Xhunarion Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 Havasız değil adeks. O göt kadar WoW odası havasız. Oraya zaten sığamayız. Dertlenmeyin. Ownage mazeretlerinden "Ay hava yoktu"nun üstünü çizin bir kere. Ayrıca kutulu cüce'den olsun, heli füzelerimin üstüne SÇS yazıp yollayacağım zira. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 Hahaha bi kere yen benim olduğum takımı be bi kere =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 Adeks 1i ayarlayın o zmaan beyler on basıyorsa benide silin listeden iyi eğlenceler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 Adeks 2 yle konuştum yinede. Ben diyorumki herkes 8 de zınk diye gelmez ve mağlum normal iş saatleri içinde bir şey uyguluyamıyorlar. o yüzden saat 8 gece 2 ye kadar normal saat ücreti ve ne yerseniz o alınacak ona bişi yapamam zaten biri gelir 10 da biri gelir 9 da ona net birşey çıkaramam. Neyse saat saat 8 den gece 2 ye sadece oturma ücreti 10.5ytl birşeyler ya da içerseniz 15 ytl olur muhtemelen bu 8 den itibaren çok hesaplamak istiyorsanız saatlere göre,saat ücreti 1.75ytl.Neyse söyle bir teklifte bulundular saat gece 2 den sabah9 a kadar 15 ytl dedi içinde bir içecek ve sandiviç olacak eğer 1 gibi söylerseniz 2 den sonra yiyecekler için size sıcaklardan da yapılabilir. Sonuç olarak 8 de gelen bi adam sabah 9 a kadar 25-30 ytl verecek. toplam 13 saat ediyor bence iyi para. Eğer tarifelere ok değilseniz toplam oturma ücreti 21 ytl kola ve sandiviçle 26 ytl falan olur. Fazla gelebilir başkalarına ama adamla konuştum haklıda zarara uğramak istemiyor adeks 1 de gece 2 den 7 ye kadar eskisi gibi 5 ytl değil direk 1.75 üzerinden sabahlama ücreti alıyorlar.Pek bişi farketmiyecek yani ama siz bilirsiniz olay böyle iyi günler. Dipnot:Havasızlıktan şikayet var diye geçen ay havalandırma yapıldı yeniden istiyenler en son sbaahlamaya gelenlere sorabilir. Donuyorduk mont falan giydik o yüzden havasız falan demeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 En son sefer ne kadardı? Çok çok pahalı bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 Bir hesaplama yaptım, şöyle oluyor Ayrı ayrı deil de bütün olarak bakarsak: Akşam 8 - Sabah 9 arası Bir sandviç adeksten Bir kola da fiyata dahil 25 ytl Gece 2'ye kadar normal masa ücreti geçerli olacak. Gece 2den sonra fix 15 ytl toplanacak herkesten, bunun içinde sandviç + kola + sabah 9a kadar bilgisayar olacak. Bunu anladım ben söylediklerinden. Şunu tahmin ediyorum, sabah 8de falan kimsede oynayacak hal kalmayacak; dolayısıyla sabah 9 yerine sabah 8e çekip parayı biraz düşürelim diyorum. Ayrıca kola da dahil edilmesin fiyata, zaten aynı fiyat; fix ödenecek paradan düşülsün bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 gece 2 sabah9'a kadar (ki 9da cıkmıyorudaha erkenc ıkıyoruz hep yoruluyo bunye 7de atıyoruz kendımızı dısarı.) zaten 7 saat var 1.75 ytl den 12.25 oluyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 Vazgeçtik abi yemekten falan, herkes kendisi halletsin bence; fix fiyatın pahalı olması insanları caydırabilir. Onun yerine gayet herkes kendi parasını ödeyecek, yemeğini yiyip kolasını içecek. Sadece sabaha kadar sınırsız çay olacak (kahve olmuyor) Saat ücreti de 1,75 ytl; aklınızda bulunsun. Tabi daha bunun için konuşmadık, kesinleşince haber vericez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 Yahu niye kahve olmuyor? Bu kadar sorunsa ben getireyim ta karşıdan ketılı yani. Olmadı nescafe de getiririm, anaa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 Ya double post oluyor ama kahvesiz olmaz. Of. Kahve. Aaa. <.< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 şimdi son karar nedir fiyat nası oluo yaw?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 2 soruya da cevap vereyim: - kahveyi adamlar vermeyecekmiş, bizim kettle getirmemizi falan da istemiyorlar; satış yapacakları için. custodem yarın gidip yüz yüze konuşacak, en azından kendi 3ü bir aradalarımızı getirmemiz için - Fiyat konusunda da bir önceki mesajımdaki şeyi ayarlamaya çalışacak custodem yarın konuşup. ona göre kesinleşicek de o dediğim olur büyük ihtimalle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 abi koyun cebinize 3-4 tane 3ü birarada cay makinası vardır kesin orda sıcak su doldur koy sorun yapmayın bu kadar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 yahu niye pahalı lan bu kadar? en son gittiğimizde saati 1.25ti sanki be.. o iyi olmuştu.12 saat 15 ytl verip çıkıyorduk.21 çok lan daha yemeği şusu busu var.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingOfLoss Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 Ha bu arada eklerseniz sevinirim, Odium (KingOfLoss)'da geliyor yanımda. Eskişehir'den geldi bize 10 günlüğüne kalmaya geçen cuma günü, Gris'le birlikte Nettlethrone'a gidip oradan çıkıp geliyoruz. Kadro über olmuş yalnız, satışlar çok az olursa sağlam olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 Listeyi güncelleyelim: Penthesilea Elaidi Selamon Zheld Phyx Xunn Cüce Ardeth Gangren (%50) Tharkas (belki) Holy (büyük ihtimal) Othranx Spilas Pyromancer Cthulhu Syn Lidriel (belki) La_bombonera Mike Darkrider (belki +1 ) Custodem Zydar Sly-One Alfheim Viktor Mokoko Spidee Axedice Madboy KahnX +1 Nightstalker Bellow (belki) Emivoz +1 Paramecium Katana Cleric Zaugna Aiko Netcafe Thraine_Numeheru (+4?) Tharkas (?) KingofLoss Odium En iyi ihtimalle 50 kişi oluyoruz gibi gözüküyor da, satışlarla 30a iner bence ehahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 Satış olmazsa 60'lık haritada BF2 dönecek. Hiç oynamadım yani ben 25 vs 25. Duygu seli adeta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 bnmde +1 im war onuda eklerseniz guzel olur :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 Arda, KingofLoss = Odium ulan, mandada var ya. Düzelt bakayım canıms. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingOfLoss Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 İksun ışın kılıcımı hazırladım, öperim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 Ben aksam gelirim. Saat kacta kapilar kapaniyorsa cikar, Adeks1'e gecerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 bende banko geliyorum iki defa yazmissiniz listeye adimi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 dela bu sefer ya gelsin ya da partyde kırmançı kırmançı adamlarını peşime takmasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 Allahsızlar =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 bakma sen bize. sen yokken 30 kişi kafede buluşup, seni düşünüp aglıyor aslında. yani yani şu 15vs15 bf'den hiç bahsetmiyorum zaten =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar