Suark Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 Dell xps m1330 laptop alacak arkadaş, direk Amerikadan alıyormuş. Şimdi bu Dell'in uluslar arası garantisi var mı? Varsa ücret taleb ediyorlar mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 aldıgı yere sorsa daha iyi olur.bir ihtimal türkiyeye getirdikten sonra bi dell yetkilisine giderse garantisini ayarlatabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 XPS apayri bi dava. TR'de ona destek oldugunu sanmiyorum (sahsi gorusum). Sorarken XPS diye ozellikle belirtsin yanniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 saolun beyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cin Ruhi Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 amerikadan alınca kazancın ne kadar oluyor? değiyo mu yani? biliyosun burda dağıtım kanalları geniş. Ve destek istediğinde laptopun altında yazan servis kodunu soruyolar.. ona göre nerden aldıysan servis için seni oraya yönlendiriyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RecepIvedik Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 Meteksan dan teknik servis alabilirsin. çok iyi bir laptop ama ne yazıkki dell in türkiyede teknik servis problemi var. çok az yer teknik servis sağlıyor ve yedek parça bekleme süresi 1-2 ay ı buluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Şubat 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2008 DELL ile sorun yaşamazsın o yüzden servisi falan çok dert etme :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Şubat 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2008 dell inspiron 510m marka laptop verdiler biz okula girerken. 400 laptobun %80 inde değişik arızalar oluştu ( başta anakart ve adaptör aparatı filan gibi ) ayrıca okulun anlaşmasından mı kaynaklanır yine bilmem ama teknik servisi ( meteksan ) rezaletti. aklında bulunsun da... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Şubat 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2008 Teknik servis alır tahminimce ama garanti alaibleceğini hiç zannetmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Şubat 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2008 Her markanın bu konuda farklı uygulamaları var ama benim bildiğim kadarıyla ABD'de laptop falan alırken adamlar soruyorlar; garanti kapsamı nasıl olsun diye. Kaç senelik olsun, uluslararası garantisi olsun mu vs? Yani uluslararası garantisi olsun dersen biraz fazla para verip tüm dünyada geçerli bir garanti anlaşmasıyla birlikte alıyorsun cihazı. Bunun dışında uluslararası garantiyi sadece Toshiba ve Asus veriyor, ek bişelere ihtiyaç olmadan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar