adamınbiri Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 6 yıl boyunca biriyle birlikte olduğunuzu deli gibi aşık olduğunuzu sonrada o kızın sizi aldattığı hatta sizin gözünüzün önünde başka bi erkekle seviştiniğini düşünün hemde halen çıkarken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MarcOConner Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 adamınbiri said: 6 yıl boyunca biriyle birlikte olduğunuzu deli gibi aşık olduğunuzu sonrada o kızın sizi aldattığı hatta sizin gözünüzün önünde başka bi erkekle seviştiniğini düşünün hemde halen çıkarken. bu bende bi iğrenti yerine yumruk atma istegi nefret gibi duygular uyandırıyo bea... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 topic'e uygun içinizin kötü olmasını istiyosanız diyo bak içini kötü ettim aehufaehufaehfa:D:d rap dinle bide. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 içinizin bi garip olmasını istiyosanız tırnaklarınızı tebeşirle yazı yazılan tahtaya sürttüğünüzü düşünün.. süper. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 Killer said: verdiğim linke bakan yok galiba?yemedi kimseye sdkg agalith eski bir video bu ama +rep. öte yandan bir kere daha izledim bir kere daha öğk oldum, yediğim çikolatalı dondurmadan soğudum. tşk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar