Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

emo nedir abi?

matama

Öne çıkan mesajlar

Ki bu gençler genellikle lise çağındadırlar. Kişilik arayışı içersinde, platonik aşklar ve derslerin kötü olması sonucu ''Ben melankoliğim'' ayakları takınırken bu kişilikler, kişilik oluşturmaktan gittikçe uzaklaşır ve sonunda garip gurup bir şekil ortaya çıkar.

Ki emo hatunlar ayrı bir şeker olurlar ama kanmayın ki içlerindeki kişilik çatışmasında kaybetmeye yatkın taraftırlar. Ha alıp istediğiniz kişiliği verebilirsiniz, orasıda sizin tercihiniz ama ciddi ciddi o kişilikle yaşamaya çalışçaksanız TANRI SİZİ KORUSN! AMEN!

Ünili olanların kişilik çatışmasını kaybettiği bir gerçektir. Yani çatışma bitmiştir ve onlar kaybetmiştir. Yazıktır. Umarız geçde olsa kişiliklerine kavuşurlar.
Sosyal ağlarda paylaş

Sen bu yaşa kadar nasıl geldin?

Diye sorarlar 30 yaşındaki emoya. Abi vardır. Ama işte kişiliksiz olur. Böyle ''HOP BİCO HOPLA BİCO'' (Ankaralı birkaç elemandan duyduğum şarkının sözlerinden alıntıdır) şeklindedir. Yani bir şeye benzemez. Tabii kendi gözlemlerimdir, ben emoyum, çok iyi yaşıyorum veya arkadaşlarım emo çok iyiler diyenler çıkabilir. Ama benim gözlemlerim onlarında kişiliksiz olduğunu söyler bana.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Emo duygulu insan toplulugudur , Felsefeside bunun üzerine kuruludur.Cevreye duygusal bakmak , ön planda görünüs ve giyinişleri vardır bunun dısında kendilerini duygusal sözler , duygusal sarkılarla ifade ederler ama cevrede gördügünüz salya sümük aglayan emo tiplerine rastlanmamıştır.Türkiye ye emo kavramı 1 sene önce ugradı ama bakarsanız herkez emo nun ne oldugunu biliyor , yada iddea ediyor.Türkiyede gördüklerinizden kaçının hiç biri emo değil.

şaka gibi kendilerini ifade edişlere bak :S
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...