BullDoG Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 bellow'a Grandmaster emo title sinin verilmesini talep ediyorum burdan yetkililere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 yicit said: http://www.mtv.co.uk/bedroomdiaries bu linkteki ablalarımızdan birinin infosunda yazan I started drinking, smoking and having sex when I was 13. Its crazy! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 "You guys all afraid because somethin becoming stronger than you are." ZUAHUZAHUHAU EMO LARIN İSTİLASI. operation emo sdağl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 kitana said: "You guys all afraid because somethin becoming stronger than you are." jack bauer: almeyda set up a soft perimeter and a team o handle the operation cümlesinde geçen soft perimeter bunlardır işte.. grandmaster deyince aklıma grandmaster flash geldi.. büyük adam =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 yokmu bize davetiye referans filan! alo! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 hmm uye olunuomus galba dur bakiyim bi denedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 kız once kendilerine punk rocker dedi, sonra emoları sevmemenin arap diye araplaır sevmemeye benzetti, sonra labelezim bu dedi sonra baya bişi daha dedi sonrada ağladı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 emoyuk biz diye imza yapiyim bende dur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghost_boo Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 Emoturkey'den bir imza said: LaNeT oLsUn BöYlE HaYAta...hERşEy SaHTe........ BeN pEs EdİyOrUm ArTıK... çOk yOrULdUm... Bilinç, korkunç bir lanettir. Düşünürsün, hissedersin, acı çekersin... SuS ...AğLaMa DeMe baNa ... ÇüNqü bUna hAqqın Yoq....HAKKIN YOK!!! LANET...LANET...LANET... sİl bAştaN BaŞlAmAK GeREk bAzEn!!! hAyAtı SıFıRLAmAK... SiL BaşTAAn sEwMEk gEreq BaZeN!!! HeRşEyİ UnuTmAKk.... x( UYUTUN BENİ YALWARIRIM... BİR DAHA UYANMAYAYIM.... X( ღİsKeLeTlEr dİyArInDa bİr eT PaRçAsIyIm.... SaYgIm sEnİn OrOsPuN olSuN kAyGıM BeNiM AşKıM...ღ Tek bir imza bu yahu. Peki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phy Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 iste turk emolar yanliz bi kactanesinin kizmi erkekmi oldugunu anlamadim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Edurus77 Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 Bunlarin reklamini yapmayalım.Kültürümüzün icine etmisler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer77 Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 Ellemeyin emoları yav severim ben onlar beni güldürüyorlar.Emolar benim için strest topu sinrim bozuk oldunu bitane mutla bulurum dalga geçip eğlenirim olmadı döverim birini rahatlarım. hahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horten Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 hem emo hem ülkücü. helal sana bu yollar koç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 bende üye oldum ehi =p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PhysX Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 <3<3<3..Dun senin icin bir kurban kestim hala Damarlarimdan KAN akıyor.LoV€_d€ad<3 JiKA<3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 horten said: hem emo hem ülkücü. helal sana bu yollar koç. bu resimdeki arkadas unisex sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 bal gibi photoshop Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 said: demek oluyoki emo kültürü ( yaşayiş tarzi ) sadece özentilikden daha çok artik yaşamaya başlamiş bi gençlik akımı var. bu tarzı türkiyede yaşayanlara özenti demek onlari kıskanmaktan ileri gitmiyo bence (: Gerçek mi bunlar acaba ya? İnsanın inanası gelmiyor asdasfasf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 Tikky lere alıştığımız gibi onlara da alışacağız başka çaremiz yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Şubat 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2008 ya video 'yu izliodum.. yarisina kadar dayandim. way be gaz yapmis dedim, aslinda akilli da olabiliolar sanirim g.tleri tutusup korumaya gecince dediiim ve kizin bi milyarinci sacini kenara cekmesinden sonra sinirlerim bozuldugu anda kiz "label-ism" dedi ve bende bi sabah bi aksam 2 posta gazetesi haketti. azinin ortasina cakicaksin, kemiklerini kiricaksin. ezik ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RabbiT Mesaj tarihi: Şubat 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2008 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vargath Mesaj tarihi: Şubat 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2008 o renk anca kırmızı kurşun kalem tükürüklenince elde edilebilir! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Şubat 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2008 bu nedir abi ya.guzelmi saniyor bu geribeyinli kendini :s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 O ' dan sonra Ö K ' dan sonra L U ' Dan sonra Ü L 'den sonra M ( okul - ölüm ) sizce bu bi tesadüfmü ? ahahahhaaha imzaya bakım yaw euheuehuehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 bizde hala emo muzik grubu yok degilmi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar