Chemical Mesaj tarihi: Şubat 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2008 bangkokda çocuk parkı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Şubat 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2008 haha buna ay sii yu deil başka bişey denmeliydi aslında. da söylemek gelmedi içimden:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2008 Neden "Ay sii yu" yazdın bilmiyorum da, ICQ = ay siik yu idi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 see görmek seek aramak fark da burada :) siikmezsen siiemezsin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 Bone said: ICQ = ay siik yu idi. ay si kû Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 ay siik yu = aysiikyu = ay sii kyu = ICQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 tamam da ICQ ile ne alakası var konunun ? I seek You = ICQ ee? I see you demiş chemical, niye öle bişi yazma gereği duydun ettin topicin içine anlamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 başlık ne alaka onu sordum. birşey ettiysen sen ettin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 başlık işte o koca şeyin cocuklara sölediği şey =P gördüm seni! duvarın arkasından bakıyor ehueh. nası anlamazsın. ben etmedim sen ettin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 icq aaa uuu diyen programdı dimi? 4 haneli numaralar hacklenirdi sürekli spor gibi bişi idi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 kacırdığım bişey mi vaR? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 ya bu yaratığı erkeklik cinsel organına bir tek ben mi benzettim abi şu burna bak ne o öyle ayıp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 geçicek geçicek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 Chemical said: ya bu yaratığı erkeklik cinsel organına bir tek ben mi benzettim abi şu burna bak ne o öyle ayıp dikkat edince bende benzettim de,sen konuyu bu amaçla mı açtın hakikaten ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EarS Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 Chemical said: ya bu yaratığı erkeklik cinsel organına bir tek ben mi benzettim abi şu burna bak ne o öyle ayıp f.a.g Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 Chemical said: ya bu yaratığı erkeklik cinsel organına bir tek ben mi benzettim abi şu burna bak ne o öyle ayıp evet burnu benziyo da dikkat etmeyince farkedilmiyo pek,tebrikler yani :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 Yapraklar kapatmış,sağ el nah çekiyor aslında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar