sparkuo Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 Domain adı: recepivedik.tv Fiyat : Tekliflere göre değerlendirilicektir Registrar : GoDaddy İrtibat : [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 spark bi heves acc alıp girişmişsin de bi etrafa baksaydın once nası bi ortam bu fln diye btw, sinema filmlerinin siteleri .com olarak alınıyo, spidermanmovie.com fln alınmadıysa bide recepivedikthemovie.com fln almaya calis, bu para etmez pek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PhysX Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 off almalıyım onu offf çok süper isim ya ne kadar olursa veririm taksit olur mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 Sitelerin hakları öncelikli olarak isim sahiplerine ayrılıyor diye biliyorum ben. Mesela devilmaycry5 çıkacak. Sende gittin nasıl olsa çıkacak diye net com ne varsa aldın devilmaycry5 için. En ufak talepte domain hakkı sahibine gider. Yani sana o site için milyon dolarlar teklif etmezler. en azından ben böyle biliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 birisi bişi satarken aynı topicte kendi malınızı satmak yasaktır. ayrı bi topic açın istiyosanız. /kermit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 paraları indragandi yapacan demi çakaaaal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 birisi bişi satarken aynı topicte kendi malınızı satmak yasaktır. ayrı bi topic açın istiyosanız. /kermit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 Mayhem said: bende erolkose.net 'i satıyorum napcas ? asdasd bişi yapmıycaz bölüm kurallarını okıycaz birisi bişi satıyosa bende şunu satıyorum demenin yasak olduğunu öğrenicez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sparkuo Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 sparkuo sadece nokta koyup post atmaktaki amacın ne peki ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 Uplıyor lan işte ahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 en üstteki topici daha nereye uplasın kanka ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 Güncel Başlıklar dayı, ayrıca çok post var, çok önemli birşey satılıyormuş gibi görünüyor ahahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 ben demiştim bir kişinin dayısıyla babası aynı olmamalı =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 kermit >:D< dipçik: benim yukarıda az önce söylediğim domaini ben buraya satmıyordum o ayrı konu. satacağım kişi erol köse :) neden bir patiye satayım erolkose.net'i ahahah. kermit >:D< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horten Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 keşke microsoft.com'u alsaydın =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 google.com bende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 kermit said: en üstteki topici daha nereye uplasın kanka ? güncel baslıklarda uplıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 zegnaya sorun o işi, güzel bi meblag goturmustu yanliz hatirlamiyosam tekstil firmasından Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 hmms çakal carlosa bak sen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 tekstil firması dediğin koskoca ermenegildo zegna dfgdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 tekstille ugrastiklari gercegini degistiriyomu ki bu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 abi tekstil firması diyince insan ahtapot giyim filan anlıyor dasfdsg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 o senin misconceptionın :) reklam yapmak istemedim haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 burdan alaskadaki hayatımda hiç görmedim o kişiye selam söylemek istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar