Korax Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 kanim dondu bu espriden dolayi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peter Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 omfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quadrophenia Mesaj tarihi: Nisan 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2008 Uyelik açılmış ben de yerimi alacağım. 3m0B3N Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Nisan 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2008 D3v01d 0f D34th hazırım ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quadrophenia Mesaj tarihi: Nisan 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2008 "slm benim sormak istedigim şu insanlar emo oldugum için inek gibi bakıyo saçımdaki pembe boyaya ,piercng lerime aldıgım yorumlardan bıktım normal bir insanmışım gibi bakmıyolar . bunlara ne açıklamada bulunmalıyım?şimdiden saol!" "hepiniz biseksüel veya aseksüel misiniz?" Alıntıdır :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quadrophenia Mesaj tarihi: Nisan 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2008 Onay mesajı ne kadar surede geliyor? Mesaj atmak istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peter Mesaj tarihi: Nisan 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2008 ben onay maili almadım direk aktif oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quadrophenia Mesaj tarihi: Nisan 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2008 Benimki de aktif ama mesaj atamazsınız yazıyor aşağıda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 kiMiNN KuRuKaFaLı éŞYaLaRı wArR // WaRRr'sa KaÇç TaNéLerR .. ?? öNceLiqLe herKese saLam arKiLerr eFt bu kNUda kmİn kurUkaFaLı éşyAsı waSa o Kaç tNE oLduqNU süLesiN .. ßnm 17 tané waR saYdIm ; 3 taNé koLyé , 5 t-sHirt we şoRt , 2 ToKa , 1 çoraP , 2 stapLEZ , 4 tane KüPE, ben quruqafalı dufar kaadı aldm =) phenüm 8 dene far 4 ü kolye 1 dene t-shirt bi çorap 2 tanede şortum far xD h.q jnm ilk önche ii forumlarphnmde 10 thane far3 thane bileklik-4 thane t-shirt-3 thanede küpem farnie shordun thane ne lan ahahahahahah1!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 ahhaha ahahahhaahfaafaf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuwanda Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 Ferrero said: kiMiNN KuRuKaFaLı éŞYaLaRı wArR // WaRRr'sa KaÇç TaNéLerR .. ?? öNceLiqLe herKese saLam arKiLerr eFt bu kNUda kmİn kurUkaFaLı éşyAsı waSa o Kaç tNE oLduqNU süLesiN .. ßnm 17 tané waR saYdIm ; 3 taNé koLyé , 5 t-sHirt we şoRt , 2 ToKa , 1 çoraP , 2 stapLEZ , 4 tane KüPE, ben quruqafalı dufar kaadı aldm =) phenüm 8 dene far 4 ü kolye 1 dene t-shirt bi çorap 2 tanede şortum far xD h.q jnm ilk önche ii forumlarphnmde 10 thane far3 thane bileklik-4 thane t-shirt-3 thanede küpem farnie shordun thane ne lan ahahahahahah1!!! oha ama ya şaka gbi bisi bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 staplez ne lan straplez di mi o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 "farnie shordun" ne demek istemis burada anlamadım ki =)... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 3 tane de küpem var, niye sordun demiş orda ama işte shordun daha güzel bence ahahahahah süper ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 kurukafali far ne alaka lol? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 ahaa harbiden niye qurukakaqqlffalaıaı fhahharrr demiş ki kurukafalı far yani sürünce kurukafa resmi mi çıkıyo acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 far=var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 emocan said: h.q jnm ilk önche ii forumlarphnmde 10 thane far3 thane bileklik-4 thane t-shirt-3 thanede küpem farnie shordun toplam 10 thane ffhhaharrr ise yani var anlamındaysa 3 artı 4 artı 3 eşittir 10. aa 10 etti. evet çözdük olayı. buyurun 10 thane ffhhaharrr= 10 tane var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 farnie shordun imza yapıcam şimdi bunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 ahahhaahhahaahahhahaahahhaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 of anam o ne lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 abi rahatsız bunlar ahahaha auschwitz pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PhysX Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 okumak için çaba harcadım ama anlamak için harcamayacağım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 Site açılmıyor bende, o derece mi kötü? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 öeh o ne öyle :) bende önce bizimkilerden biri siteye girip falan dalga gecti sandim eheh :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar