Apache Mesaj tarihi: Şubat 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2008 annesinden ayrılmış bu aşıları yapılmış şirin golden yuva arıyor. resimler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jandor Mesaj tarihi: Şubat 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2008 Ya apache harbi apaçisin ha keşke 3-4 gün önce söyleseydin ben alırdım direk neyse olsun barnyle mutluyum ben :) Şu tatlı yavrununda çok duracağını sanmıyorum hemen bir sahip çıkar. www.petarkadas.com burayada ilan verirsen onlarca talip çıkar içlerinden seçer elersin iyi bakabileceğine inandığın birine verirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darkwall Mesaj tarihi: Şubat 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2008 umarım iyi bi sahibi olur..maşşalahı var yavrunun çok tatlıymış yaf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 çok şekermiş, umarız en kısa sürede yuva bulur.. apache kırma mı acaba yoksa resimlerde ışıktan dolayımı böyle bi izlenime kapıldım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 poposunda siyah leke mi var :D böyle powerpuff girl gibi gözükmem istemem ama YERİM BEN ONUN BURNUNU KIÇINI MIÇINI shdfushdfusdh cok seker ya :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 çok şirinmiş, alan kişi bol bol havuç yedirsin buna, altın rengi olsun tüyleri ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 Kırmalık var sanırım :) Apache' den noyu bekliyorum, çok tatlı birşey miş. Dışarıda kalmasın yavrucak. "Yavru golden-great pyrenees melezi" miş. Başka bir sitede gördüm. http://www.minikpati.com/ilanlar.php?PHPSESSID=4c5552bc76d3d879853d02f6af0fdc33 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Şubat 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2008 satilik mi? oyleyse fiyatı nedir? hangi sehirde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Şubat 15, 2008 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2008 fiyat konusunu özel mesaj ile konuşursanız sevinirim :) zamanında karakedi'den bölümü açmasını isterken böyle bir söz almıştıkda.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 Satılık değil :) Ücretsiz veriyorlar. Yuvasız bir yavrucak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 ücretsizse ben ilgilenebilirim sanırım =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 satılık değil,öyle olsa konuyu açmazdım.aşıları yapılmış durumda onların ücreti var o da üç beş lira bir şey. ankara da =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 oyoy sevimli bi tipmiş alan kişi benim yerime boynunu ısırarak kanatırsa sevinirim. hayırlı olsun şimdiden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 Arka patiler neden basmıyor,bir sakatlık yok dmi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darkwall Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 neden öle diyon belki ön ayaklarıyla yürümeyi öğreniyo ? amuda yürümeye kasıyo belki hayvan? olamamı :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 niye izmirde deil ki :(((((((((((((((( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darkwall Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 arkadaşlar bu ilan güncel mi ? acaba ?? yavru duruyorsa arkadaşım almak istiyorda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
radagast62 Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 Ben İstanbulda oturuyorum ve bir golden sahibi olmayı çok istiyorum.Yalnız şehir faklılığı olduğundan dolayı bazı sıkıntılarım var.Ben almak istersem nası alıcam? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar