MumChamber Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 Turkticaret.Net mağduru bir insan olarak bu tarz bir thread açmayı uygun gördüm. başlıktan da anlayabileceğiniz gibi amaç hosting firmaları ile ilgili görüşleri paylaşmak. ben bu konuda çok deneyimli değilim. web siteleri ile uzun süredir uğraşıyor olsam da paralı hosting hizmetlerinden daha önce yararlanmamıştım. Herşey bir eylül gününde başladı. Gidip Turkticaret.Net'ten bir domain ve hosting kiraladık. kiralamaz olaydık. uptime istatikleri tam olarak nedir bilemiyorum hem ikide bir "sunucu bulunamıyor" hem de yavaş. Hostingden sadece ucuz olmasını (yıllık 50 dolar hosting, 70$ full versiyonu), transfer sınırı olmamasını (anlık ve aylık(ki aylık transfer sınırı konusunda düşünceliyim)), ve ekstra birşey sunmamasını bekliyorsanız Turkticaret.Net ideal. Fakat yukarıda da bahsettiğim gibi hem yavaş hem de sorunlu.. Yeni bir domain satın almamız gerekiyor. (site içerik ve dizaynında meydana gelen değişiklikten sonra) doruk.net'e geçen herkes memnun kaldığını söylüyor, ben de geçmeyi düşünüyorum fakat doruk.net de çok pahalı. aslında parayı kendi kişisel zevkim için veriyor olsam bu kadar koymazdı da, okul çevresine hitaben bir site yapıp parayı cepten ödemek insanın içini cızırdatıyor. Şimdi ben sizden linux hosting ya da asp.net hosting hakkında görüşlerinizi ve tavsiyelerinizi dinliyorum. fiyat/performans karşılaştırması çok önemli. siteleriniz varsa adres de verirseniz (hız kontrolü için) çok sevinirim.[signature][hline]its supersonic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MumChamber Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 hemen aklıma gelmişken ekliyim, webmatrixhosting.net ücretsiz asp.net hosting veriyor. hız konusunda net birşey söyleyemeyeceğim fakat yanında 20MB web ve 10 MB MsSQL verdiğini de biliyorum. Microsoft severler ve asp.net kullananlar için birebir. Ek: hatırladığım kadarıyla resim başına 1mb gibi bir sınırı da var.[signature][hline]its supersonic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 www.ekohost.net :) Bence, hosting alırken dikkat edilmesi gereken, online destek, bir ofisinin olması ( böylelikle istersen yüz yüze de görüşürsün, veya sana özel bir paket hazırlatabilirsin ), bağlantı hızı, işletim sistemi, sunucunun yönetimine ne kadar önem verildiği ( yani plesk kurulup bırakılmış mı ? yoksa tam tersi mi ? ) ve elbetteki fiyatı :) Ekohost, bunların hepsinden bence yüksek not alıyor.. Tek sorunu Plesk kullanması ve bazı şeylerin Plesk'e bağlı güncellenmek durumunda olması.. Zaten bu yüzden bir kontrol paneli yazılmaya başlandı baştan ( hatta proje sorumlusu ve lead programmer da benim ). Şu 1-2 ayı bilemiyorum ama, 2 ay sonra güzel Slackware'im ve güzel kontrol panelimle çok şirin bir hosting sunucularımız olacak :) Google da bir arayalım : Google Search : "Türkiyenin en iyi hosting firması" Aa. ! :) Yorumlar tamamen kişiseldir.[signature][hline]There are 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't.. -EE Unix/Linux Sys. Adm., Security Prov., Programmer, IT Depart. PM Google Search : "Türkiyenin en iyi hosting firması" [Bu mesaj sharky tarafından 28 January 2004 20:33 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghaldszar Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 Bizim Eno' muzun da bir hosting firması var http://www.profocio.net/ adresinden ulaşabilirsin. Fiyatlarını felan bir incele istersen. Ayrıca daha fazla bilgi için Eno' ya özel mesaj da atabilirsin. Ayrıca bir avantajı da istediğin bir şey olmadığında gidip odunu Eno' nun belkemiğine oturmak gibi bir şansın da var. Şahsen ben öyle yapıyorum. :-p Şaka bir yana Eno da iş konusunda ciddi ve çalışkan bir arkadaşımızdır. En azından tanıdığın bildigiğin birileriyle de iş yapmak daha mantıklı olur herhalde. Ekohost' a da lafım yok. Eğer bu işin içinde de Sharky var ise ona da Eno gibi güvenim sonsuzdur. Bu iki firma da kesinlikle ciddiye alınabilecekler listesindedir bu kişilerle bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MumChamber Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 şimdi kıstas konusunda ben sharky'e katılamayacağım. bir ofisin olması pek gerekli değil. en azından turkticaret.net'in bir ofisi var fakat bu insanlar ordusuna kaç kere kızabilirsin? çünkü parayı peşin veriyorsun. memnun olsan da olmasan da. bir dahaki hosting için kesinlikle aylık anlaşacağım. beğenirsem yıllığa dönerim. ya da yıllık alıyım, parayı aylık çeksinler taksit gibi. benim en önem verdiğim şeyler sitenin hızı ve gönderilen mail ya da mesajlara hızlı cevap verilmesi (bu konuda sharky'ye msn ve icq kullanan bir halkla ilişkiler uzmanlarının ya da en azından teknisyenlerinin olmasını tavsiye edebilirim). sorunun ben farkına varmadan çözülmesi çok önemli. ben arkadaşımdan "site niye açılmıyo" diye mesaj aldıktan sonra en yakın internet kafeye gidip siteye girdiğimde siteyi hala kapalı buluyorsam verilen hizmet bence yavaştır. (bakım çalışmaları hariç tabiiki) -demek istediğim, iş saatleri içinde ben "site neden kapalı" demeden sitenin tekrar hizmete girmesi gerekli. bahsettiğiniz hosting firmaları ile ilgili olarak profocio.net e baktım ama ingilizce olması çok itici geldi. okumaya devam etmedim. (biliyorum saçma bir önyargı. ama ne yaparsın işte...) ekohost.net'i de sharky'nin imzasından biliyordum. şimdi açıp inceledim. bandwith sınırı olması aklımı karıştırdır. aylık 1gb, 2gb ne kadar bir bandwith'tir ne kadar yeter bilemiyorum. hem şöyle birşey yapıyor musunuz? ben bandwith sınırı 5gb olsun istiyorum ama mail adresi istemiyorum. ya da 4 tane istiyorum (3 ya da 5 değil). ya da 10mb web alanı yeter ama aylık 3gb transfer olsun.. (biliyorum çingene bir müşteriyim.) hosting alan firmalardan da örnek verseniz ne güzel olur :)[signature][hline]its supersonic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 Seçenekler paketlerle sınırlı değil. Telefonla, maille, yüz yüze (izmirde olduğunu zannetmiyorum ama :) ) veya başka bir ortamdan da isteklerini belirtirsin, sana fiyat çıkartırız. İlla MSN ve ICQ olması gerekmiyor :) Zaten sitede Online Yardım var.. Yani yardıma tıkladığın anda, zaten siteden chat yaparak sorununu belirtiyorsun ve çözüyoruz. Aynı zamanda Destek Sistemimizde mevcut üyelerimiz için.. MSN ve ICQ ları da var ayrıca :) Ama genelde telefonla arıyorlar. Bir sorun olduğunda, elbetteki sen bilmeden ( çok şanslı değilsen :) ) çözüyoruz. Başka türlü bir sunucuyu yönetmenin mantığı yok.. Bakım zamanında ise, mail atıyoruz önceden. Çok nadiren isp den kaynalan sorunlar oluyor, zaten orda da sizden önce biz adamların başına üşüşüyoruz. Bnet omurgasına geçeceğiz şu kontrol paneli ile birlikte bu yüzden. İstersen daha farklı detayları da verebilirim tabii :)[signature][hline]There are 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't.. -EE Unix/Linux Sys. Adm., Security Prov., Programmer, IT Depart. PM Google Search : "Türkiyenin en iyi hosting firması" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MumChamber Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 hizmetleriniz nasıl bilemem ama pazarlamanız çok iyi :) beni kandıracaksınız gibime geliyor :)) aylık sisteme razı mısınız önce onu soruyım, sonra icq numarası alıyım. (linuxte icq var mı bilmiyorum ama :P)[signature][hline]its supersonic [Bu mesaj MumChamber tarafından 28 January 2004 23:49 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 Ehe pazarlama elemanı ben değilim. Ben sadece sistem yöneticisiyim. :) ICQ yerine [email protected] 'e mail atarsan, çok çok daha yardımcı olacaktır arkadaşlar. Ben de zaten yarın konuşurum, böyle böyle bir durum var diye, muhtemelen bir kolaylık sağlayacaklardır. Zaten bir sorunla karşılaştığında en son muhatap olacağın kişi benim :) O yüzden benim ICQ mu vermem ne kadar işine yarayacaktır bilemiyorum, zaten çoğunlukla offline. Sitedeki Online Support'da gece geç vakitlere kadar her zaman biri olur. Çok yardımcı olacaklardır Satış konusunda :)[signature][hline]There are 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't.. -EE Unix/Linux Sys. Adm., Security Prov., Programmer, IT Depart. PM Google Search : "Türkiyenin en iyi hosting firması" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fab Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 progen'i şiddetle öneririm. Şuana kadar bu kadar profesyonel ve kaliteli bir hosting firmasına rastlamadım. Ama eminimki eno'lar da aynı kalitede hizmet veriyorlar. Bak karşılaştır kendin karar ver.[signature][hline]mesela beş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 ProGEN 'de İzmir'li bir firma :) Hatta bir kaç sene önce çalıştığım bir şirkettin web sayfası için oradan hosting almıştım. Hız müthiş tatmin edici olmasa da, gayet başarılılar. Profocio hakkında yorum yapmıyorum, çünkü hiç tecrübem ve üzerinde incelemem olmadı. Eno başındaysa, herhalde iyidir. :)[signature][hline]There are 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't.. -EE Unix/Linux Sys. Adm., Security Prov., Programmer, IT Depart. PM Google Search : "Türkiyenin en iyi hosting firması" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghaldszar Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 Yaa aslında olaya çok fazla karışmak istemiyorum. Sharky' cim umarım yazdıklarıma kızmazsın çünkü sanki sana gelecek bir müşteriye engel olmuş da olmak istemem. Fakat bazı şeyleri de söylemem gerektiğine inanıyorum. Mumchamber, demişsin ki profpcio sitesini ingilizce yapmış çok itici geldi araştırmadım. Diyorsun ki benim Turkticaret.net.' ten basım yandı. İyi de bence senin seçim yapma kriterlerin yanlış ve bu şekilde seçim yaparak daha çok başını yakabilirsin. Bu Sharky için geçerli değil ama şu ana kadar gördüğüm Sharky sana hiç pazarlamacı tavrı ile yaklaşmadı. Sen burada çok iyi satış yapıyorsun diyorsun. Eğer sen bu kadar çabuk kandırılabiliyorsan o zman yarın bir pazarlamacı çok dandik bir hosting firması bile olsa altından girip üstünden çıkıp seni kandırabilir. Tabii bunun sonunda sen yine ızdırap çekebilirsin. Bence öncelikle bir kaç hosting firması bulabilirsin. Bu webden araştırmayla ve arkadaş tavsiyeleriyle olabilir mesela. Zaten elinde 3 tane firma ismi de var şu anda. Öncelikle onların web sitesini incelersin. Genel bir bilgi sahibi olduktan sonra e-mail yolu ile istediğin şekli belirtir bu konuda ne yapabileceklerini sorar sonra oranın yetkilileri ile yüzyüze, olmadı telefonla görüşürsün. Tabii bu arada en önemli şy her firmadan en az bir tane olmak koşulu ile referans isteyebilirsin. Bunun yanında bir haftalık deneme accountu da talep edebilirsin. Kendi hizmet kalitesine güvenen her firma bu isteğini kabul edecektir. Buları karşılaştırır son kararını verirsin. Bu şekilde bir şeçim sonunda da hayatta yanılmazsın. Sadece sitesi ingilizce deil diye bir şirketi es geçmen, ya da sadece ismini bir iki kere forumda gördün diye o kişiye veya kişilere güvenmen (ben de dahil) bence çok mantıklı olmaz. Diceksin ki sen tasiye ettiğin kişileri tanıyor musun? Evet yıllar önce Sharky ile bir kaç satlik yüzyüze bir muhabbetim ve Eno ile de telefonla görüşmüşlüğüm dışında müşterisi de olmamdan dolayı bir tanıma ve burada üye olduklarından beri yaptıkları işlkere şahitliğim var. Sonuçta güvendiğim insanlardır ama ben referans veriyorum ama ben ne kadar güvenilirim o ayrı konu. Bence iş konularında özelliklle para sözkonusu olan işlerde kesinlikle karar vermeden önce daha detaylı araştırmalar yapmalısın. Bu her konuda geçerli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghaldszar Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 Yaa bu arada kafama takıldı attığım mesaj o yuzden tekrardan bir kaç şey ekleme gereği duyuyorum. Başka ir konu başlığında bir iki kişiye sinirlendiğimden burada yazdığım mesajda düşünmediğim tarzda bir şey yazmış da olabiirim. Sonuç olarak burada bu tarz bir mesaj atmamın sebebi ne mumchamber' in secimine karışmak ne de Sharky' nin işine karışmaktır. Bunu yapma bence şunu yap tarzı mesajlara sinir olurum ve bu tarz bir anlam çıkarmanızı istemem. Benim burada söylemek istediğim sadece bu tarz seçimleri yaparken daha dikkatli davranmak gerektiği ve bunu yaparken de izlenebilecek yolları göstermekti. Yani kısacası mumchamber senin daha iyi secim yapabilmen icin verilmiş ufak bir tavsiyeydi. Umarım yazdıklarımdan baka anlamlar çıkarılabilecek sözler sarfetmemişimdir. Eğer öyleyse o cümleleri kaale almazsanız sevinirim çünkü düşüncem o değildir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eno Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 Merhabalar Hosting seçimi konusunda söyleyebileceklerim, dostane önerilerimi sıralayayım sana... 1. Mümkünse, bir tanıdığının kullandığı bir yerden al hostingi. Tanıdığın yoksa da, takıldığın yerlerde sor. Zaten sen bunu yapmışsın.. Profocio nun Paticik kullanıcılarından 13-14 kullanıcısı vardır. Ayrıca kimi zamanlarda paticik'e sponsorluk hizmeti sunuyor profocio. (paticik fm, paticik album) 2. Aylık ödeme sunan ve ücretsiz kurulum içeren biryerden al. 30 gün geri ödeme garantisinin mutlakiyetine ve bunun sözde olup olmamasına bak. Kredi kartıyla ödeme yapabildiğin firmalardan biriyle anlaş. Eğer "çamurluk" yapıp paranı geri vermezlerse de, kredi kartı aracısına 1 mail atarak paranı geri alabilirsin. 3. Satın almadan önce mutlaka test hesabı verip vermediklerini kontrol et ve test hesabı al. Kullan dene... Beğenmezsen eyvallah deme şansın olur. Bu arada profocio sitesinin ingilizce olması itici geldi demişsin. Aslında haklısın. Pek çok kişiden bu şikayeti aldım. En geç cuma günü sitemiz yenilenecek. Türkçe versiyon eklenecek. Ayrıca yeni duyuracağımız windows hosting ve reseller paketlerimiz eklenecek... Seçim yaparken, kolay gelsin..[signature][hline]Profocio Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kickass Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 Bende artık Eno 'ya geçtim en Kralı En dürüstü En Hızlısı En Iyisi O ! Kiar.net ;)[signature][hline]Be nice or be gone.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wendigo Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 profocio kullanıcısı olarak çok memnunum hem deneme süresi olması sufer bişey kaybetmezsiniz ayrıc en beğendiğim yanı cPanel olayıdır ki asıl o denenmeli[signature][hline]smthng about sx&drt profocio hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MumChamber Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 çok acımasızca yaklaşmışsın gibime geldi. zaten ilk mesajımı attığım saatten beri hosting arıyorum ve gezmediğim site kalmadı. zaten bu konuda 4 ay önce bir haftalık, ondan iki ay sonra da bir iki günlük araştırma yapmış fakat istediğimi bulamamıştım. çünkü insanlar sitelerinde ne yazarlarsa yazsınlar, telefonda ne söylerlerse söylesinler bazı şeyler vaad edilenle bir olmuyor. turkticaret.net'e de çok güvendiğim bir arkadaşımın tavsiyesiyle geçmiştim ama bu işlerin güvenle ya da tavsiyeyle olmadığını anladım. bu işler deneme ile oluyor. (ya da ben böyle düşünüyorum) o yüzden aylık konusunda ısrar ediyorum. ilk mesajıma da dikkat edersen kesin aylık anlaşıcam gibi birşeyler yazdım. sharky ile anlaşmamın ise iki sebebi var. zamanında kendisini Hobbit UO Shard'dan da tanıyorum (biliyorum daha doğru olur). kendisine de güveniyorum diyebilirim. ve bir hesap yaptım, aylık ikna edebilirsem kdvsi ile 5$dan pahalı olmayacak. "5$'ı da bir aylık deneme için gözden çıkardım" diyebilirim. aslında durum tam olarak bu da değil. okula hitaben bir site hazırlamayı düşünüyoruz. daha doğrusu sitemiz hazır fakat yenilenecek. bazı içerik-konu değişikliklerinden dolayı sitede büyük değişiklikler oldu ve yanında domain değişimi de gelecek. bu vesileyle peşinen parasını ödemiş olduğumuz ve 8 aylık daha hakkımız olduğu halde turkticaret.net hostingimizden de vazgeçeceğiz. (muhtemelen bir arkadaşa devredeceğiz) şu anda site taslağımız hazır olduğu için reklam bulma şansımız çok yüksek. aslında reklam bulma şansı derken, aylık 20$'a kadar bir reklam bulabileceğimize ben gönülden inanıyorum. tam bir hafta sonra kesin sonuç belli olacak. bu bağlamda ilk elimize geçecek parayı domain test etmeye ayırmayı düşündük. bu düşünceyle sharky'nin icqsunu istedim, o da sağolsun özel mesaj ile yolladı. (şu anda konuşacak mecalim yok. olunca icqdan mesaj atacağım.) ayrıca burda belirtmediğim halde aklımdan geçen birçok soru daha var. fakat bunların neredeyse hiçbiri test etmeden çözülemez gibime geliyor. mesela serverın izmirde olması, teknik desteği izmirden alacak olmam ne kadar soruna yol açar? hız nasıl olur? aylık bandwith sınırı ne kadar etkiler? ve şimdi aklıma gelmeyen niceleri. ProGEN hostinge de bu yazıyı yazmaya başlamadan hemen önce bakmıştım. referanslarını kısmen inceleyebildim. bayağı yavaş gibime geldi. fakat bundan da emin olamıyorum. siteyi yapan adam delidir 20kb css style dosyası yapmıştır. "ya neyi bekliyoz" diye bilgisayar başında delirirsin. ya da o anda bakımdalardır. bu bağlamda tüm firmaları maliyet değerlerine göre sıralıyorum. şu anda ekohost üst sıralarda. aradığım kıstasların dışarıdan görülebilir tarafını karşılıyorlar. fakat buradan bunları yazıyor olmam anlaştığımız anlamına gelmez. çünkü benim de bazı insanlara karşı sorumluluğum var ve işine para girince kararları o kadar da kolay aldığımı söyleyemem.. uykulu halde yazılmış kötü bir yazı oldu sanırsam. eğer biraz da agresif olduysa özür dilerim. gecenin bu saatlerinde biraz saçmalıyorum genelde. ben yatıyım en iyisi. iyi geceler.[signature][hline]its supersonic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 profocio rulaaaz herkese tavsiye edicem :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kickass Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 sen beni dinle enoda test dönemi war 7 gün, olmadı 30 gün paranı geri iyada süresi war[signature][hline]Be nice or be gone.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
opeth Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 eno gercektende bu isi iyi ve zevkle yapan insanlardan zaten www.profocio.net adresinden fiyatlara soyle bir goz attiginizda diger hostlara nazaran ne kadar dusuk fiyat yuksek hiz oldugunu goreceksiniz ve her konudada surekli online yada telefonla destek vermektedir[signature][hline]Black Rose Immortal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
opeth Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 Gercektende cpaneli ayri bir guzel bir cok panelde olmayan fantastico ozelligi mevcut bu ozellikle tektusla phpnuke phpbb invision board postnuke , ve daha saymadigim bir cok php siteyi aninda kurabiliyorsun[signature][hline]Black Rose Immortal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kickass Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 Eno 'nun çok seveni olduğu kesin :)[signature][hline]Be nice or be gone.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PKD Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 said: Zegna, 29 January 2004 01:38 tarihinde demiş ki: profocio ile huzura erdim.. 24 saat onlıne sınırsız destek , hızlı erısım. cabuk problem cozumu. yasasın proficio :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mydonose Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 profocio iyidir tavsiye ederim. 5 tane sitem var. hepside profocio tarafından host ediliyo. fiyat / performans çok iyi. bi kere çok büyük bi olay oldu onuda kökünden hallettiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 ghaldzar derdini cok tatli anlatmis, mesaj atmayacaktim ama belirtme ihtiyaci duydum :) MumChamber, kolay gelsin. :) Kendin icin secim yapmak kolay fakat sorumluluk iceriyorsa secimin, bir hayli zorlasabiliyor.. Tekrar kolay gelsin. @Eno: kapma len musterimi :p[signature][hline]There are 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't.. -EE Unix/Linux Sys. Adm., Security Prov., Programmer, IT Depart. PM Google Search : "Türkiyenin en iyi hosting firması" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fab Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 progen'e yavaş denmesi çok garibime gitti. Bana hızlı bir örnek verecek olan varmı acaba? çünkü ben anlayamadım ne hızlı ne yavaş.[signature][hline]mesela beş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar