JD Mesaj tarihi: Şubat 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2008 Facebookta kız arkadaşımın resmine yorum yapmıştım bikaç hafta önce benimsin fln filan diye bugün bi baktım veledin teki benim yorumuma benimsin mi aynaya bi bak ve ben bu kızı hakediyomuyum die sor kendine die bi yorum yaptı sinir küpü oldum tabi şöyle klavye delikanlılarına uyuz olurum elemanın adı Mert Savnidik şimdi bende bu yoruma lolipop seni die yorum yaptım başka bişeymi yapmalıydım yoksa iyimi yaptım bizim hatuna söyledim nete girince silerim çocuğuda msjıda dedi ama yetmelimi sizce bu bana. Dipnot : Bu elemanı tanıyan varsa facebooktayız die içimden geçeni söyleyemedim ama burda annesiyle ilgili hoş bi sohbet döndü içimde gayet güzeldi onunda duymasını isterdim ama facebook banlar beni olmaz kıyamam facebooka dsafd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Şubat 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2008 Çek silahı vur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aykan Mesaj tarihi: Şubat 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2008 kızın facebookunu kapattır Direk Çözüm. kendimden biliorum edit: yaş kaç bide Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JD Mesaj tarihi: Şubat 13, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2008 Ya piyasada kendini ağır abi sanan tip çok gerek yok onlar gibi olmaya ben böle elemanları lafla .öt ederek yerlerinde kudurtma taraftarıyım çok ilerlerse şiddet gelmeli diye düşünüyorum ^^ Kapattırmayı düşünüorum bugün evet güzel bi çözüm Edit: yaşım 20 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Şubat 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2008 JD said: bende bu yoruma lolipop seni die yorum yaptım başka bişeymi yapmalıydım evet. lolipop ne ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JD Mesaj tarihi: Şubat 13, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2008 ne biliyim millete lolipop diyince kuduruo nie annamadım o yüzden sölüorm işte ana bacı küfür etmekten iyidir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Şubat 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2008 yalarım mı demek istedin? anlamadım ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JD Mesaj tarihi: Şubat 13, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2008 off :D:D:D:D bebe seni demek gibi bişi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Şubat 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2008 özelden ak senin yazsaydın. facebook adminleri benim hala oğlu yerini tespit ettirecem kötünü kesecem senin deseydin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JD Mesaj tarihi: Şubat 13, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2008 ya bi çapulcu için değermi :D onu soruorm işte :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Şubat 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2008 bence değmez. facebookunu da kapattır kızın derim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JD Mesaj tarihi: Şubat 13, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2008 Kapattırcam gece nete girsin . Adam gibi site kalmadı ya iki ilkokul arkadaşımızı bulalım dedik millet cıvığını çıkardı oofofof Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Çokakýllýadam Mesaj tarihi: Şubat 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2008 Bence kız arkadaşın çocuğa mesaj atsın; 'ya aslında iyi yaptın ayrılcaktım ben ondan' diye. Sonra buluşma ayarlasın gidip döversin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Şubat 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2008 Yahu afedersin ama kızarkadaşının resmine "Benimsin" yazarsan, alacağın yorumlara açık olacaksın. Facebook'unu kapattırmaya da çalışma boşuna, seni siler, ismini değiştirir, hidden yapar, yine kullanır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PhysX Mesaj tarihi: Şubat 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2008 ya işiniz gücünüz mü yok :) feysbukta bilmem ne yapmış da şey olmuş salla veledi gitsin yok içime oturdu dersen şikayet etme gibi birşey vardır heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JD Mesaj tarihi: Şubat 13, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2008 Öğretmenim veli saçımı çekti gibi bi şikayetmi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Şubat 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2008 kızı bırak böle şerefsiz arkadaş çevresi varsa zaten.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JD Mesaj tarihi: Şubat 13, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2008 :D:D:D yok abi bikaç veled yüzünden bırakmam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Şubat 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2008 bikac veled degil. bole insanlari tanimadan etmeden listesine alicak bi mentalitesi varsa, daha da kotusu taniyip edip listesine alıyosa, yol yakınken yavaş yavaş diyorum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Şubat 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2008 iyi de sen kapattırsan bile sorun çözülmez; eğer kız tepki vermemişse o kişinin sana hakaretine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Şubat 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2008 bugün sevgilisinin facebookunu kapattıran yarın başını kapattırır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Şubat 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2008 "benimsin"de takıldım :< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2008 yahu kızın teki sana aynı şeyi yapsa facebook'unu kapatacan mı? kız arkadaşının böyle bir olayla tek başına baş edebilecek kadar zekası ve iradesi de olduğunu düşünmüyorsan işkence dolu yıllar seni bekliyor demektir. facebook kapattırmak ne yahu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JD Mesaj tarihi: Şubat 13, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2008 Yok akşam facebooka girip çocuğa ayar msjı atıcak ama olsun egoma yeterli gelmio :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Şubat 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2008 ginaly said: bugün sevgilisinin facebookunu kapattıran yarın başını kapattırır. öle deme bebeem. internet çok acaip bi tekhnologi yauww Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar