Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 üyelik açılmış saldırınnn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 bana üyelik alın.2 dakkada çökertirim siteyi.tanıyan tanır bilen bilir,tanımayan öğrenir sdkhö Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 ŞÜKRAN ?! ESKİ SEVGİLİM 06 ŞÜKRAN ?! GÖRÜŞME ODASINA. NE İŞİN WAR KIZ GÖTİK İMO FLN ? YAKIŞIYOMU HİÇ ? BERABERLİĞİMİZE SAYGI + REP. aha türbanlı imoşınıl. aha terorist imoşınıl. :/ //_- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
h1v Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 adamınbiri said: böle emo olsunlar canımı yesinler bide bu resimleri koyan kişi benim msnimde şuan ama kız ve bu kızlardan hiç biri değil çok ağır küfürler edicem birazdan dur bakim çıkmış mı ağbii bacaktan bişey mi sarkıyo o ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 Ahahhahaa oha lan o ne cidden?? :D Suratı normal kız gibi ama ne iş ki? Muhtemelen morluk ama şekli, rengi ve konumuyla XXX fotoğrafına dönüştürüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
h1v Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 çanaktada var bi anormallik yannız olabilir. şüpheleniyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phobos Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 Ben mi körüm lan :S Nerden ne sarkıyo ?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
h1v Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 sol baldıra yapıştırmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 oha kollarda kalın O.o Lan yoksa ?! yok yok olamaz. hayal görüyorum. yok abi bişi orda sallanmıyo yok yok :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 Lan lan lan deminden beri uğraştım aynısını yaptım, upload ettim tam koymak için girdim siteye ama erken davranmışsın yaa uf :( Ayrıca Emo gerçeğine hoş geldiniz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 uzun sarkan kolyenin gölgesi o diyecem ama ışıkta arkadan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phobos Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 En iyimser ihtimal ile bir dövme olma ihtimali nedir :P Sağ kol dirseği ile omuz arasında da o tarz bişey varda ordan şeyettim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
h1v Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 emo sarkıtmış valla pek dövme gibi durmuyo:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 sapık gibi hissettimde şimdi ne yalan söyliyim kızın bacakları iyimiş yahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 ben böle 100 tane kız geçirdim elimden hayır gelmio bunlardan! güvenin bana ASD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 bırevoo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Oha ya kaçgündür üye olmaya kasıordum. Şimdide 50 msj atmak gerekiormuş imoların kendi resimlerini görmek için =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 abi kenhuro sen kas. hepimiz için hatta acc şifre ver bende yardım edem.. ayrıca morluk sanırım o kızdaki.: ama tokio hotelin solistini ilk gördüğümde karı sanmıştım.. o da war :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CuteButPsycho Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 gençlik bitmiş okeye dönüyo .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Üyelik açık abi şuan yani ben aldım sabah şimdi kapalıysa verebilirim üyeliği isteyene -Kenemo t3h imo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Ohaha patiden biri orda adminmidir nedir adımızı ifşa ettik banlandık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Ahahahha sebep "sie" süpermiş :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 GERGE said: lol. hafif iğne seziyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Ben de üye oldum. Resim bile koyucam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar