Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

emoturkey

fede

Öne çıkan mesajlar

arabaları boyadan ve artıklardan arındırmak için kimyasal havuzlara batırıyorlar ya.. heh ondan bi tane gerekli,daldır çıkar.. sonra paşa paşa bir adam çıksın altından

türkiyedeki tüm akımlardaki en büyük sıkıntı özgünlük. yok öle yaratım falan. özenti var özgünlük yerine. e olmuyor oturmuyor haliyle.

şimdinin "hayat ne zor. ühühü" diyen emo kızı 8sene sonra kariyer manyağı haline geliyor 15sene sonra çoluk çocuk falan diyip evde kapanmış altın gününe giden teyzesi oluyor. akımın adını emo'dan dilediğinize çevirin aynı olay olacak. e sen şimdi koca götlü, altın günü yapan, sabah programı izleyen teyzeye dönmeyecek misin? vallahi de billahi de döneceksin..

keşke özenti ve sindirilememiş içi boş akımlara falan kapılmak yerine bir kitap okusaydın be evladım.. en azından koca popolu, altın günü yapan bi teyzeye dönmezdin gelecekte. dış görünüşü piercing ile doldurmayı bilmem ama içerik dolu olurdu da koftiden bir hayat geçirmezdin

ha okumuş, ilgili olsa zaten boş akımlar yerine dolu bir şeyler peşinde koşardı ya neyse..

kısaca gençlik hevesidir efenim, 5sene sonra bayağı normal biri olur çıkar. sonra da anne-baba olunca standarta yaklaşırlar. kadınsa koca göt+altın günü erkek ise sararmış bıyık+salmış göbek..
Sosyal ağlarda paylaş

dasaaa said:
arabaları boyadan ve artıklardan arındırmak için kimyasal havuzlara batırıyorlar ya.. heh ondan bi tane gerekli,daldır çıkar.. sonra paşa paşa bir adam çıksın altından

Ya insanlari sectikleri yasam bicimleri ile yargilamak ve bizden olmayan adam degildir mantigi ile gidersen Turkiyenin yuzde 90 lik muslum maganda tipleride diger bazilarinca normal sayilan rocker,poper!,popcorner!,metalman!,hiphopper! tarzi kisileride batir cikar hepsi ASLAN TURK YIGIDOSU olsun denebilir.Adam kimdir kim degildir kim karar verecek..Cogunluksa biz zaten topotan batim cikmak zorunda kaliriz..

dasaaa said:
türkiyedeki tüm akımlardaki en büyük sıkıntı özgünlük. yok öle yaratım falan. özenti var özgünlük yerine. e olmuyor oturmuyor haliyle.

Turkiyede kendine ozgu muslumcu jiletci genclik akimi var mesela cok ozgundur dunyada esi yoktur, veya arabesk agalari vardir, whisky ile lahmucun yiyenler vardir.. Ulkemizdede bir cok ozgun! akim vardir.. Ama tabiki herseyi ithal olan ulkemin kendini ortaya koyma seklide hep yabanci akimlardan gelmedir.. Aslinda aradigi seyi bulmak yoksa ozentilik degildir.

dasaaa said:
şimdinin "hayat ne zor. ühühü" diyen emo kızı 8sene sonra kariyer manyağı haline geliyor 15sene sonra çoluk çocuk falan diyip evde kapanmış altın gününe giden teyzesi oluyor. akımın adını emo'dan dilediğinize çevirin aynı olay olacak. e sen şimdi koca götlü, altın günü yapan, sabah programı izleyen teyzeye dönmeyesilah ureten icek misin? vallahi de billahi de döneceksin..

8 sene sonra kariyer manyagi haline gelen sadece emolarmi, yeahhh i am rock veya metalman tarzi takilanlar kariyer hastasi olmuyormu sonunda? Ozgur dunya savasiz dunya diyen o kafa salliyan cok ozgun gencler sonunda iyi maas verse silah ureten sirketlerde bas sallamaya devam etmiyormu... Ama sana belki ilerde karsilasagin bir ornek veriyim evlat! Benim cevremde giydigi kariyer gomlek kravatinin altina rock metal veya emo tarzi kendini anlatan shirts giyen cok kariyerli adam var... Ozel hayatin ve zevklerini is hayati ve para ile ayirabilip yasayabilmek guzel birseydir.. Basarabilmek de dahada guzeldir.

dasaaa said:
keşke özenti ve sindirilememiş içi boş akımlara falan kapılmak yerine bir kitap okusaydın be evladım.. en azından koca popolu, altın günü yapan bi teyzeye dönmezdin gelecekte. dış görünüşü piercing ile doldurmayı bilmem ama içerik dolu olurdu da koftiden bir hayat geçirmezdin

Kitap okumak ve dunyada gelen akimlardan etkilenip kendine stil gelistirmek? Ne alakasi bunlarin? Sadece bu akim degilde butun akimlari kendine yasam tarzi yapmis insanlarin KITAP okumadiklarimi dusunuyorsun? Veya okuduklari kitap insanlari altin gunu yapan o igrenc insanlarami donusmeyi engelleyecek? Ayrica ALTIN GUNU yapmak eziklikmi yoksa KENDI KULTURUNDEN CIKAN ALTIN GUNU AKIMInida begenmiyorsun? Ayrica koca popolu olmak bu konu ile ne alakasi hic cozemedim...

dasaaa said:
ha okumuş, ilgili olsa zaten boş akımlar yerine dolu bir şeyler peşinde koşardı ya neyse..

Okumus olmakla akim arasinda teorini neye dayandiriyorsun? dolu hayat dedigin nedir? Gercekten merak ettim dolu hayat nedir?

dasaaa said:

kısaca gençlik hevesidir efenim, 5sene sonra bayağı normal biri olur çıkar. sonra da anne-baba olunca standarta yaklaşırlar. kadınsa koca göt+altın günü erkek ise sararmış bıyık+salmış göbek..

Genclik hevesidir tabiki bir cogunun ki ama bir coguda gercekten olene kadar boyle yasayacaktir.. Her ikiside gayet normaldir.

Standart a yaklasmak korelmek,siradanlasmak,looser olmaktir.

Senin cevrendeki belli yasin ustu kadinlar hep koca popo,altin gunu gibi bir hayat yasiyor olabilirler... Veya erkekler sari biyik koca gobek olabilirler..

Belkide sende oyle olacagini simdiden kabullenmissindir..

Bence insanlari yasam bicimleri ile elestirmek yapilabilecek en FASISTce harekettir. Elbette espri yapalim geyik yapalim ama ciddilestikmi iste o zaman bence kaybeden oluruz.

Ayrica poposu buyuk kadin aptaldir veya gobekli adam looser dir diyemeyiz boyle bir genelleme cok sacma.
Sosyal ağlarda paylaş

bunlar istanbulda nerlerde bulunuolar?

hic turk emo gormedim boyle kendi gozlerimle sokakta. cok mrk ediorm.

**lanet olsn dha 1 turk emo genci goremedim ve acınası hayatıma bu leke ile devam ediyorum. sanırm gidip bileklerimi kesicem, yavas yavas ve acı cekerek olmek istiorm**
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...