zaidral Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 biri acar bu vakte kadar diye bekledim ama download etmekten tv izlemez oldu herkes herhalde, cnbc-e'de uzun suredir reklamlari donuyor ve ilk bolumu de 19 subat sali 21'de yayinlanacak. kacirmayin bence, oldukca keyifli bir dizi. dokundugunu olduren, ya da oluyse canlandiran ancak 1 dakika sonra baska birini kurban eden kahramanimiz ned, cocukluk aski ve ozel dedektif ile tim burton vari cekimler, harika diyaloglar ve masalsi bir ask var ozetlemem gerekirse. belirgin bir romantizm var dizide ancak yormuyor, renkler ve sahneler super. kisacasi ben cok begendim, tavsiye ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 cnbc-e de başlamasını bekliyorum ben de=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 dün altyazısını görmüştüm, ne olduğuna bakayım diye indirdim bir kaç bölümünü hafiften sevgi piticigi moduna yaklaştırdı ilk bölümü seyretmeye değer bir dizi gibi duruyor sanki yalnız şu dokunma olayını mantık açısından kabullenemem ben o nedenle kendi içinde saçma bu diye düşünmeden seyredemiyorum hiç kimseye dokunmamış ömrü boyunca veya hiç kimse de mi ona dokunmamış, zor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 Bence çok harika bir konuya sahip, çok büyük işler becerebilecek bir dizi. Her ne kadar komedi gibi görünse de, fena halde kara mizah tadı aldım ben diziden. Sabırsızlıkla bekliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 forgiver said: yalnız şu dokunma olayını mantık açısından kabullenemem ben o nedenle kendi içinde saçma bu diye düşünmeden seyredemiyorum hiç kimseye dokunmamış ömrü boyunca veya hiç kimse de mi ona dokunmamış, zor. yalnızca ölmüs birilerine dokunursa canlanıyolar, her dokundugu ölmüyor, kendi canlandırdıgı birine tekrar dokunursa bi daha canlanmayacak sekilde ölüyor, bi de arada flashback oluyo zaten cocuklugundan falan, yapmıs arada bi, bi kac yaramazlık eheh... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 canlı birine dokunursa öldürüyor sanıyordum, değilmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 İlk 4 bölümünü izledim.Renk kullanımı,dış ses falan çok tatlı,ama 5.bölümü 2 haftadır indirmiorum demek o kadar bağlamamış beni.Ama tatlı bir dizi. Dokunma olayının ambiyansı ise şu; ölen birine dokunursa onu canlandırıyor eğer 1 dk. içinde tekrar ona dokunup öldürmezse,random olarak çevreden biri ölüyor.Dokunulan kişi yaşıyor ebediyen ama yinede ona dokanamıyor.Can't touch rımrımrım yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Şubat 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2008 breasts breasts breasts diyorum bir de alıntı --> csi: amelie Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Şubat 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2008 Çok hoşuma giden bir dizi ama sadece 9 bölüm ve senarist grevi yüzünden yeni bölümler bi dahaki Fall gelcekmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 Big Fish + Desperate Housewives = Pushing Daisies Big Fish üslubu atmosfer, konsept (ölüm ve karakter temaları) ve anlatım (masal), Desperate Housewives (sezon 1) tarzı karakterler ve narration. Karakterleri izleyiciye resmen kaşıkla besliyorlar, o yüzden bazen çok itici oluyor. Chuck biraz daha Amelie triplerine girerse kusacağım. Görsel açıdan çok başarılı. Anlatım da çok iyi (narration değil olay örgüsü ve sunuş), senaryo da iyi gidiyor. Yani görsellik üstüne bir paragraf yazıcam üşenmesem, cidden övgü hakediyor. Bir başka özelliği ise dikkat çekici diyalogları. Kelime oyunlarını ve süslü anlatımı seviyorsanız ideal. Herşey dahil güzel bir dizi ama nedense ben fazla ısınamıyorum, belki de romantik Fransız filmlerine aşina olmak lazım :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 ben beğenmedim o kadar ya. yani çok kolay zaplayabilirim o an başka bişey için tv de bu diziyi. ama bakalım daha ilk bölümü sonradan açılabilir arap atı gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 arcane said: Big Fish + Desperate Housewives = Pushing Daisies Big Fish üslubu atmosfer, konsept (ölüm ve karakter temaları) ve anlatım (masal), Desperate Housewives (sezon 1) tarzı karakterler ve narration. Karakterleri izleyiciye resmen kaşıkla besliyorlar, o yüzden bazen çok itici oluyor. Chuck biraz daha Amelie triplerine girerse kusacağım. Görsel açıdan çok başarılı. Anlatım da çok iyi (narration değil olay örgüsü ve sunuş), senaryo da iyi gidiyor. Yani görsellik üstüne bir paragraf yazıcam üşenmesem, cidden övgü hakediyor. Bir başka özelliği ise dikkat çekici diyalogları. Kelime oyunlarını ve süslü anlatımı seviyorsanız ideal. Herşey dahil güzel bir dizi ama nedense ben fazla ısınamıyorum, belki de romantik Fransız filmlerine aşina olmak lazım :P Big Fish hehe,iyi tespit. Filmde ses tonlamaları ve görüntü yönetimi imba,cidden merada kuzular otlasa bu dış ses ve görüntü eşliğiyle izletecek kendini 40 dk. Ama dizi bir yere varmıyor sanki tüm bölümlerini izledikten sonra böyle düşünüyorum en azından,neyse iple çekmesem de merakla bekliyorum yeni bölümleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 beğenemedim ben diziyi ya bilmiyorum anlatıcısı olan dizileri oldum olası haz etmemişimdir zaten :) ya da tim burton tarzı konu işlenişi hoşuma gitmiyor olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Truwan Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 Beni de hiç çekmedi ama daha ilk bölümünü izledim. Bir kaç bölüm daha izlemeden karar vermeyecegim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Şubat 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2008 çok büyük hevesle indirdim bölümleri ama ı ıh. 5 bölüme kadar dayandım. çekilmiyo. yani kat be kat daha güzel olurmuş. konsept şahane ama işleniş çok rutin, bayık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Şubat 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2008 ilk 3 bölümü izledim ve hosuma gitti takip edeceğim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ppoyr Mesaj tarihi: Şubat 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2008 kızı sevdim ben, tam avuclamak istiyorsunuz ama son anda makas alıp bırakıyorsunuz cok deyisik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Çokakýllýadam Mesaj tarihi: Şubat 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2008 Bende çok beğendim, tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Şubat 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2008 o kadar tim burton vari olmuş ki,insan "keşke tim burton çekseydi" diyor :P bu zoe kilo mu vermiş?ben daha tombik gibi hatırlıyodum bu kızı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Şubat 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2008 Kız çok şirin. Birde hikayeyi anlatan amcamın sesi etkileyici. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 Kız Çok şirin gerçekten.Dizi çok güzel,anlatan adamın seside harbi etkileyici.PİE-MAKER :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 Çok keyifli bir dizi. Sıkıcı salı akşamları için cnbc-e'nin süprizi olmuş. Üçüncü bölümünü bekliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 evet netten çekmem ama oturup salı geceleri cnbce de izlerim direk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 ppoyr said: kızı sevdim ben, tam avuclamak istiyorsunuz ama son anda makas alıp bırakıyorsunuz cok deyisik. Oha yorum süper. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bega Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 Bence de dedikleri kadar renkli (gerçek anlamda :P) ve güzel, cnbc-e'nin yeni vermeye başladığı diğer dizisi Chuck da güzel, biz ilk bölümde bayağı bir eğlendik, indirdik 1. sezonu :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar