Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Erdoğan: "Çırılçıplak Kadın Resimleri Basıyorsunuz!"

sg-1

Öne çıkan mesajlar

nileppezdel said:
Sanane milletin aldığı gazetedeki resimlerden? Beğenmeyen almaz, Zaman alır.

Başbakana bak neye karışacağını şaşırır oldu..

öyle deil o neye bok atıcağını şaşırdı..yakında ülke karışcak ya..şimdiden sorumlularını belirliyo..sonra bakın efendim ben demiştim filan diycek..
Sosyal ağlarda paylaş

dava sonuçlansın görelim. yine de burda erdoğanın demek istediği "neyinize karıştık?" babında bişey. saçma sapan bi argüman ve hatta demogoji yapmış ama yine de çarpıtmamak gerek, "basmayın, allah belanızı vercek" demiş gibi lanse etmemek gerek.
Sosyal ağlarda paylaş

işin ilginci cıplak resimleri sanki laikler istiyormuş fakat kendisine oy verenler o gazeteleri almıyormuş gibi bir tavır takınmış başbakan.halbuki durum öyle değil.çıplak resimleri laikler istese idi bugun laiklerin gazetesi cumhuriyetin çıplak resim dolu olması gerekirdi.öyle birşey olmadığı için aslında başbakan kendisine oy verenlerin aynı zamanda hürriyet v.b. gibi çıplak kadın resimi koyan gazeteleride okuduğunun ya farkında değil ya da zaman,vakit okuyanları türkiyenin yüzde 47 si sanıyor.bununla ilgili bir görüşü atılgan bayarda bahsetmiş.aynı fikirdeyim.

Atılgan Bayar'ın konuya ilişkin görüşü
Sosyal ağlarda paylaş

Nekadar çarpık ve çarptırarak herşeyi okuyup saçmasapan değerlendiriyorsunuz ya , amaç söyleneni eleştirmek değil , direk ... atmak her an. O konuşmayı şurda kaç kişi tamamiyle okudu veya biliyor ? Çıkan yasa ile ilgili endişesi ve ileriye dönük zorla kapanacakmıyız şeklinde veya başka anlanlarda kısıtlamalar olucakmı diye korkusu olanlara cevaptır. Bi de felaket tellallığı yapan işine gelene destek işine gelmeyene muhalefet olan yayınlara deniyor. Eğerki böyle bir amacımız derdimiz olsa o çıplak fotoğrafları bastırmayız diyor. E daha bukadarını anlamakta kıt olan arkadaşları tebrik ediyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

Tony Blair başbakanken aldığı tepkinin haddi hesabı yoktu ama bir günden bir güne "çırılçıplak kadın resimleri basıyorsunuz, gazeteci değilsiniz" türü laflar kullanmadı. Ki tabloid medyanın tavan yaptığı yerlerdendir Sun gibi gazeteler.

Savunduğunuz insanlardan bir farkınız olsun. Bari onların da hatları olduğunu görün ve söyleyebilecek cesaretiniz olsun.
Sosyal ağlarda paylaş

horizon

1.saçmalayan biz değil sensin
2.boş konuşuyosun
3.haklıymışsın gibi bide kendini anlamsızca savunuyosun

resmen hükümet yalakası kaç para alıosun bundan çıkarın ne?

edit: ayrıca bide balonlusun yani sırf laf olsun torba dolsun hükümete laf gelmesinde ne saçmalarsam saçmalıyım modunda kullanıcılık almışın
Sosyal ağlarda paylaş

Fake değilim çok uzun süredir foruma girmediğim için ve eski mailim gittiği için yeni nick almak zorunda kaldım. Ayrıyetten biri olup olmadığımı size ispat etmek yada açıklamak zorunda da değilim. Sizin gibi düşünmediğim için saçmalıyorsam evet bana göre siz saçmalıyorsunuz. Orda yazdığım yazı ile ilgili bir cevap vermek yerine saldırıyorsunuz. Önce bir yazıyı okurken giriş gelişme ve sonucunu hepsini birden okumayı deneyin. Yazının sonunu başını bi tarafını eksik okuyup yada işinize geldiği gibi okuyup kel alaka açıklamalar yaptığınızda sadece kendinizi ve sizin gibi yapanları kandırabilirsiniz. Birini düşüncelerini yaptıklarını sevmeyebilirsiniz , bu çok doğal. Fakat o birinin yaptığı herşeyi körcesine hiç algılamadan çarptırarak kötü kaka vs. şeklinde davranırsanız kimse sizi ciddiye almaz( sizin gibi yapanlar hariç).
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...