Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

bunu biliyomusunuz

Mighty_THoR

Öne çıkan mesajlar

mrb,
sitenin forumlarında açıklanan bilgiye göre yanlış anlamadıysam oyunda
-Player Cities
-Player-Owned Vehicles
-Player-Generated Missions
-Dark Jedi (okay, this is really a "feature", but still…)

aha bunlar olmayacakmış,bunların daha sonra eklenmesi bekleniyormuş

bunu bilip bilmediğinizi bilmiyorum dolaşırken rastladım sizinle paylaşayım dedim[hline]MAN WHO WALKS ALONE
Sosyal ağlarda paylaş

player cities in olmaması çok doğal oyunun başında, kimsede para olmıcak topluca ev alcak kadar,
dark jedi zaten 1 seneden önce gözükmicek bişi oyunda en aşa, birileri olana kadar kafalarında saç kalmıcaktır,

tanıtım videolarında araçların satın alınıp kullanılabildiği gösteriliyor zaten, ama eğer crafterlar araç üretebiliosa gene yeterli skill seviyesinde olmadıkları için oyunun başında zaten kimse üretemeyecektir, eğer player owned den kasıt buysa,

misyonları bilemem ama oyunun sisteminin temel parçalarından biri olduğu için bazı classlar için, başlangıçta olması gerekli zaten[hline] Cybron2
- Ghoul: "Anyone seen my finger?"
Sosyal ağlarda paylaş

player cities ve player vehicles olmadıktan sonra oyunun nasıl bir mantığı olcak bilemiyorum. Ayrıca expansion set çıkınca, yeni bir servera geçmen gerekecek. Böylece oyundaki herşeyin resetlencek.

Büyük ihtimalle starcraft, ve brood var şeklinde iki server olcak. Yani broodwar serverlarına starcraft cd'in ile giremiyceksin. Broodwar alıp, yeni baştan bir karakter yapman gerekecek.

Tabii bunlar sadece benim tahminlerim.

Adamların yapacak işi çok basit: UO + JK2 + X-wing vs Tie Fighter şeklinde bir oyun çıkarcak. O kadar süre geçti hala bekliyoruz.
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
said:
Bonecrusher, 24 Şubat 2003 10:42 tarihinde demiş ki:
umduğum şey, bir cdye herşeyi sığdıramadıkları için expansion çıkarmaları.
İyimserim ben hımmm[hline]Bakıyorum da neşem pek yerinde dii mi canım kendim. Tabi tabi.. Potasyum.. Potasyum..
- Deli Cevat

??
bi cd olmadı 2 cd yaparsın olur biter yani.....[hline]
Sosyal ağlarda paylaş

bence oyunu zamanında çıkarmak için kasıyolar nasılsa ek paket yapıcaklar bunlarıda ona sokuşturuverirler olur biter fazladan sokmazlar gibime geliyo her devasa online ın kesin en az bi ek paketi oluyo nassa :) kötümser bakmayın bencede çıksında sonra bakıcaz zaten
Sosyal ağlarda paylaş

said:
BonePART, 24 Şubat 2003 10:44 tarihinde demiş ki:
oyun cok pis patlıcak
cok hazılrlıksız ve hızlı geliyolar

ehe hoca oyunun 2001 sonu gibi cikmasini hedefliyorlardi en basta. Bu ozellikler herhalde en son yapmayi planladiklari ozellikler falandi, cikis tarihini de aciklamis bulunduklarindan (nisan 14 mu ne) yetistiremiyeceklerini anladilar salladilar bazi seyleri...

AO nun ciktigi zamanki gibi 2 de bir cokmesin, server gidip gelmesin bana yeter valla player owned cities ve playa missions falan olmasa da olur.
Sosyal ağlarda paylaş

Mesela örnek vermek gerekirse UO ilk açıldığında da ev kurmak diye birşey söz konusu değildi.Sonra 2-3 yıl oldu galiba dediler aha şu gün hazırlanın, tapularınızı alın evleriniz kurabilirsiniz.Millet koşturup duruyordu ayarladığı spotlara evlerini dikmek için.SWG dede aynı olur bence herkes oynar bunlar bi gün verir gidin evlerinizi kurun diye :)Server olayı olarak AO da yeni exp geldi tower dikmek için vs.. ama yeni server kurulmadı. Zaten adamlar diyor uzayda uçuş paketi gelince sen artık adı ne olursa geminle uzayda dolaşacağın servera yönlendirileceksin.Aynı AO da bir binadan diğerine geçer gibi yada UO da tram felucia gibi :)
[hline]:tebrikz:

[Bu mesaj Lynx tarafından 02 Mart 2003 14:48 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Mightythor yani player owned city lerde ev olmayacak diyorsun.
Güzel böyle devam et.Ben orada UO da ev le Player owned city aynı şeydir demedim.Böyle okumadan yazıyorsunuz nası sinirleniyorum.

Not:Bende biliyorum yok mayor olcak yok yönetim sistemi olacak.Ama bütün bunlar için kalkıp 5-10 oyuncunun yanyana ev kurması gerekli.UO da örnek istersen fel tarafına gidip bi Syndicate guildinin yerini ve (Kumadam bilir) bi kaç yeri daha gez.Adaya sadece guild evleri dikilmiştir ve her evde o guilde ait olduğunu gösteren bannerlar asılıdır.SWG de yaşanacak olan bunun komplex halidir.Player owned city olayı başlamadan ev dikme olayına izin vermezlerse bunun sebebi senin yanyana kurma şansın olması içindir.Ee daha iyi anlatmam mümkün değil.

said:
Lynx, 02 Mart 2003 14:42 tarihinde demiş ki:

UO ilk açıldığında da ev kurmak diye birşey söz konusu değildi.

[Bu mesaj Lynx tarafından 03 Mart 2003 17:27 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

"5-10 oyuncunun yanyana ev kurması gerekli"

yanlış tamamiyle yanlış player owned cities in temeli guild sistemine dayanıyo şehirlerin temeli ev degil vendorlar öyle ben ev kurdum sen ev kurdun aha köy oldu kasaba oldu değil hala bunu anlamış değilsin.[hline]MAN WHO WALKS ALONE
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...