sunsh1ne Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 bu topiğe dokunuyor ve hayata döndürüyorum. s2e1 bu gece... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 s02e01 Çok güzel bir başlangış yapmışlar sezona,bayağa beğendim ilk bolumu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 dizi iptal edildi. s3 olmayacak. bu arada cnbc-e reklaminda pavorottinin bir parcasi caliyor. sagolsun rahmetli bikac milyon parca seslendirdigi icin dinleyerek bulamadim. baya unlu bir seydi. hatirlayan var mi ismini? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Aralık 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2008 Il barbiere di sivigla'dan Largo al factotum çalıyordu sanırım. Hiç olmadı La donna é mobile filandır dicem de reklamdaki daha hareketliydi, büyük ihtimalle Largo al factotum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Aralık 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2008 Innuendo said: dizi iptal edildi. s3 olmayacak. bu neden ya? Friel'i izliyemicek miyiz daha :( edit: Zooey için artık tin man 'e başlıcaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Aralık 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2008 sagol marlon. Largo al factotum imis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 sunsh1ne said: bu topiğe dokunuyor ve hayata döndürüyorum İlk bölümü izledim. Konu hakkaten harika. Karakterler falan da güzele benziyor. Nedenini anlamadım ama sıkıldım izlerken. İlerki bölümler nasıl? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 olaylar hep aynı oluyor, konu derinliği yok yani. ama ortamlar, karakterler falan çok şeker olduğu için izliyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 Müzikleri çok hoş ya. Eski adventure oyunlarının müziklerine benziyor. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 ginaly said: olaylar hep aynı oluyor, konu derinliği yok yani. ama ortamlar, karakterler falan çok şeker olduğu için izliyorum ben. evet. hep aynı nerdeyse tüm bölümler. ama işte anne friel için izliyoruz :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 ABC allah belanızı versin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 noldu be? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 sahane bir dizi, her bolumunu kacirmadan izliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darko2 Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Dizi devam edebilirmiş,hayranları baya diretiyolarmış mail,mektup vs kanala :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 abc kaliteli yapim nedir anlamadigindan yayinlanmayan bolumler ingiliz tvlerinde yayinlanmaya basladi, izlemeyenlere duyurulur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar