Thaumiel Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Ki bu gençler genellikle lise çağındadırlar. Kişilik arayışı içersinde, platonik aşklar ve derslerin kötü olması sonucu ''Ben melankoliğim'' ayakları takınırken bu kişilikler, kişilik oluşturmaktan gittikçe uzaklaşır ve sonunda garip gurup bir şekil ortaya çıkar. Ki emo hatunlar ayrı bir şeker olurlar ama kanmayın ki içlerindeki kişilik çatışmasında kaybetmeye yatkın taraftırlar. Ha alıp istediğiniz kişiliği verebilirsiniz, orasıda sizin tercihiniz ama ciddi ciddi o kişilikle yaşamaya çalışçaksanız TANRI SİZİ KORUSN! AMEN! Ünili olanların kişilik çatışmasını kaybettiği bir gerçektir. Yani çatışma bitmiştir ve onlar kaybetmiştir. Yazıktır. Umarız geçde olsa kişiliklerine kavuşurlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 30 yaşında emo yoktur herhalde di mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thaumiel Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Sen bu yaşa kadar nasıl geldin? Diye sorarlar 30 yaşındaki emoya. Abi vardır. Ama işte kişiliksiz olur. Böyle ''HOP BİCO HOPLA BİCO'' (Ankaralı birkaç elemandan duyduğum şarkının sözlerinden alıntıdır) şeklindedir. Yani bir şeye benzemez. Tabii kendi gözlemlerimdir, ben emoyum, çok iyi yaşıyorum veya arkadaşlarım emo çok iyiler diyenler çıkabilir. Ama benim gözlemlerim onlarında kişiliksiz olduğunu söyler bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 burger, yapı kredi vs. iyi güzel de. spawn pointleri "rexx" bunların. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 emo: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 oyş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SturmVogel Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Experimetal Mobile Onslaught olsa gerek, hepsi robot lem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Ferrero said: emo: emo değil, ciks. türk emoları emo değil, alternatif ciksler. bir kere o dudağı öyle bükmeyeksin arkadaş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 ARGADAŞIM BENİM BÖLÜMÜMDE BUNUN KONUSU!!!1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Tiz vurun buların kellesini dicem de devir o devir değil :D Ya ben miğdem blanıyor bunları görünce, off bi havalılar birde var ya. Dünya etraflarında dönüyor sanki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 said: Emo duygulu insan toplulugudur , Felsefeside bunun üzerine kuruludur.Cevreye duygusal bakmak , ön planda görünüs ve giyinişleri vardır bunun dısında kendilerini duygusal sözler , duygusal sarkılarla ifade ederler ama cevrede gördügünüz salya sümük aglayan emo tiplerine rastlanmamıştır.Türkiye ye emo kavramı 1 sene önce ugradı ama bakarsanız herkez emo nun ne oldugunu biliyor , yada iddea ediyor.Türkiyede gördüklerinizden kaçının hiç biri emo değil. şaka gibi kendilerini ifade edişlere bak :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 gahah şimdi o öyle ayna önünde karizmatik, cool pozlar vermeye çalışıyo ya o anda içeri annesi ya da babası girse süper olur karizma direk tabanda hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 *kız dötünü başını kırarım senin ne o öyle* *vurma buba pohunu yiyim* hahahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Ferrero said: emo: böyle emoya can kurban Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Of abi ne bu. Emosuna kurban. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Ayrıca altında bişey yok mu lan bunun, nası bi resim bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Alla belanızı versin hala bakıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bodrack Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Sakin ol Dev aman diyeyim düşme bu tuzağa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darkwall Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 [e]ntellektüel [m]al [o]lan asdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 ahaha dev +rep dostum emö said: emissiyle memişsiyle oynaşılık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Dev said: Alla belanızı versin hala bakıyorum ehehehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 sizleri buraya yönlendiriyoruz.. ve kapatıyoruz, kapattık abi. valla bak kalmadı hiç elimizde emo memo. yok abi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar