Lopeth Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 Yurtiçi siteler patır patır açılıyor. Ama youtube da bir video izleyeceğim diye bebeğim kanser oldu. Sizde nasıl bağlantılar ? edik: az önce 80 kb lik bir tabı 46 saniyede indirdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 bende yurtiçi dahi çökük 2 gündür sitelerde gezincem diye anam ağlıyo genel olarak.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 telekom mu kablo net mi dicem de aynı di mi yurt dışı çıkışları ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phlox Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 bende de çok kötü bugün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 Evet yaa youtube'den dün 100kyla video izlerkn bugün 7k :S İzleyemiyorum resmen çıldırdım :D Onu geçtim bende pati de çok yavaş bugün. Normalde en hızlı açılan sitelerden biri.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CoolRider Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 Bende patide yavaş çalışıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 Yurtiçinde sorun yok, yurtdışı öldü.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LasT_SuRviVoR Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 yurtdışı ölmedi şu an yerlerde sürünüyo , üstüne işiyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 Pati'nin server'ı mıdır host'u mudur artık ne deniyorsa burada mı dışarıda mı? Garip bir yavaşlık var çünkü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 pat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darkwall Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 Şimdi biraz hızlandı alında ama her zamanki hızında değil. Acaba bilgisayar falan mı tırt da böyle düşüyor hız arada sırada. Para toplasak aramızda pati için bi bilgisayar alsak şöyle über bişey olsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 gg wow oynanmıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenant Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 gg ne yurtici ne yurtdisi 2sininde ustune sicmislar resmen su an Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bayat Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 Boyle sorunlar oldugunda neyin bozuldugunu, ne yaptiklarini, ne zaman duzelecegini filan yazdiklari bi sitesi olsa keske TTNet'in. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 Öyle bi siteye google ad koysa zaten 10 tane yurtdışı çıkışı alır ttnet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 gene azgin balinalar ciftlesirken kablolari kurban vermislerdir kesin. tanrilar bakire fiber optik istiyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 haha sadece yurtdışı ölse keşke yurtiçi de gg olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 telekomu aradım, bize bağlantıyla ilgili hiçbir sorun bildirilmedi dediler lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phobos Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 Bu herşeyi anlatıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 bende durum iyi diycme de nazar değecek bariz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 Kablonet benimde. Bok gibi şuan yurtdışı ölü zaten de yurtiçi de can çekişiyor yani. Aradım sordum paket kayıpları var filan dediler. Bu arada ben izmirdeyim ama daha önce hiç hem adsl hem kablonet yurtiçinde birçok şehirde birden sorun olduğunu görmemiştim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 yurt dışı çıkışları sanıyorum ki çok kötü rapidshare'de bile büyük yavaşlık var.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 hertaraf çok yavaş hertaraf off felanlık geliyor dialup la hiç böyle problemlerimiz yoktu yine yavaş açılırdı kızmazdık çünkü hızlısını bilmiyorduk cehalet mutluluk be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 bende net mükembıl ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar