41 Mesaj tarihi: Mart 14, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2003 abi bilmem :D Annem Parayı Yatırdığını bılmıom Herhalde yatırınca hemen acılıo demi orjinal servere? bu arada 1 mb kaldı[hline]Under My Penis November General UMPNG :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sum41 Mesaj tarihi: Mart 14, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2003 öf anne öff hani Yatırcaktın ya of giremıom Deli olcam bari bi teste giriyim bakiyim : ((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((88[hline]Under My Penis November General UMPNG :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghaldszar Mesaj tarihi: Mart 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2003 Italyan serverlarında bildigim kadarıyla oyun da italyanca. Peki normal oyunla italyan serverlarına bağlanabilme yada italyanca oyunu ingilizceye cevirebilme gibi bir sans yok mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sum41 Mesaj tarihi: Mart 15, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2003 dediğin yok egege italyanca sözlük buldum cok az kelime war asdasd bulmuo ehehe Bak İtalya yı indirirsin dier serverlerde oynayabilion ama update ini alman lazım Serverın Anladınmı Mesela atıyom Kay'ınki Mythic Entertainment Kayserver:Daoc_us:2212:/mythic.dat Kayserver:Daoc_us:2212:/mythic.dat Böyledir oynayabilirsin ehehe denedimde oldu ama bu Us ın Değil tabe update i sallamasyon ehhee [hline]Under My Penis November General UMPNG :) [Bu mesaj Sum41 tarafından 15 Mart 2003 21:53 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Mart 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2003 lam italy serverine sum disinda gelen warmi ? bulsun beni aloo :) ama testte degil lol[hline] :hrr:MeGaDeaTHx:hrr: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sum41 Mesaj tarihi: Mart 15, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2003 daverc baba 2 sn test e gelirmisin lutfen Deefj Benim nick Ehehehe Armsman oldumda zuhaha yıhahah[hline]Under My Penis November General UMPNG :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilth Mesaj tarihi: Mart 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2003 baylar baska beles server varmi oynayabilecegimiz su italyde birsey anlamiyoruz... Ingilizce ve free olan bi baska server varmi ?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Mart 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2003 yok [Bu mesaj daverc tarafından 16 Mart 2003 00:51 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilth Mesaj tarihi: Mart 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2003 hmm daverc sen italy teste giriomusun , giriyorsan icqmu al biraz birlikte takiliriz filan... icq:85184038 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghaldszar Mesaj tarihi: Mart 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2003 Tam olarak anlayamadım. Yani eğer US version oyunun varsa onunla Italya test serverinde oynayabiliyor musun? Mesela updateleri italyadan yaparak felan. Oyunun dili ingilizce olarak italyadaki test servera girilebiliyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sum41 Mesaj tarihi: Mart 16, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2003 ghald bak anlatiyim Simdi Daoc italy i indirdin dielim full olarak Istediğin US EU IS istediğine girebilrsin Yeterki Patch E İplerini bul mesela ITalyinki su Mythic Patch update.daoc.it:1280/updates/camelot/mpatch.dat up2date.daoc.it:1280/updates/camelot/mpatch.dat Yani Us kullanan biri bize Update.dat daki Yazıyı Yazıp kopyalasa Italy den indirdiğin daoc la oynayabiliosun Tabi acc varsa :D Vede Oyunun Komutları Haric Hani Invite Falan varya sadece Onlar Italyanca Invita Onlarda Okadar Zor deil yane anladınmı? Mesela Ingilizcede Journal Italy de Riamo Mu ne öle bişeydi anladınmı sadece onlar italyanca Char yaratma Falan italyacan dier hersey Ingilizce anadı?[hline]Under My Penis November General UMPNG :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sum41 Mesaj tarihi: Mart 16, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2003 Bu arada Süper Yaptım DAOC ITALY İ turkçe oldu ehehe türkçe yaptım lem DArk age of Camelotu ehehe SS yollicam[hline]Under My Penis November General UMPNG :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilth Mesaj tarihi: Mart 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2003 nasil yaptin olm daocu turkce yazsana bizde yapak... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghaldszar Mesaj tarihi: Mart 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2003 [Bu mesaj ghaldszar tarafından 16 Mart 2003 16:25 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghaldszar Mesaj tarihi: Mart 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2003 US version ustune IT update beceremedim valla bir türlü. Sanıyorum olmuyor böyle bir şey. Ya da ben beceremiyoruım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sum41 Mesaj tarihi: Mart 17, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2003 Bak pm den yolladıgım Warya Onu update.dat ın icine kopyala devam et hicbiseye basma paso Acceto ya bası[hline]Under My Penis November General UMPNG :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghaldszar Mesaj tarihi: Mart 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2003 Tekrar açıklıyorum. Sanırım anlatımımda bir hata var. Daoc US Cdsini install ettikten sonra update.dat dosyasını notpad ile açıyorum ve said: Mythic Patch update.daoc.it:1280/updates/camelot/mpatch.dat up2date.daoc.it:1280/updates/camelot/mpatch.dat ile değiştiriyorum. Sonra camelot adlı dosyaya çift tıklayarak oyunu çalıştırmaya kalktığımda 2-3 saniye kadar imleç kum saati şekline dönüyor ama sonra yine ok isareti şeklindeki normal imleç şekline dönüyor ve hareket felan olmuyor. Yani accept gibi bir şey çıkmasını bırak herhangi bir hareket zaten olmuyor. Benim bundan çıkardığım sonuç şudur. Daoc us üzerine IT update mümkün değil. Başka bir fikriniz varsa denemeye hazırım tabii. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar