Sorj Mesaj tarihi: Ocak 29, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2004 Bence cd key var ama acc yok nası öğrencem? yardmı ederseniz sevinirim[signature][hline]morning morning where are you going? Sabah sabah nereye gidiyorsun? Frp-tr.net Aysikyu
Baggio Mesaj tarihi: Ocak 29, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2004 http://www.camelot-europe.com/ Cdkey ile acc actir.[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | www.gesparts.org Exc/Hib | L50 Eldritch, Ranger, Bard | LGM Tailor Email: [email protected] | Icq: 5100111
Sorj Mesaj tarihi: Ocak 29, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 29, 2004 us ama benimki baggio[signature][hline]morning morning where are you going? Sabah sabah nereye gidiyorsun? Frp-tr.net Aysikyu
Sorj Mesaj tarihi: Ocak 29, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 29, 2004 nolursunuz ya lütfen yardım edin[signature][hline]morning morning where are you going? Sabah sabah nereye gidiyorsun? Frp-tr.net Aysikyu
Orf Mesaj tarihi: Ocak 29, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2004 Yeni kutu mu Erutan? Oyleyse create new accaount yapman lazim, degilse, o zaman aldigin kis biliyor olmali... Saygilar.[signature][hline]Fui - Up & Coming Shade Laimes - His Dumb Bot On a long enough timeline survival rate for everyone drops to zero.
Ihlamir_boy Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 biliyorda gitti ya =( başka nası ogrenirim[signature][hline]Üç, ikiye ben senden büyüğüm demiş, dört te ikiye, üç senden büyük ama ben üçten daha büyüğüm demiş...Zuahahahaha :rock:
Sorj Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 ya kusura bakmayın abimin accoun'ı login miş =) başka yapabilecek bişey yokmu? cd key ile??[signature][hline]morning morning where are you going? Sabah sabah nereye gidiyorsun? Frp-tr.net Aysikyu
ghaldszar Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 Eğer cd key kullanıma açıldıysa yapabileceğin tek şey cdkeyi kimsen aldıysan ona login ve passwordu sormandır. Bunun dışında yapılabilecek hiç bir şey yok.
Sorj Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 tamam halletim yaw :D[signature][hline]morning morning where are you going? Sabah sabah nereye gidiyorsun? Frp-tr.net Aysikyu
Öne çıkan mesajlar