ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Şubat 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2008 Selamlar, Birkaç gündür bilgisayar kasmasın diye msconfigden bütün her şeyi untick ederek bilgisayarı çalıştırıyorum. Farkında da değilim, virüs programını da unticklemişim (AVG). Bugün şöyle bir sorun var, WoW oynarken ses gelmiyordu, kapattım winampı açtım. Normalde Winamp'ı açınca ekrana gelmesi gerekiyordu ama sağ altta simgesi çıktı ve tıklamama rağmen hiçbir şekilde ne ekrana geldi ne de menüsü açıldı. Sonra lastfmden, wmp den falan denedim; video oynamasına rağmen ses falan gelmiyor hiçbir şekilde. Belirteyim, yine birkaç gündür kulaklık kullanıyorum; ama kulaklıktan ses geliyordu gayet. Virüs programının kapalı olduğu dönemde de crack çektim; onu da belirteyim. Yine belirteyim, bilgisayarı güvenli kipte de açamadım; ses gelmeyince restart attım, restarttaki anakartın marka-modelini falan gösteren ekranda farklı farklı renkler belirdi. Şu anda avg arama yapıyor ama aramanın sonlanmasına az kalmasına rağmen bir şey bulamadı hala. Aramadan hiçbir şey çıkmazsa sistem geri yükleme yapacağım bir kere; ama o zamana dek, ne olmuş olabilir, fikri olan varsa belirtebilir mi acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Şubat 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2008 tikini kaldırdığın şeylerden (ne pis bi şeymiş bu ya) birisi ses kartıyla alakalı bir şey olabilir mi peki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Şubat 15, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2008 Telaşa gerek yokmuş, ses kartı yerinden çıkmış. Of. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Şubat 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2008 senin ihtiyacın olan şey vida dostum, teşekküre gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 o değil de bana da games.exe yaratılmaya çalışan bi virüs girmiş çözemedim nerden girdiğini :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 virüs programlarının bi işe yaramadıgını son 6 aydır anladım zira hiçbi virüs programı yüklü değildi 6 aydır sorunsuz pc ehehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 Fistan'ın attığı bu son mesajı aslında Fistan atmamış. Virüs atmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar