Azmodai Mesaj tarihi: Şubat 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2008 iyi de herkez uye olabiliyor? ben dun aldim acctumu :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PhysX Mesaj tarihi: Şubat 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2008 bu topikten sonra bütün abanzan patiler akın ettiği için kapamışlar :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Şubat 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2008 iyi de ben gayet sahane aldim acctumu? sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2008 Emodai! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Şubat 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2008 bende üye olcak böyle yukardan foto çekiliyo ya sol çapraz yukardan böyle arkaya bakarak çekiliyosun dudakları bükerek o fotolar baya etkili üzerinde çalışmak lazım. zafere giden yolda çekilen çile kutsaldır hesabı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Şubat 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2008 ben netten araklicam bir emo fotosu. siir falan yazcam kizlar bana hasta olcka. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CapN Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 Emo olabılmek ıcın 18- mi olmak gerekiyor ? Çok ufaklar abi bunlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 emo said: waow !. süFerLer qeRjeqTn .. (: bunu yazan insanın altında türkçem klubü falan yazıodu. yazık lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 niye böyle "hımm olmamış" diyen ağız ifadesi (hafiften şişirip bükmece) takmış bunlar ? EMOLUĞU BİLE BECEREMİYORUZ ALLAHIM YA. arada 3-4 tane üye gördüm, takdir ettim tam emo olmuşlar ama gerisi emo değil rakçı değil tiki değil hiçbişey değil. ne ki onlar ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 Opera'da açılmıyor bu site, Ubuntu'ya Firefox yüklemek zorunda kaldım. Opera Windows'da açılıyor mu bari? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PhysX Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 GERGE said: Opera'da açılmıyor bu site, Ubuntu'ya Firefox yüklemek zorunda kaldım. Opera Windows'da açılıyor mu bari? opera 9.5 beta açıyor windowsta ama 9.25'i bilemicem. yamuluyor o sürüm bende kullanamıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MarcOConner Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 Fly said: niye böyle "hımm olmamış" diyen ağız ifadesi (hafiften şişirip bükmece) takmış bunlar ? EMOLUĞU BİLE BECEREMİYORUZ ALLAHIM YA. arada 3-4 tane üye gördüm, takdir ettim tam emo olmuşlar ama gerisi emo değil rakçı değil tiki değil hiçbişey değil. ne ki onlar ? onlar rockertikky abicim bende ortama rockertikky nickiyle akmıs bulundum:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 Silencio:pofff xS COK FENAA BEE xD twde busuru kanL vR bisdeeee bunnarLa iLqiLi böööÖöÖöÖ xD Admin: Silencio Yazılarını Biraz Daha Anlaşılır Bir Şekilde Yazarsan Sevinirim . Forum Kurallarını Okumanı Tavsiye Ederim . siteden alıntıdır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 reklamdan bişey okunmuyor ki ? hangisi reklam hangisi üyenin yazısı valla zorlanıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phobos Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 Odinn said: Phobos said: Emocan diye hesap alayım dedim, bu isimli bir hesap mevcut dedi... Yazık oldu beni kaybettiler :P ahaha onuda ben almıştım kişisel resimlere bakmak için ama 50 mesaj istiyormuş :p Len EMMOğlu hesabı da bizden birine aitse uçarım valla ona :D Neyse gittim Emonoid diye bi hesap aldım... Nerede Troll saldırısı yapıyoruz :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 nasıl emo olunur?! http://www.youtube.com/watch?v=35w9nIl2adE -saçları bilioruz öne doğru düz -siyah t-shirt -dar kot -2 tane farklı renkte kemer -sağ ve sol ayağa farklı converse emo turkey alıntısı said: http://www.emoturkey.com/iyi-bir-emo-olmak-icin-xd-t6324.html yorumlar: -cHoqqq datlu bişi bu yaa erudum -cHOq sEvÜmLü dAdLu bİşİ yAnE PaYlAşM İçN ThNxs)) -kıpır kıpır yahh super -bencede coq dadLu xD benDe uqRaşıom saçLarımLa herqün böLE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 olamaz ya dalgasina yaziyolar dimi bunlari ? OLAMAZ !! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MarcOConner Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 nooluyo lan :D?? emoturkey e giriyorum direk bu cıkıyo... anladılar heralde emo olmadıgımı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 o değil de bi harf büyük bi harf küçük yazmaya kasmak yorar be adamı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yicit Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 ben başka bir şey demek istiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PhysX Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 ahahaha life is pain .. lan bunlarla yaşanmaz lan ne olursan ol gel felsefesindeydim kızlara karşı da.. ne olursan ol emo olma ya döndüm :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MarcOConner Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 abi arabaya bak yaptıklarına bak ben olsam havalara ucarım lan ohaaaooouuu...... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 oha! o arabaya laf atıo bide yazık bu emolar hiçbi b*ktan anlamıo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 Eternalus said: o değil de bi harf büyük bi harf küçük yazmaya kasmak yorar be adamı aganz0r tamamını büyük harflerle yaz, benim trollük yaptığım dönemde bi büyük bi küçük falan saçma bi font ile karşıma çıkıyordu kendi postlarım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yicit Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 bence pati de emo die bi forum bölümü olsun, akademik bir inceleme araştırma gibi orada biriktirelim bu verileri, yıllanınca da bi sosyologa kaktırır, yada makarasına internete dagıtırız. asdasdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar