Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Pushing Daisies

zaidral

Öne çıkan mesajlar

biri acar bu vakte kadar diye bekledim ama download etmekten tv izlemez oldu herkes herhalde, cnbc-e'de uzun suredir reklamlari donuyor ve ilk bolumu de 19 subat sali 21'de yayinlanacak. kacirmayin bence, oldukca keyifli bir dizi.

dokundugunu olduren, ya da oluyse canlandiran ancak 1 dakika sonra baska birini kurban eden kahramanimiz ned, cocukluk aski ve ozel dedektif ile tim burton vari cekimler, harika diyaloglar ve masalsi bir ask var ozetlemem gerekirse. belirgin bir romantizm var dizide ancak yormuyor, renkler ve sahneler super. kisacasi ben cok begendim, tavsiye ediyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

dün altyazısını görmüştüm, ne olduğuna bakayım diye indirdim bir kaç bölümünü
hafiften sevgi piticigi moduna yaklaştırdı ilk bölümü
seyretmeye değer bir dizi gibi duruyor sanki

yalnız şu dokunma olayını mantık açısından kabullenemem ben o nedenle kendi içinde saçma bu diye düşünmeden seyredemiyorum
hiç kimseye dokunmamış ömrü boyunca veya hiç kimse de mi ona dokunmamış, zor.
Sosyal ağlarda paylaş

forgiver said:
yalnız şu dokunma olayını mantık açısından kabullenemem ben o nedenle kendi içinde saçma bu diye düşünmeden seyredemiyorum
hiç kimseye dokunmamış ömrü boyunca veya hiç kimse de mi ona dokunmamış, zor.

yalnızca ölmüs birilerine dokunursa canlanıyolar, her dokundugu ölmüyor, kendi canlandırdıgı birine tekrar dokunursa bi daha canlanmayacak sekilde ölüyor, bi de arada flashback oluyo zaten cocuklugundan falan, yapmıs arada bi, bi kac yaramazlık eheh...
Sosyal ağlarda paylaş

İlk 4 bölümünü izledim.Renk kullanımı,dış ses falan çok tatlı,ama 5.bölümü 2 haftadır indirmiorum demek o kadar bağlamamış beni.Ama tatlı bir dizi.

Dokunma olayının ambiyansı ise şu; ölen birine dokunursa onu canlandırıyor eğer 1 dk. içinde tekrar ona dokunup öldürmezse,random olarak çevreden biri ölüyor.Dokunulan kişi yaşıyor ebediyen ama yinede ona dokanamıyor.Can't touch rımrımrım yani.
Sosyal ağlarda paylaş

Big Fish + Desperate Housewives = Pushing Daisies

Big Fish üslubu atmosfer, konsept (ölüm ve karakter temaları) ve anlatım (masal), Desperate Housewives (sezon 1) tarzı karakterler ve narration.

Karakterleri izleyiciye resmen kaşıkla besliyorlar, o yüzden bazen çok itici oluyor. Chuck biraz daha Amelie triplerine girerse kusacağım.

Görsel açıdan çok başarılı. Anlatım da çok iyi (narration değil olay örgüsü ve sunuş), senaryo da iyi gidiyor. Yani görsellik üstüne bir paragraf yazıcam üşenmesem, cidden övgü hakediyor.

Bir başka özelliği ise dikkat çekici diyalogları. Kelime oyunlarını ve süslü anlatımı seviyorsanız ideal.

Herşey dahil güzel bir dizi ama nedense ben fazla ısınamıyorum, belki de romantik Fransız filmlerine aşina olmak lazım :P
Sosyal ağlarda paylaş

arcane said:
Big Fish + Desperate Housewives = Pushing Daisies

Big Fish üslubu atmosfer, konsept (ölüm ve karakter temaları) ve anlatım (masal), Desperate Housewives (sezon 1) tarzı karakterler ve narration.

Karakterleri izleyiciye resmen kaşıkla besliyorlar, o yüzden bazen çok itici oluyor. Chuck biraz daha Amelie triplerine girerse kusacağım.

Görsel açıdan çok başarılı. Anlatım da çok iyi (narration değil olay örgüsü ve sunuş), senaryo da iyi gidiyor. Yani görsellik üstüne bir paragraf yazıcam üşenmesem, cidden övgü hakediyor.

Bir başka özelliği ise dikkat çekici diyalogları. Kelime oyunlarını ve süslü anlatımı seviyorsanız ideal.

Herşey dahil güzel bir dizi ama nedense ben fazla ısınamıyorum, belki de romantik Fransız filmlerine aşina olmak lazım :P

Big Fish hehe,iyi tespit.
Filmde ses tonlamaları ve görüntü yönetimi imba,cidden merada kuzular otlasa bu dış ses ve görüntü eşliğiyle izletecek kendini 40 dk.
Ama dizi bir yere varmıyor sanki tüm bölümlerini izledikten sonra böyle düşünüyorum en azından,neyse iple çekmesem de merakla bekliyorum yeni bölümleri.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...