Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

UEFA : Galatasaray - Bayern Leverkusen (13.02.2008 - 19.45)


SturmVogel

Öne çıkan mesajlar

Süper Lig'de lider durumda bulunan Galatasaray, bugün UEFA Kupası'nda Bayer Leverkusen karşısında rövanş için avantajlı bir netice elde etmek istiyor. Sarı-Kırmızılı takım, Ali Sami Yen Stadı'nda saat 19.45'te başlayacak karşılaşmada seyirci desteğini de arkasına alarak sahadan zaferle ayrılmayı hedefliyor.

UEFA Kupası 3. tur ilk maçında Almanya'nın Bayer Leverkusen takımı ile bugün karşı karşıya gelecek olan Galatasaray, avantaj peşinde. Sahasında oynayacağı karşılaşmadan net bir skorla ayrılmayı hedefleyen Sarı-Kırmızılılar, rövanş için avantaj sağlamayı istiyor. Galatasaray'da, UEFA'ya verilen yeni listede yer alan Emre Güngör ve Hakan Balta da yarınki karşılaşmada Teknik Direktör Karl Heinz Feldkamp'ın şans tanıması halinde oynayabilecek. Sarı-Kırmızılı takımın devre arasında İtalya'nın Roma Kulübü'nden kiraladığı Ahmed Barusso'nun yanı sıra sakatlığı bulunan Hasan Şaş ve Linderoth bu karşılaşmada yer alamayacak.

Sarı-Kırmızılı ekipte, sakat oyuncular hızla iyileşirken, Teknik Direktör Feldkamp'ın, Bayer Leverkusen maçında, Fenerbahçe ve Vestel Manisaspor karşılaşmalarında başarılı bir performans ortaya koyan takım kadrosunda değişikliğe gidip gitmeyeceği merakla bekleniyor. Galatasaray ile Bayer Leverkusen arasında yarın Ali Sami Yen Stadı'nda saat 19.45'te oynanacak karşılaşmayı Portekizli Lucilio Cardoso Cortez Batista, Joao Ferreira, Sergio Lacroix hakem üçlüsü yönetecek. Karşılaşmayı D Spor kanalı naklen yayınlayacak. Bu arada Sarı-Kırmızılı yönetimin Leverkusen'in saf dışı edilmesi halinde UEFA Kupası'nda son 16'ya kalacak olan oyunculara 20'şer bin dolar (yaklaşık 24 bin YTL) prim dağıtılmasına karar vereceği vurgulandı.

Galatasaray ile Alman takımlarının Avrupa kupalarında yaptıkları maçlarda eşitlik hakim. Sarı-Kırmızılılar, Alman takımlarıyla bugüne kadar oynadıkları karşılaşmalarda 5 galibiyet elde ederken, 5 kez mağlup oldu, 9 maç da beraberlikle sonuçlandı. Alman takımlarıyla ilk maçını Doğu Alman SC Aufbau Magdeburg ile 1964-65 sezonunda oynayan Galatasaray, bu takımla yaptığı 2 karşılaşma 1-1'lik beraberlikle sonuçlanınca, 3. karşılaşmayı oynadı. 3. karşılaşma da 1-1'lik skorla sonuçlanınca Galatasaray, kura ile turu atladı. Avrupa kupalarında Alman takımlarıyla 9 kez eşleşen Cim Bom, bunların 4'ünde rakiplerini elerken, 3 kez de elenmekten kurtulamadı. Galatasaray, Alman takımlarıyla iki kez de Şampiyonlar Ligi grup maçlarında karşı karşıya geldi. Sarı-Kırmızılı ekip, Alman takımlarına yaptığı maçlarda 21 gol atarken, kalesinde ise 24 gol gördü.

MUHTEMEL KADROLAR

GALATASARAY: Orkun, Uğur, Emre, Servet, Volkan, Serkan (Lincoln), Mehmet Topal, Barış, Arda, Ümit, Hakan Şükür

BAYER LEVERKUSEN: Adler, Vidal, Friedrich, Callsen-Bracker, Gresko, Schwegler, Rolfes, Schneider, Barbarez, Barnetta, Kießling

Stat: Ali Sami Yen

Saat: 19.45 Yayın: D Smart

Hakem: Cortez Batista (Portekiz)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

LucifeL said:
Pyro said:
Serkan sakatlanmış, kadrodan çıkartılmış.
ahahahah at yalanı s... inananı diye bir laf vardır tam o laf olmuş sırf Lincoln bu akşam oynayacak bu son 4 haftadaki kadro bozulur mu eleştirisi yememek için neler yapıyorlar ya


Haber. Ayrıyetten çok saçma teorin. Sonuçta t.direktörü Kalli bu takımın, istediği hafta istediği kadroyu da çıkarır. Bu sakatlık haberinin altında bile bir şey aranıyor ya helal. Kaldıki tepkilerden çekinen bir adam olsa Kalli, 1. yarıda bjk derbisi önce lincoln ile hakanı kadro dışı bırakmazdı.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

feldkamp ne zaman laf yemekten çekindi ki bu aksam lincoln'ü oynatacagı için laf yemekten çekinsin.

son haftalardaki oyunumuzu sergilersek avantaklı bi skor elde edebiliriz. ama bugun istanbul'da hava rezalet hala kar yagıyor. zemin durumu cok kotu olacak hava da soguk. umarım bu sartlardan en az şekilde etkilenir takım ve alışık oldugumuz goruntuden uzak bir futbol sergilemez.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Orkun
Uğur
Servet
Emre
Volkan
Barış
Mehmet Topal
Ayhan
Arda
Hakan Şükür
Ümit Karan

Lincoln, sakat olan Serkan'ın yerine ilk 11 de şans bulamadı. Galatasaray yine 11 yerliyle maça çıkacak.

Barusso ve Song İstanbul'a yarın dönecekler, Nonda riske edilmemek için kulübede, Lincoln'e forma şansı yok, Bouzid ve Carrusca zaten oynamıyor.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...