nileppezdel Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 Ya Hakan oynamasın ya. Bomboş pozisyon, kaleye birmetre var çok güzel orta, fazla yüksek değil adam üstten auta attı ya. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 ikinci yarı hakan'ın yerine nonda girerse rahat alırız macı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 ilk yarı sıfır sıfır..bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 Uğur Leverkusen maçında çok zormuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 gene kaçtı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 Ayhan kaçırdı.Bu şartlarda yine iyi pozisyon yakaladık ama işte zor zaten ayağına topu oturtmak burada. Ama Hakan kafasına nasıl oturtamıyor anlamıyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 GOOOOOOOOL! Ümit Karan! dk.59 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horten Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 radyo linki isteriz. Lig radoyo'yu çalıştıramadım bi türlü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PhysX Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 benim aklım diğer maçta ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 hehe attık golü yatalım şimdi maça hiç zorlamasınlar sakatlık çıkmasın daha fazla atsınlar topu ileriye yeter=p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 helal be ümit. bi gol daha bulup dinlene dinlene bitirmemiz lazım macı. gerci bu konya bize biraz zor gol atar ama belli de olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 iyi vurdu ümit. bu arada konyalılar sert oynuyor nedense. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 Hakan odun ya harbi odun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 Ahahhaa Ümit Karan kurtardı valla son saniyede :D İyi aldık bu maçı umarım Leverkusen'de de aynı başarıyı gösterebiliriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xobalt Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 Konyaspor: 0 Galatasaray: 1 Gol: 59.Dk Ümit Karan Galatasaray otobüsle Ankara'ya oradan İstanbul'a, oradan Almanya'ya geçecekmiş, büyük olasılıkla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoS Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 yol üstünde lincoln ü alsalar bari :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xobalt Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 Uğur Uçar'da kırık şüphesi var, 8-10 hafta sahalardan uzak kalacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MacLeod Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 batista gibi allah belasını versin. hayvan herif her girdiği pozisyon dengesiz. hakem sarı bile vermedi adama ya ne diyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 Federasyon sağolsun sağ bekte Sabri yada Barış oynayacak :( Bence Song oynasa daha iyi tabi ama atak yapmak lazım Sabri de olabilir hızlı falan yardırır. Uğur çok iyi hücum ediyordu çünkü sağdan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 CthuLhu said: iyi vurdu ümit. bu arada konyalılar sert oynuyor nedense. 6-0 almıştık ilk maçı. Hırs yapmaları normal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 uğur 2 ay yokmuş yazık oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 al işte ya. maç öncesinde defalarce soyledik sakatlık cıkar diye. anasını satim federasyon baskanı olmus adam bunu nasıl akıl edemiyo, aklına zokayım onun ben ya. buzda kayıp kafasını yarar insallah top herif. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jay-Jay Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 Hakan balta oynar belki defansın sağında uğurun yerine, vestelde orda oynamıyor muydu? Ya da ankaraspordan gelen adamı çekerler sağa songu koyarlar ortaya, ankaragücünden miydi yoksam, herneyse :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 barış oynıcak sag bekte, acıkta da serkan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xobalt Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 Jay-Jay said: Hakan balta oynar belki defansın sağında uğurun yerine, vestelde orda oynamıyor muydu? Ya da ankaraspordan gelen adamı çekerler sağa songu koyarlar ortaya, ankaragücünden miydi yoksam, herneyse :) Asıl Song'u sağbeke koyacaksın. Benim bildiğim sağbekte oynayabiliyor, Song. Ama benim tercihim, Barış-Serkan yapmalı. Bugün Barış'ı çok beğendim, sağbekte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar