SIy-One Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 geldik bi 20 kişi varız sanırım daha fazla olabiliriz bilmiyorum tam sayıyı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingOfLoss Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 Cod4 yüklüyoruz sevinçliyiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SIy-One Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 kaybolmayın buradan takip edin. cod4 şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 Birazdan hiperyargılar havada uçuşacak. Delioğlan reporting from P4T1 News. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 yeni nick de açmış sly eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingOfLoss Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 Dotada böyle ezilmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 zunla aynı takımdayız pöff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 lordum çay pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SIy-One Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 aga çay aga su aga kola pls aga pls aga aga besle bisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 hahah balonlu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 Hiç eğlenceli değil di mi? Hiç eğlenmiyosunuz di mi lan? Çok sıkılıyosunuz di mi? Arda uyuyo di mi LAN?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 Üzgünüm, hala uyanığım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 ARDA'NIN ACCOUNTU AÇIK KALMIŞ!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 ohaaaaa güneş wowdan çıkıp cod4 oynadı ohaaaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 hadi gidelim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 hadi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 CusTodeM said: ohaaaaa güneş wowdan çıkıp cod4 oynadı ohaaaaa o da gecenin duygu yaşatan anlarındandı ztn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SIy-One Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 enalar yargı yüzü gördü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 enalar cod4 te harbi yargı yüzü gördü^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 foto pls bi daha adeks ayarlayanin da baseinden helikopterli yargiclar eksik olmasin ak. tam CoD ogrendim bitti lan, bi kurayim bakayim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingOfLoss Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 fotoları ekleyemeyecek kadar yorgunum. uykum da yok. eridim gittim sandalyede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 İlk CoD'da da vardım lan, Rune'da da dövdüm bir ara. CS'yi saymıyorum zaten, yargıladım elbette. Arda pis vurdu ağzınıza ama CoD'da, takdir ettim. Sonra siz gene o dandik BF2'ye girince girdim ben de WoW'a. SEVMİYORUM ARKADAŞIM BF. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 Ulan Zaugna azıtmaya başladığında ben çöküşe uğradım, monitöre bakmadan oynuyordum gözler kapalı, kendimi grenade ile havaya uçurdum falan. Hiperyargı yaptık bf2'de, Cüce Rune'da yine kaslarını gösterdi, hoştu güzeldi bence. Dışarı çıkarken yine vampir vakası yaşadık, gözler iptal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 Dört map BF2 oynadık, ağır yargı oldu. Hatta bir ara bizim takım fertlerimizin adlarına Yargıç title'ı eklemeyi düşündük. O derece. Ayrıca emparyalist arkadaşlara tek sözüm: Helikopter. Rune güzeldi, Cüce ve Sina yine her zaman ki gibi tozuttu. Flatout2'de araba parçaladık., CoD4'te elimize aldık sanırım. Çok fenaydı yani. Ben şahsen gayet memnunum buluşmadan. İnsanlar geç geldiği için ogri'la'da daily questleri bile yaptım. Axedice yaptı hatta, sağolsun sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 Adeks istemiyoruz sanırım artık. Çok bir şey yazmayacağım, bazı oyunlarda birileri üstündü genelde; ben bf de sıkıldım mesela aynı anda 2 tane helikopter görmekten lol; axedice da benim yargımdan sıkıldı mesela sfsd. Baya eğlendim, bu sefer uyumadım; gelmeyenlere de sevgilerimi gönderiyorum; fark etmedik yokluklarını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar