Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 Epeydir yeni birşey bitirememiştim. Progressive Metal. Ritim ve melodi sık sık değişiyor ve alışıldık çalışmalarımın yanında biraz sert kalıyor. GERGE - A Digression in the Country Biraz eleştiri ile beni mutlu edebilirsiniz, özellikle sevmediğiniz yanlarını söylerseniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lethious Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 bence gayet güzel olmuş kompozisyon. tek eleştrim baştaki melodiye. direk string kısmından başlasaymış daha süpermega olabilirmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 Güzel olmuş. Keşke midi olmasaydı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Şubat 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2008 çok hoş olmuş gerçekten, çok yaratıcı.. midi olduğunu göz önüne alırsak, en azından gitar ve davul sesleri gerçek enstrümanlarla kaydedildiğinde kalitesi gayet ortaya çıkar. valla süper helal olsun profesyonel bi melodi gibi olmuş, ayrıca 2-3 sağlam parça çıkar tümünden. bu şekilde değerlendirdiğim için aradaki boşlukları önemsemedim, yani biraz kesip biçilmesi lazım ama gayet yaratıcı bir çalışma. müzik (beste) yapmak zor iş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithr Mesaj tarihi: Şubat 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2008 süper olmuş. gerçek enstrümanlarla kayıt yapmayı düşünüyorsan daha manyak birşey ortaya çıkar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 13, 2008 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2008 Gerçek aletlerle kaydetmeyi isterim ama bir gitarım var sadece, ve grupsuzum. Bu yıl dersler ve edebiyat epey vaktimi alıyor, seneye belki bir grup düşünebilirim. Sağolun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 13, 2008 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2008 Bu arada, kompozisyonu Linux ile QSynth ve Rosegarden kullanarak yaptım. Windows mixi biraz hafızadan, dinlemeden oldu; eğer garip gelen, zor duyulan bölümler varsa söyleyin. FluidR3 GM soundfount'unu kullandım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ppoyr Mesaj tarihi: Şubat 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2008 kayda gerek yok, sarkı NIN isi zaten, reason kurup tam potansiyeline ulastırabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emivoz Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 girişteki melodi pek hosuma gitmedi bide arada bi giren hi hatler biraz kulağımı tırmaladı.ama kalan kısmı gercekten çok iyi profesyonel bişe olmuş direk ozellikle twinler falan çok yakışmış şarkının gidişine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 sonra dinlerim de kaç dk'lık çalışma söler misin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 10 dakika kadar var, bu arada güzel başlıyor falan ama sonuna kadar dinleyemedim açıkçası midi olmasından da kaynaklı olabilir sıktı biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 9:04 süresi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 İstek özerine yeniden upload ettim. Buyurun: Download için Dl'siz dinlemek için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar