-Cleglaw- Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 siz gerzekmisiniz nesiniz 5 sayfa okudum berbat öyk falan diye şeyleri ne bok yemeye abartıyosunuz bu kadar? patide bişeyi beğenmemek huyu var. kurtulun şu gıcıklığınızdan pls. dasaa +1 ayrıca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 abi hele türkçe bilmeyen insanlar için 10 katı falan daha bayık olacak bence zira söz şarkısı gibi olmuş bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 Üçüncü dinleyişimden sonra çok hoşuma gitmeye başladı. Ama sorun da bu. İlk dinleyişimde çok sıradan gelmişti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 Bugün tekrar dinledim de benim de çok hoşuma gitti ya:D Ama işte, eurovisionda bi kere dinlencek bu şarkı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Bayık grup, bayık şarkı, bayık yarışma. ilk 10a bile giremezler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ovchinnikov Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 sarkı asırı fısmış yine kümeye oynarız bu yarısmada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 başarısız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 yav said: Bugün tekrar dinledim de benim de çok hoşuma gitti ya:D Ama işte, eurovisionda bi kere dinlencek bu şarkı. öyle deme kazanırsak bide sonda dinlicez belki o zaman hoşlarına gider dasds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shikamaru Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Her ne kadar Özensemde XD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 kimse eurovisionda tekniğe yada diğer grupların şarkılarına benzetip puan filan vermez. 5 para etmez bir şarkı. ayrıca sözlerde süper uyduruk. kasmayın abi basur olacaksınız basur. çıkmıyorsa kasmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Dilinin bir önemi yok bence.Türkçe olup da herkesin kulağına hitap eden,akılda kalıcı bir ritmli şarkı olsa herkes oy verir.Ama bu şarkı sözlerine güvendiği için o kısmı problem.Tekdüze gidiyor gibi geldi,ama dinledikçe de hoşuma gidiyor öte yandan :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akerfeldt Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 alışırsınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 SturmVogel said: İnatla neden hala eurovision'a maNga'yı göndermediklerini merak ediyorum ben. manga gidip napıcak allanı seversen "linkin parkın da özentisi" şarkılarını mı çalıcaklar mvö mangadan milyon kat işe yarar bi grup Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 Çünkü manganın melodileri ne kadar basit olsada mvö ye milyon basar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polan Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 Vasat ötesi bir şarkı...Gürültü o kadar.Söz desen o daha kötü.Neyse o açıdan daha rahatız.Gidipte ingilizce falan yapmasınlarda sonra... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar