Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Pahali ev

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
PAHALI EV
[hline]
Edited by ghaldszar: Bu yazı daha önce Halfmumi tarafından siteye eklendiğinden veritabanında ağırlık yapmaması açısından direk oraya link veriyorum.
Ayrıca altta yazdığın "anonim" kelimesinin aksine bu hikayenin yazarı bellidir ve ismi de Henry Slesar' dir.
[hline]

Anonim ama hosh.

[signature][hline]In sorrow nights i am the source of your hopeless fears...I am the Dark Unicorn...

[Bu mesaj DiaBLeSSe tarafından 29 January 2004 21:41 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj ghaldszar tarafından 30 January 2004 06:05 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Ah Halfmumi Ahhh
Ne diye milletin buraya c/p yaptığı yazıya bok atarsın ki.
Sen değil misin Mayıs 2003' de bu yazıyı siteye ekleyen.
:lol:

[Bu mesaj ghaldszar tarafından 30 January 2004 06:06 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
n'etkiliyici tabi.. n'aranızda O'Henry'nin hikayelerini okuyan var mı? n'onunda tarzı böle..[signature][hline]Bowabe's SWG profile in Bria Galaxy:
Role Player / Grenadeer, CH / Guild: KrAyT BusterS
May the force be with the rebels!
Mesaj tarihi:
said:
DiaBLeSSe, 29 January 2004 21:38 tarihinde demiş ki:
PAHALI EV
[hline]
Edited by ghaldszar: Bu yazı daha önce Halfmumi tarafından siteye eklendiğinden veritabanında ağırlık yapmaması açısından direk oraya link veriyorum.
Ayrıca altta yazdığın "anonim" kelimesinin aksine bu hikayenin yazarı bellidir ve ismi de Henry Slesar' dir.
[hline]

Anonim ama hosh.

Aydınlattıgın için Mersi bana anonim olarak geldi.[signature][hline]In sorrow nights i am the source of your hopeless fears...I am the Dark Unicorn...
  • Yeni Oluştur...