Darkwall Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 Sabah 8:40 da uyan dershaneye git gözlerde çapak saçlarla uğraşamadım..herneyse kafama kuru kafa desenli siyah bandanamı geçirdim.sabah kahvaltı etmek için indim kantine oturuyom bi yandan çayımı yudumluyom fln..arkadaşın biri çağırdı samet müdür çağrıyo hoca seni dedi bende inanmadım dalga geçio zannetim..adamı tanımam etmem dedim kendi kendime ne alakası olabilir herneyse gittim odasına odaya adımımı atmamla herifin bana saldırması bir oldu..ilk soru kafandaki ne dedi..bende bandana hocam dedim ama siz istediğiniz şeye benzetin dedim.(türbanla alakası yok haa bildiin bandana asdsad ) herneyse..bu herif başladı saymaya böle böle şimdi sen bunla geliyosun öğrenciler yanlış anlayabilir dedi..ne alaka dedim hocam türban değil bişey değil..demez mi bana sen bandanayla gelirsin o türbanla gelirse naapcas diye iyi dedim hocam eywallah yarın gelmem dedim çıktım..bi yandan da canım sıkıldı aslına bakarsanız...böle yazmak istedim yarın şapkayla gidicem bakalım nabıcak asdasdasd ertesi gün bereyle asdad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 ne haber samet? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darkwall Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 bilmem iyi ile kötü arasında.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 samet çıkar onu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darkwall Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 Lancelion said: samet çıkar onu, sende başlama pls :) o değil ya hani öle bi tipim olsa eywallah ya o koydu aslına bakarsan bana .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 erkekler türban takmaz deseydin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 samet adamımsın olm :) bi gelem dübel ayarlarız adama fg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darkwall Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 ya o değil herifte öyle bi şahsiet var ki ne dersende haklı o an anlatabildimmi yani ağzınla kuş tutsan nafile.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darkwall Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 Olivies said: samet adamımsın olm :) bi gelem dübel ayarlarız adama fg bana uyar ulaş zaten yüzünü görmeyeli yarım asır oldu =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 kurukafa desenli türbanı olan bi kız görsem direk yazarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darkwall Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 gothic+kurukafa türbanlı tercihim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cs.a Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 o kafandaki ney se o da serbest olsun. özgür ülke değil mi türban la üniversiteye giriliyor ya deseydin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darkwall Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 boşuna münakaşaya girmek istemedim çünkü adamın nası bi tip olduğunu biliom .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
venom Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 ginaly said: kurukafa desenli türbanı olan bi kız görsem direk yazarım. Gothic Türbanlı FTW. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cs.a Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 ben ce de girme ananı da al git der Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 manyamış müdür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darkwall Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 yav said: manyamış müdür abi adama hak veriyom anlaşılan şu ki herif tv deki haberleri izledikçe yavaş yavaş kafayı kırmış yıpranmış ben bunu anladım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 baş örtüsüyle git bide mont giy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aykan Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 bir erkek olarak böle bi uyarı aldığın için utanmalısın kendinden :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 dershane yetkilileri tedirgin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darkwall Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 ne alakası var utanmam gereken? adam gerzek bi varlıksa elinden bişe gelmez... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 sen yakında ojede sürersin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 http://sozluk.sourtimes.org/show.asp?t=uzerinde+kurukafa+deseni+olan+turban Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 ekşi sözlük said: harbullah davidson marka botlarını giyip, motorlarla kabeyi tavaf yapan çılgın gençler giyerler bunu. pek bir hoş. ahefuaehfueahfuahea:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darkwall Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 severim arkadaş ben bandana takmayı herkesin kendi zevki @adamın biri oje işine ısrar etme sen sürüyosan herkes sürcek diye bi kaide yok! asdsadasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar