karpuz Mesaj tarihi: Şubat 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2008 Şu tarzda müzik arıyorum efem; Böyle sakin, içinde distortion olmayan ya da az olan, gitar, piyano ve keman gibi enstrümanların sıklıkla kullanıldığı, minör tonlarda dolaşılan, müzikal olarak çok iyi olmasına gerek olmayan, pek experimental de olmayan, böyle tanımlaması zor bir müzik arıyor olduğumu, tüm zamanların en kötü cümlesini kurarak söylediğime göre bu müzik türüne kendimce bir örnek verebilirim: Antimatter. Şimdiden teşekkürler :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Şubat 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2008 entrümental mi peki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Şubat 15, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2008 Hayır, olmak zorunda değil. Olabilir de, fark etmez :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 15, 2008 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2008 Neo-Progressive dinle. Özellikle Marillion çok iyidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Şubat 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2008 jazz önerecektim böyle mutlu neşeli http://sozluk.sourtimes.org/show.asp?t=antonio+carlos+jobim antonio carlos jobim - brazil (güzel güzel mesela) sonra vokal de olabilir dedin nouvelle vague da önerecektim ama antimatter nedir bilmiyordum =) neyse herhalde böyle bir şeyler aramıyorsundur heh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingOfLoss Mesaj tarihi: Şubat 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2008 jazz olarak aklıma benim Christian Scott geldi. herkese tavsiye edilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Şubat 15, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2008 Müzikalitenin daha az olması gerek, jazz keyif alabilmek için fazla konsantre olunması gereken bir müzik. Daha böyle arkada tıngır mıngır gidecek, statik müzik arıyorum, bilmem anlatabildim mi... Agalloch'un brutalsizi ve distortion'sızı da denebilir :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingOfLoss Mesaj tarihi: Şubat 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2008 e o zaman deneysel arıyosun sen bariz. agalloch'un konusunu açtığım son albümnü dene hele bi. ondan sonra brutal ve distortion olursa da olur dersen isis dene, sonra shogaze falan tadında jesu dene. başka başka, wolverine dene. alcest dene. the chronicles of israfel olabilir. Dredg, Mogwai. Ulver diyecek oldum ama ulver çok mutasyon geçirdi. Folk Black iken neo-klasik oldu, şimdiyse elektronik yapıyolar. Blood Inside albümünü dene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Şubat 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2008 DT olmasada tam aradığın tarz dinlendirici aynı zamanda heyecan verici bi müzik tarzı güder. özellikle Scenes From A Memory albümünden dinleyeme başlamanı öneririrm. ayrıca bütün albüm bi hikaye anlatır bu arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ryan Mesaj tarihi: Şubat 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2008 steven wilson'ın yan projesi olan blackfield'e bir bak derim. onun dışında david gilmour - on an island ve mark knopfler - kill to get crimson albümleri de istediğin tarza hitap edebilir ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingOfLoss Mesaj tarihi: Şubat 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2008 çok abandık yalnız. Blackfield iyidir. Indukti olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Şubat 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2008 Senin ilacın Buckethead, Colma albümü.. Özellikle Hills of Eternity şarkısı: http://www.youtube.com/watch?v=0X-vtyGZtK0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 15, 2008 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2008 Post Rock dinle. Benim favorilerim God is an Astronaut ile Explosions in the Sky Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Şubat 15, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2008 Post rock hastasıyım zaten, post-rock grubu söylemeyin bana. Onlar fazla experimental, experimental olmayacak yazdık en başta :) Daha boş müzik arıyorum ben, gerçekten anlatması zor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Şubat 15, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2008 KillJoy said: DT olmasada tam aradığın tarz dinlendirici aynı zamanda heyecan verici bi müzik tarzı güder. özellikle Scenes From A Memory albümünden dinleyeme başlamanı öneririrm. ayrıca bütün albüm bi hikaye anlatır bu arada Scenes from a memory'yi biliyorum tabii ki de ne ettin abi sen, distortion olmayacak içinde dedik :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 15, 2008 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2008 Eğer boş şeyler arıyorsan NeoProg da dinleme. The Corrs iyidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 15, 2008 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2008 Doom Metal alemine dal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingOfLoss Mesaj tarihi: Şubat 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2008 Post-rock linkinde Ulver - Shadow of the sun var. Kaşla göz arasında post-rock da yapmışlar helal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 15, 2008 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2008 Shadow of the Sun o kadar da post rock sayılmaz aslında. Art Rock daha çok, eski King Crimson ile Rush'dan etkiler taşıyan, biraz elektronik bir şey. Sanırım sen seversin ama. Dinle bir, bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 God is an astronaut(tu) mutlaka dinle, bildiğimiz elektro-bas-davul üçlüsü var ama çıkardıkları melodiler felan.. harikûlade:)o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 leigh nash dinle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SturmVogel Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 Tam dediğin şey mi bilmiyorum ama bu dediğinden ençok uyan şarkı: http://www.youtube.com/watch?v=uQQpWmKoB4g (bağımlılık yapar!) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 smoke city telefon tel avin wagon christ portishead bonobo bunları bi dinle gel eğer istediğin gibi değilse paranı iade edicem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Echoes Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 acoustic alchemy deneyebilirsin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zheld Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 Kitaro Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar