BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2008 maçbiti mi? b ewnde yayın kesildi..bağlanamadı..anonymous kullanıc olunca belirli bir süresi mi var bunun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tal Mesaj tarihi: Şubat 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2008 E bütün fenerliler demiyo mu biz orda 0-0 berabere kalınca tur kesin bizim.. O zaman bu turda kesin bizim ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jandor Mesaj tarihi: Şubat 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2008 Abartmayın ya Krallar gibi oynadık daha ne istiyorsunuz... Böyle oynarsak elbet gollerde gelir... Yeterki bu oyunun devamlılığı olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MacLeod Mesaj tarihi: Şubat 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2008 deplasman da pek sayılmaz ya almanyadaki maçlar en büyük avantajımız o bence. eğer bi sonraki maçta boş kaleye dağa taşa vurmazlarsa geçeriz turu sanırım ama çok yazık oldu en az 1 gol bulmalıydık bu kadar ezmişken rakibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MacLeod Mesaj tarihi: Şubat 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2008 BabacumMostors said: maçbiti mi? b ewnde yayın kesildi..bağlanamadı..anonymous kullanıc olunca belirli bir süresi mi var bunun? süre kısıtlaması yok anonymous bağlanınca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Şubat 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2008 Abi yok böyle bir olay ya. Ligde böyle oynayınca 6 atan adamlar uefada da böyle oynadıklarında atamıyorlar. Bir şanssızlık var. Bordeaux maçında da oldu, Helsingborgsda da. Delirmek üzereyim ya bu nasıl bir kabiliyetsizliktir, bu nasıl bir şanssızlıktır. Ama bu gençler bana ciddi umut veriyor, gelecekleri var bunların. Bu kadro bu disiplini sonraki teknik direktörlerde de korursa ve yine Kalli gibi ofansif düşünen disiplinli bi teknik adam gelirse harika olur bu takım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Şubat 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2008 sonuc avantajlı olmasa da hepsine helal olsun. almanya'dan bi gollu beraberlik bize turu getirir insallh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Şubat 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2008 Xobalt said: Yazık oldu gol atamamak ama 0-0 lık beraberlik 1-1, 2-2 den çok daha iyi. Çok az şansı olsa Galatasaray'ın, deplasmanda gol atar diye düşünüyorum. Gol atarsa da rakibe 2 gol gerekecek. Niye çok az olsun ki şansı? Adamlar ayaklarında top tutamadı maç boyunca. Pek öyle büyütülecek bir takım değilmiş. Ben bunu gördüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Şubat 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2008 Jandor said: Abartmayın ya Krallar gibi oynadık daha ne istiyorsunuz... Böyle oynarsak elbet gollerde gelir... Yeterki bu oyunun devamlılığı olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tal Mesaj tarihi: Şubat 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2008 Rewendor said: Niye çok az olsun ki şansı? Adamlar ayaklarında top tutamadı maç boyunca. Pek öyle büyütülecek bir takım değilmiş. Ben bunu gördüm. anlamıyorum ben zaten OF LEVERKUSEN GELDİ 5 çeker diyen tipleri bana sorarsanız turu geçersek inşallah büyük ihtimal rakibimiz hamburg olur, bence leverkusenden daha zorlu bir rakip olur... almanya liginde 3. olması bişey ifade etmiyor, sevilla da ispanya liginde çok kötü durumda.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jay-Jay Mesaj tarihi: Şubat 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2008 Almanya deplasman sayılmaz bea, tarafsız saha gibi bişey (:P) Ama bence geçerler turu, maçın tamamını el cezireden seyrettim, yani leverkusen hiç bişey yapamadı ki maç boyunca.. Ah lincoln nonda falan ilk 11de başlayaydı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rLx Mesaj tarihi: Şubat 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2008 Fistan said: Fistan said: sabaha kadar alt, berabere. 0-0 1-1 DeathLord said: fistan böyle oyna iddaayı da kazanalım sen nası olsa hep kaybediyorsun =) hadi uza şimdi AHHAHAHHA ok da tamamen bala bildin su macı 100kez oynasalar 99 unu gs kazanırdır. ayıp olmasa ballı bir terim kullancam ama kullanmıyım =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Şubat 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2008 Jay-Jay said: Almanya deplasman sayılmaz bea, tarafsız saha gibi bişey (:P) Ama bence geçerler turu, maçın tamamını el cezireden seyrettim, yani leverkusen hiç bişey yapamadı ki maç boyunca.. Ah lincoln nonda falan ilk 11de başlayaydı.. bence lincoln iiki ilk 11 de baslami.. ama gec girdi. 60 da takim yorulmaya baslarken girmeliydi. nonda hakan yerine basliyabilirdi ama ben hakani cok begendim bugun. her futbolcu gol kacirir. hakan biraz fazla kacirio gerci ama bugun ii oynadi diye dusunuyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darkwall Mesaj tarihi: Şubat 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2008 Almanyada inş yeneriz biraz şans lazım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tal Mesaj tarihi: Şubat 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2008 daha gencecikken kanser olcam gs yüzünden.. az kaldı bu goller kaçar mı ya hele 90+2 de :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2008 rLx said: ok da tamamen bala bildin su macı 100kez oynasalar 99 unu gs kazanırdır. ayıp olmasa ballı bir terim kullancam ama kullanmıyım =) sen beni takip et zengin olursun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rLx Mesaj tarihi: Şubat 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2008 Fistan said: rLx said: ok da tamamen bala bildin su macı 100kez oynasalar 99 unu gs kazanırdır. ayıp olmasa ballı bir terim kullancam ama kullanmıyım =) sen beni takip et zengin olursun olurr.. şu anda köşeyi dönmüş biri olduğunu düşünüorum tabi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Şubat 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2008 Fistan said: Fistan said: sabaha kadar alt, berabere. 0-0 1-1 DeathLord said: fistan böyle oyna iddaayı da kazanalım sen nası olsa hep kaybediyorsun =) hadi uza şimdi AHHAHAHHA ulan kırk yılda bi tutturacagı tuttu oda bu maça denkgeldi belli oldu pazar alanındaki sıradışı aktifliğinin sebebi =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aytimania Mesaj tarihi: Şubat 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2008 aytimania said: almanlar sıkı savunma yapıcak öyle bol gol beklemeyin olay budur... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Şubat 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2008 Sıkı savunma değil ki bizimkilerin yeteneği (!) Şu takım bi duş alsa artık ya.. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MacLeod Mesaj tarihi: Şubat 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2008 sıkı defans diyosunda 7-8 tane pozisyon var belki &100 gol pozisyonluk. eğer manisa maçındaki gibi gününde olsaydı ümitle hakan 3-4 tane atması lazımdı gs nin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Şubat 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2008 aytimania said: aytimania said: almanlar sıkı savunma yapıcak öyle bol gol beklemeyin olay budur... muhtemelen maçı izlememiş =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Şubat 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2008 BayArena'da zor gs ın işi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jay-Jay Mesaj tarihi: Şubat 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2008 Yok yok kesin ümit karan cenabetti (:D İlk yarıda çaprazdan kaleciyle karşı karşıya, atamadı. 2. yarının başında soldan ortaladılar ceza sahasında markajsız bomboş topa vurdu, kalecinin kucağına. 70de falan dönen topu defans ıskaladı bunun önüne düştü yine kaleciyle karşı karşıya vurdu, tribüne gitti top. Sonrası aynı böyleydi -.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Şubat 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2008 üzülmeyin beyler ikinci maç 8 çekeriz artık ne yapalım. bol gol olabilirdi ama hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar