DiaBLeSSe Mesaj tarihi: Ocak 29, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2004 PAHALI EV [hline] Edited by ghaldszar: Bu yazı daha önce Halfmumi tarafından siteye eklendiğinden veritabanında ağırlık yapmaması açısından direk oraya link veriyorum. Ayrıca altta yazdığın "anonim" kelimesinin aksine bu hikayenin yazarı bellidir ve ismi de Henry Slesar' dir. [hline] Anonim ama hosh. [signature][hline]In sorrow nights i am the source of your hopeless fears...I am the Dark Unicorn... [Bu mesaj DiaBLeSSe tarafından 29 January 2004 21:41 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj ghaldszar tarafından 30 January 2004 06:05 tarihinde değiştirilmiştir]
DiaBLeSSe Mesaj tarihi: Ocak 29, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 29, 2004 Guzelligi de orda saniyorum =o)[signature][hline]In sorrow nights i am the source of your hopeless fears...I am the Dark Unicorn...
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ocak 29, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2004 agatha christienin tarzına benziyo. kim yazmışsa bayaa özümsemiş onun yazdıklarını..[signature][hline]En son insan yapısı olmayan neye hayranlık duydun. Bir çiçeği ne zaman kokladın en son. Gökyüzüne ne zaman baktın.
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 29, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2004 ehe güzel yazı arşivimde vardı bu tabii arşivim silinene kadar :( neyse iyi oldu tyekrardan eklendi :)[signature][hline]Bir sana hasterim, bir de sabah uykusuna... Yılkı atlar oynaşırken bozkırlar sarsılırmış...
Black-ice Mesaj tarihi: Ocak 29, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2004 Gerçekten çok etkileyeci bişeymiş bu kadarını beklemiyodum.. Baktım çok uzun amaan okumucam bile demitim ama iyiki okumuşum.. :=)[signature][hline]Blackice a.k.a Vulture
Halfmumi Mesaj tarihi: Ocak 29, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2004 ehe ben terlemesinden bir şeylerin yamuk olacağını anlıyordum :P hem adam 750b $ vericek hemde bi 250 de tamire vs vs götürecek... ı ıh... ehe elemandada kafa yokmuş..direk git bas evi ne diye kasıyorsun ki ehe[signature][hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining Umutlarımı yok etmeye çalış..Yenileri gelir..
Wendigo Mesaj tarihi: Ocak 29, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2004 sufer ;)[signature][hline]smthng about sx&drt :: profocio hosting
-xception- Mesaj tarihi: Ocak 29, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2004 çok güzel bişi ya, çok hoşuma gitti[signature][hline]My poor friend me...
ghaldszar Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 Ah Halfmumi Ahhh Ne diye milletin buraya c/p yaptığı yazıya bok atarsın ki. Sen değil misin Mayıs 2003' de bu yazıyı siteye ekleyen. :lol: [Bu mesaj ghaldszar tarafından 30 January 2004 06:06 tarihinde değiştirilmiştir]
Bowabe Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 n'etkiliyici tabi.. n'aranızda O'Henry'nin hikayelerini okuyan var mı? n'onunda tarzı böle..[signature][hline]Bowabe's SWG profile in Bria Galaxy: Role Player / Grenadeer, CH / Guild: KrAyT BusterS May the force be with the rebels!
DiaBLeSSe Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 said: DiaBLeSSe, 29 January 2004 21:38 tarihinde demiş ki: PAHALI EV [hline] Edited by ghaldszar: Bu yazı daha önce Halfmumi tarafından siteye eklendiğinden veritabanında ağırlık yapmaması açısından direk oraya link veriyorum. Ayrıca altta yazdığın "anonim" kelimesinin aksine bu hikayenin yazarı bellidir ve ismi de Henry Slesar' dir. [hline] Anonim ama hosh. Aydınlattıgın için Mersi bana anonim olarak geldi.[signature][hline]In sorrow nights i am the source of your hopeless fears...I am the Dark Unicorn...
crepuscolo Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 acayip güzel yaww çhok beğendim ... :)[signature][hline]...bekliyorum kaderin elini sıkmak için. Kararmayı bekleyen aLaCaKaRaNLıK gibi...
Öne çıkan mesajlar