Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

K750i almak varken w810i alınır mı?

ssj4songoku

Öne çıkan mesajlar

Yakın bir zamanda telefon almayı düşünüyorum. Aklımda Nokia 6300, K750i ve W810i vardı. 6300'ın pili daha çabuk bitiyormuş o yüzden onu sildim. Zaten konumuzla pek alakası yok :D

Neyse biraz araştırdım, paticikteki yorumlarıda okudum. K750i'yi firmware upgrade ile w810'a çevirebiliyormuşsun. Ayrıca fiyatıda daha düşük. Doğal olarak insanın aklına takılıyor. Neden millet w810i alsın? Hani firmware'ı upgrade ettiğinde K750i'de eksik kalan birşeyler oluyor mu? Yoksa buglar filan mı çıkıyor? Birde bu firmware upgrade yasal mı? Yoksa garanti yalan mı oluyor?

Tecrübeli birileri yardım ederse sevinirim.
Sosyal ağlarda paylaş

hmm w800i idi doğru.

kameradaki fark sadece kamera sürümünden kaynaklanıyor, yoksa lensler fln tıpatıp aynı, o da ufak bir ayar dosyasıyla hallediliyor olsa da, w810i nin çekimleri daha kötü k750i den, pek gerek yok.

* ayrıca aradaki farka 4 gb hafıza kartı alabilirsin.
Sosyal ağlarda paylaş

yanlış cam driverı yüklemişsin o zaman :) istersen foto karşılaştırabiliriz yani, arkadaşımın w810u yoktan gri pikseller yaratırken benim k750 gayet net alıyordu resimleri, tabii benim kamera sürümü farklıydı fakat zaten tıpatıp aynı kameralar sana öyle gelmiş olmasın ?
Sosyal ağlarda paylaş

w810i al her türlü k750 hiç sağlma değil joystick'i bozuluyor mutlaka tamir ettirsende bozuluyor. Hem daha şık hemde daha sağlam bir süre sonra k750'nin kamera kapağı folloş oluyo farkında olmadan cebinden cıkarırken yada koyarken kamerası açık kalıyor pili bitiyor vs......

2'sinide denedim gördüm w810i al derim kesinlikle
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...