Absolut Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 Naxx hakkaten keyifli bi yerdi ama 40 man tutar mı bundan sonra bilemem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 onu 25 lik yaparlar problem değil.. ve arthas da 40 dan fazla kişi gerekebilir ki blizz arthası 25-40 tane paleye kestirmeyiz demişlerdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 Arthas 50 kişi olsun horde alliance ortak raid zone. O zone a girince aynı dili konuşalım healleyebilelim falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 o olmaz da.. serverin en iyi 2 guildi birleşip bir raid çıkarabilir hani. daha tatlı olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jay-Jay Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 Ben 40 manleri geri istiyorum (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lindoras Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 Edit: yanlış başlık :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aldueren Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 geffen said: onu 25 lik yaparlar problem değil.. ve arthas da 40 dan fazla kişi gerekebilir ki blizz arthası 25-40 tane paleye kestirmeyiz demişlerdi. Ama aynı blizzard Kil'jaeden'i 25 oyuncuya kestiriyor... Ki, Kil'jaeden'in gücününü ne nerzhul nede arthas'la kıyaslayabiliriz bana göre... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 Kil'Jaeden Sargeasa en yakın Eradar 25 manlik raide koymuşlar ki geçse bu dünyaya Arthas ve silah arkadaşlarını düdük makarnası yapması lazim literatür bakımından düşünürsek.. Ben en çok Kel'thuzad'ın kesilmesine üzülmüşdüm ama ölürken söylediklerini duyunca sevindim biraz haa demekki bu amça daha bitmedi gene görcez diye. Salak saçma işler yapior blizz isimli karizma koçari heroları playerlere harcatmaması lazim her ne şekilde olursa olsun.. Expensionda Uldum ve Neltharion (Bknz Lady Sinestra),Vaelastraz,Malygos vs vs olabülü diye bi sürü söylenti var zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hozceri Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 Wispy said: Arthas 50 kişi olsun horde alliance ortak raid zone. O zone a girince aynı dili konuşalım healleyebilelim falan ally olarak horde ları heallemeyi red ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 sıraya geçmişlerdi hordelarda sen healle diye lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 Aldueren said: geffen said: onu 25 lik yaparlar problem değil.. ve arthas da 40 dan fazla kişi gerekebilir ki blizz arthası 25-40 tane paleye kestirmeyiz demişlerdi. Ama aynı blizzard Kil'jaeden'i 25 oyuncuya kestiriyor... Ki, Kil'jaeden'in gücününü ne nerzhul nede arthas'la kıyaslayabiliriz bana göre... sana saçma geldiyse bunu official forumlarda dile getir. arthas fighti şu oyunda en görkemli fight olmak zorunda ve öyle olucak.. Regalya said: Expensionda Uldum ve Neltharion (Bknz Lady Sinestra),Vaelastraz,Malygos vs vs olabülü diye bi sürü söylenti var zaten. Uldum zaten olucak kaç yüz yıldır var orası. Ayrıca lady sinestra'nın olması nedeniyle deathwing'in de olucak olmasını birbirine bağlamak mantıklı değil. ama deathwing de gelicek blizzard böyle önemli bir karakterini mutlaka kullanıcak oyunda, e deathwing olursa diğer dragon abiler ve ablalarda olucak tabi akama falan gibi biz ona karşı çarğışırken bunlar da yardım eder yandan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 gz nihlathak :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 az önce kestik kalecgos u. screenshot Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 ow gz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 kiljaeden tek 25 kisilik fight olmaz, olamaz. gecerli bir bahane olmadan yada yardim almadan 25 man kesilmez. zaten blizz bunun farkindadir yani. gerci zaten sunwell de tek degiliz, naaru arkamizda ama kagit kilikli adal cok afedersiniz ne yapabilir kiljaeden a. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 fizige gore degerlendireceksek gruul hepsini döver :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ArchangelTanwen Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 kil'jeaden teknikte zaten öldürülemiyor yarı summon halinde portala bağlı ölüm animasyonu olarakta portaldan geri doğru çekilişi ve portalın kapanışı var ve anveena bacımız(avatar of original sunwell)kendini intihar ederekten bize yardımcı oluyor fight içinde bir yerlerde yalnız shattared sun offensive npclerinden bir dreanei scryerları karşılarken Welcome to Sunwell Plateau, cryer - What's what? Oh Scryer, yes of course. Isn't that what I said? deyişi süper koptum yaaa! :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 ayar oldum %30 dan asagi inmio ilk boss :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 bu sunwell den tier 7 mi düşüyo noluyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ses Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 SoulCube said: bu sunwell den tier 7 mi düşüyo noluyo hayır non-set epicler birde tier 6'ya ek olarak konulan set bonusu vermeyen bracer,belt ve boots düşecek.yani totalde 8 parça olucak tier 6 ama 6 ve 8 set bonusu yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ses Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 bidakka bidakka...Tier grouplarınımı değiştirmişler yoksa s'de yanlışmı gördüm.Rogue,Mage,Druid ne be...Ne güzel en kek gruptaydık shaman ve paladinlerle.Kahretsin yaw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 geffen said: Uldum zaten olucak kaç yüz yıldır var orası. Ayrıca lady sinestra'nın olması nedeniyle deathwing'in de olucak olmasını birbirine bağlamak mantıklı değil. ama deathwing de gelicek blizzard böyle önemli bir karakterini mutlaka kullanıcak oyunda, e deathwing olursa diğer dragon abiler ve ablalarda olucak tabi akama falan gibi biz ona karşı çarğışırken bunlar da yardım eder yandan. Katılıyorum lakin Malygos u koyacak tıfıl zihniyetli şahsiyetler pek yakın bi zamanda VAY AK DEATHWING BULUNDU diye lak diye önümüze sunabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 grimbatola giricez önce, malum önce red dragonflight'ı toparlamak lazım onu toparlıycaz, onların yardımıyla deathwing'i kesicez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 Deathwing'in Northrend ile geleceğini sanmam ama Blizz bu belli olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 da işte, outlans lede karazhan acıldı mesela. uldum olmazsa olmaz zaten, wow'un en büyük sırrı mekan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar