Lopeth Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 tüh kapanmış alamadan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 emonun biri said: lise 1de bir çocuk wardı basketbol takımındaydı çok yakışıklıydı bnde onu hep dikizliorum o nerde bn orda bizim voleybol çalışmamız war onlarda basketbol antramnlarını bitirmiş soyunma odalarına giddiler kıs we erkek soyunma odaları yanyana arada bi duwar war duwarla tvan arasında boşluk wardı onar antramndan çıkdıkları iiçin du yapı giyiniolardı bnde onu gözetlerken ne oldunu anlamadan erkekerin soynma odasıan düşdüm meersem kıslar itmiş erkekler kıpkırmısı olmuşdu bn ordan nasıl çıkdıımı hatırlamıorum bile 1 yıl boyunca erkeklerin yanındam geçerken hep biliomusun kanka bisim soyunma odasına gögden kız yagıyo die gülüolardı hep ÇK rezil olmuşdum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Azuahahhahaaaaa :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 site gitti yine benim acc duruyo hala bulunamadım :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 öeh said: saNTANA Üyelik tarihi: 11-19-2007 Mesaj adeti: 10.290 (114,54 günlük ortalama Mesaj) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 bizde de bone var :p gerçi o eski Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thaumielyavrusu Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 helal sana :D bizim yapamadıgımızı yaptın gerçi siteye girsem ne diyolar anlamam resimlere bakar bakar gülerim artık :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 azmo dayı şaka maka yazio ciddi ciddi asd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thaumielyavrusu Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 mesajlara dikkat o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 üye alımı kapanmış ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 günün belii saatlerinde açılıyor. bu arada ip adreslerinizi muhbir arkadaşa ben satıyorum,ipden buluyorlar sizi =/ üf özür dilerim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thaumiel Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Arkadaşlar saldırıları gizli yapın lütfen. Nickleri aynı onların koydukları gibi yapın. Böyle S3RS3R1_3M0 gibisinden bişiler işte. Her neyse öyle saldırın. Böyle olmayacak. Aramızda ki casus kim ben biliyorum. O casusada sesleniyorum. GTFO. Git emolarınla takıl bizim eğlencemizi mahvetme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 eksik okumuşum lan sfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 e arkadaşına GTFO. Git emolarınla takıl bizim eğlencemizi mahvetme. diyemez mi ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thaumielyavrusu Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 GTFO. casusa böyle demiceksen nickini söyle biz diyelim ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PhysX Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 http://www.emo.org.tr/ :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 öff =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horten Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 paticik le emoturkey kardeş site olsun, şu üyelik işi de hallolsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Thaumiel said: Benim bir arkadaşım oranın ciddi üyesi. Ve kendiside Paticik üyesidir :). Ki o sitenin sahibi arkadaşıymış. Yani gerçekten izleniyorsunuz :). Gizli kapaklı yapın abi işleri. Kimseye söylemeyin. Yapın kaçın. lam bizden emo görüntülü bi beilow var.. o da yapmaz herhal böle bişi.. o değil de tam üye olayım dedim (okumadım tabii burada yazanları) olamadım.. halbuki eğlenebilirdim.. ühüh ühühü bak şimdiden duygusallık çöktü üstüme.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 biri daha var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 ajan! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 hayat çok kötü =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PhysX Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 lanet olsun msnde rahip yazdım gitmedi ölmek istiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PhysX Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar