Ceronibo Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 Vael ve Twin. Özellikle MC'yi yeni bitirdikten sonra o yetersiz dps ile vael baya zor ama zevkli oluyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 taaabiki vael hayvanatı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 ulan şu BWL ye falna girmeden wowu bıraktım ya Vaeli çok merak ediorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 Oyunu biraktigim zamana denk gelen Naxxramas'ta 4 Horsemen'e kadar olan tum icerigi hardcore raidlemistim zamaninda, aralarinda en kalite encounter kesinlikle Twins. Ahn Qiraj harika bir instancedi, bocuklerine ragmen. Bunlar haricinde bir healer olarak Patchwerk oyunu birakmama sebep olmustur, C'thun da en eglendigim encounter olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 Vael tabiki, bide aq20 egg boss'u severdim, naxx genel olarak güzeldi zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 cthun, viscidious, heigan, 4horsemen, sapphiron, kelthuzad. En eğlenceli ve orjinal bosslar bunlardı bence. Hepsinde yeni birşeyler vardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 Chromaggus'ta fena değildi aslında, AQ'da BugTrio ve Viscidus eğlenceliydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 chromaggusa kıl olurdum ben. o zamanlar bilgisayarım kötüydü oyun çok takılırdı o bossta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rondar Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 en sevdiğim laflar sayarsam Onyxia "Learn your place mortal" Ragnaros "By fire be purged. Illidan "You are not prepared" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeL Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 romuro ve juliete ah uh sesleri beni tahrik etmiştir hep :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
owshit Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 Vaeli bu kadar efsane yapan nedir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Minerva Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 owshit said: Vaeli bu kadar efsane yapan nedir Adrenalin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 Ve ölümün yakınlığı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 en iyi seslendirme: Shade of Aran "I am not some simple jester... I'm NIELAS ARAN" Curator "Do not touch the displays" Shahraz "So much for a happy ending" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 en iyi seslendirme Anub'Rekhan : Shhh... it will all be over soon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CapN Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 En zevk aldıgım ve strese sokan boslar diyim ben :P Twins & Cthun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DePeCHe Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 Vael . Forgive me, friend...your death only adds to my failure ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 owshit said: Vaeli bu kadar efsane yapan nedir Execute spam, cork cork cork cork Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 Aluriel said: en iyi seslendirme Anub'Rekhan : Shhh... it will all be over soon. run! it makes the blood pump faster tarzı bişey derdi bi de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osirix Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 Bizim alt katta oturan bebek. Kimse bugüne kadar onu kesmeyi (susturmayı) başaramadı. İlk sesini duyuşunu hatırlıyorum da... 'VİYAYAYAYAAAAAKH' brrr omurgam resmen donmuştu. Evinizin baby resistance ı (izolasyonu) yoksa da bütün dmg ı siz alıyosunuz tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 outland en eziq bosslarından olmasına rağmen en çok konuşan maggy xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cyn Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 1)kael'thas -gaza gelip tbcnin en iyi encounteri diye iddiada bulunayim- 2)heigan -dance dance dance!- 3)c'thun ofc 4)illidan ve archi de kapissin dordunculuk icin :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 Aran said: Shade of Aran "I am not some simple jester... I'm NIELAS ARAN" TBC'nin en karizma quote'lu encounter'ı budur yanlız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 boru değil kimin babası (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cyn Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 ha bu arada fight genel olarak straight-forward olsa da zg'deki bloodlord mandokir da eglenceliydi, biri olunce DING diye bagiriyodu fln euahuehfrgdh hatta sonra jin'do the Hexxer GRATS diyodu karsilik olarak zuhauhaeagf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar