kalima Mesaj tarihi: Mart 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2003 Oyuna tekrar dondukten sonra hizli bir lvl alma çalışması içerisindeyim Kalima account'u bana ait değil artık ama çok yakın bir arkadaşımda olduğu için arasıra kullanıyorum şu anda 40.5 Scout'un jenissary ve lvl5 theurgist'im Kalimax var :) Şimdi theurgist'in spec'ini düşünüyorum. Aklımda PvE ve RvRyi dengeleyebilecek bir char olması var 8sn bt LvL 35 Earth spec den geliyor, burası kesin Asıl konu primary'de (ki 41 olacak) Ice yada Air Ice de snare/dd ve AoEroot gibi iki tane CC'ye yatkın yetenek var Air de ise en iyi power/damage dengesi olan nuke ile AoE mezz var Ben Air den yanayim minstrelden kalma bir alışkanlık single target root yapabilirmisim gibi geliyor bana. E o da base ice'dan geliyor Ama ice petleri de nuke'layabilme özelliğine sahip. Suya sabuna dokunmadan rp toplamak hoş olabilir. Mez'den pek umutlu diilim açıkçası. Artık antimezz kolay bulunan birşey Yani kararsızım RA lara gelince PBT için serenity 2 şart gibi e onu da almak için augmented acuity 2 alınacak MCL2 de zor durumlar için Onun dışında pek bi RA yok cidden theurgist de Concentration felan diyorum ama oole hizli oldurecek PBAoE bi olayim olmadigi icin o da cazip degil Bir de Siege Bolt var Ama damage'i cok düşük ve 10 puanla alınıyor pahalı yani neyse aklınıza birşey gelirse yorum bekliyorum[hline]Is it safe?... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Mart 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2003 bence wind 46 earth 26 ice 10 böylece her iki cc nin sahibi oluosun hem root hem mezz..vede iyi bi nuke Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kalima Mesaj tarihi: Mart 21, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2003 aslında air spec dusunulurse son dd45'de son mezz49 geliyor bir onceki mezz 39 dd 35 de geliyor eger 10 ice alip area root'u almak istersem spec'imi 35 earth 39 air 12 ice olarak da degistirebilirim ama ilk aoe root olduğu için resist edilme olasılığı da geliyor akla neden 26 earth diil dersen bence rvr de 10 sn pbt çok az gibi bilemiyorum tabi aslında bazen lvl 18 de gelen single cast group pbt daha mantıklıymış gibi oluyor hmmmmm düşünmek lazım[hline]Is it safe?... [Bu mesaj kalima tarafından 21 Mart 2003 16:39 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malsahibi Mesaj tarihi: Mart 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2003 theurgy e hiç aklım ermiyor. bi spec te 50 olmayan class ları sevemiyorum ama theurg bi spec 50 olursa pek bi işe yaramaz gibi. zor bi seçim olacak.[hline]Chucky Belgarionn Riva the Cabby of the HUN Atillabey the Polearmsman of the HUN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kalima Mesaj tarihi: Mart 21, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2003 mythic bariz bi sekilde 50 specli karateri odullendirmeyen bir sistem kurmus hemen hemen hicbir class/spec 50 olunca en iyi olmuyo biraz şekil yapmak gerekiyo ama.. theurgist bunun kralı yani 45 ustu bi skill yok nerdeyse[hline]Is it safe?... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malsahibi Mesaj tarihi: Mart 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2003 ne yazık ki doğru. bu arada ben sorc ta çok kararsız kaldım. eğer sorc yaparsam belg yetim kalıcak.o kadar uğraştım. bi kenarda dursun istemiyorum. dağıldım.[hline]Chucky Belgarionn Riva the Cabby of the HUN Atillabey the Polearmsman of the HUN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malsahibi Mesaj tarihi: Mart 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2003 ae mezz varken ae root a gerek var mı ki anlamadım[hline]Chucky Belgarionn Riva the Cabby of the HUN Atillabey the Polearmsman of the HUN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malsahibi Mesaj tarihi: Mart 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2003 sorc yok guildde:/[hline]Chucky Belgarionn Riva the Cabby of the HUN Atillabey the Polearmsman of the HUN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malsahibi Mesaj tarihi: Mart 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2003 şöle bi baktım bana şu spec iyi gibi geldi. earth 28 air 45 ice 10 vnboards dan baktım biraz. purge u dusurmek icin mantıklı hem ae root hem ae mezz.[hline]Chucky Belgarionn Riva the Cabby of the HUN Atillabey the Polearmsman of the HUN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kalima Mesaj tarihi: Mart 21, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2003 area mezz ama max 30 saniye are olduğu için kenarda kalanlar için bu süre 30/2 15 saniye determination+ resist hede hodo derken maximum 10-15 saniye tutacak insanları ama root edilmiş herkes buyu cast edebiliyor işte bu yuzden ice 'i tercih etmiyorum sorceror a gelince çoğu kişi 50 mind gidiyor bi spec dot bi spec debuff yuku bence dot istesen cabby var zaten yani sana da 50 mind gorunuyo gibi :)[hline]Is it safe?... [Bu mesaj kalima tarafından 21 Mart 2003 17:33 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj kalima tarafından 21 Mart 2003 17:36 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sum41 Mesaj tarihi: Mart 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2003 abi necidir bu adam thuerhsdhfj ??[hline]Under My Penis November General Ultima Sux Never been a cocks ahaha uydu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malsahibi Mesaj tarihi: Mart 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2003 bakalım biraz zaman geçsin şu an karar veremiyorum[hline]Chucky Belgarionn Riva the Cabby of the HUN Atillabey the Polearmsman of the HUN [Bu mesaj malsahibi tarafından 21 Mart 2003 17:51 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malsahibi Mesaj tarihi: Mart 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2003 zaten 30 saniyeden fazla pek sürmüyor artık savaşlar hehe jk[hline]Chucky Belgarionn Riva the Cabby of the HUN Atillabey the Polearmsman of the HUN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sum41 Mesaj tarihi: Mart 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2003 Ya milletin lafı neden Kulaklarınızdan Değilde Töbe Töbe Ya bise sorduk adam Yörünge diyo thuergist necidir diyom Yardım istiyorum sen bana Banlanmaktan bahsediyosun[hline]Under My Penis November General Ultima Sux Never been a cocks ahaha uydu I seek you=151227036 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malsahibi Mesaj tarihi: Mart 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2003 Ayrıca mezz bozma olayında çok haklısın. aum un kapılarında süper bi mezz yapıyor sorcumuz. biri purge-unmezz-mezz ediyor ve yıkılıyoruz. sorc un mezzden başka bi olayı da olmadığı için savaş ilk harekette bitiyor onun için.[hline]Chucky Belgarionn Riva the Cabby of the HUN Atillabey the Polearmsman of the HUN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sum41 Mesaj tarihi: Mart 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2003 sustum tamam ![hline]Under My Penis November General Ultima Sux Never been a cocks ahaha uydu I seek you=151227036 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malsahibi Mesaj tarihi: Mart 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2003 anlayamadığım olay ne kadar yeni char varsa full stealther. biri sorc yapsa da beni bu ikilemden kurtarsa. belg i seven sorc yapsın ehhehe[hline]Chucky Belgarionn Riva the Cabby of the HUN Atillabey the Polearmsman of the HUN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Mart 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2003 kalima theurgist için en ideal spec (bana göre) 47 air 26 earth tür şimdi çoğu kişi neden ice root almadın diicek o root hiç bir işe yaramıyacağından büyük ihtimalle adamlar resist edicekler ama wind specde garip ve anlayamadıpım b,ir olay 45 specle 47 spec arasinda çok fark var DD dmgi çok artıyor sari moba 430 vuruyorum mastery of magery ve arcane lore(bundan emindeilim biri dmg arttirio biri crity şansını)2 alırsan vuracağın ddlerden 5 taneden 2 si crit olur crit lede ben 900+ vuruyorum ae mezz çok işe yarıyor alanida genişlettiler air petlerde stun ediyor eskisi kadar olmasada ediyor baya buda işe yarıyor sana bir son DD hakkı veriyor buda genelde bitirici darbeyi vuruyor genelde onun dışında 10 sec pbt yeterli bana göre çünkü 8 secle pek bir farkı yok ancak 6 sec alırsan farkı görürsün o zamanda birine stickle başka bişiler yap çünkü spec olmayan dd 120 dmg filan vuruyor yani senin işin grupta durmak olur.[hline]karga theurgist of The Forsaken [Bu mesaj Glatheros tarafından 21 Mart 2003 20:07 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… malsahibi Mesaj tarihi: Mart 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2003 hehe iğrenç bişi olur earth.ben gördüm bitane. bottan farksız ama bot diildi[hline]Chucky Belgarionn Riva the Cabby of the HUN Atillabey the Polearmsman of the HUN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Afterdeep Mesaj tarihi: Mart 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2003 Belgarionn u çok seviorum. 2 tane LvL 50'yi accounta koyduktan sonra söz sana LvL 50 bi sorc hazirlayacam 25 günde en fazla.[hline]Sungur the Scout Albion Kay Server Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Afterdeep Mesaj tarihi: Mart 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2003 Sen hatta bana ne char eksiğimiz varsa söle biz mertle necroları devreye sokarak PL le 20 günde LvL 50'leri dizelim :))[hline]Sungur the Scout Albion Kay Server Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… malsahibi Mesaj tarihi: Mart 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2003 siz önce bi 50 olun sonra dizersiniz. bi sorc lazım hehe sungur den umutluyum ama mothman.. ah moth ah[hline]Chucky Belgarionn Riva the Cabby of the HUN Atillabey the Polearmsman of the HUN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… malsahibi Mesaj tarihi: Mart 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2003 muahaha bu ekip harika ya. bu gece si dragon u öldürmek istiodum ama ne moth ne bone ne sungur oyundaydı.[hline]Chucky Belgarionn Riva the Cabby of the HUN Atillabey the Polearmsman of the HUN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Ceti Mesaj tarihi: Mart 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2003 said: malsahibi, 21 Mart 2003 23:17 tarihinde demiş ki: muahaha bu ekip harika ya. bu gece si dragon u öldürmek istiodum ama ne moth ne bone ne sungur oyundaydı.[hline]Chucky Belgarionn Riva the Cabby of the HUN Atillabey the Polearmsman of the HUN anlamadim? dragon oldurmekmi?[hline]İ' olin er man no' i' celeb pilin' amin e' i' elee.... Lalunya OneShot..... Albion Scout /Excalibur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Glatheros Mesaj tarihi: Mart 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2003 bu farkli 2fg grupla aliniyor öle realm dragon değil[hline]karga [Les Patriotes] Theurgist of the theurgists Hatun[Les Patriotes] Cleric of Karga Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Önceki 1 2 Sonraki 1.sayfa (Toplam 2 sayfa) Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0 Konu listesine dön Paticik Tum Konular Paticik - Pati Tech Paticik - Pati Zone Paticik - Ilgi Alanlari Paticik - Yasam Paticik - Pati Do Paticik - Spor Paticik - Oyunlar Paticik - MMORPG turleri Paticik - Garbage Son Mesajlar Ana Sayfa MMORPG Türleri Dark Age of Camelot theurgist × Üye misin? Giriş yap Kaydol Bağış Hedesi Yönetim Kurallar × Yeni Oluştur...
malsahibi Mesaj tarihi: Mart 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2003 hehe iğrenç bişi olur earth.ben gördüm bitane. bottan farksız ama bot diildi[hline]Chucky Belgarionn Riva the Cabby of the HUN Atillabey the Polearmsman of the HUN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afterdeep Mesaj tarihi: Mart 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2003 Belgarionn u çok seviorum. 2 tane LvL 50'yi accounta koyduktan sonra söz sana LvL 50 bi sorc hazirlayacam 25 günde en fazla.[hline]Sungur the Scout Albion Kay Server Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afterdeep Mesaj tarihi: Mart 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2003 Sen hatta bana ne char eksiğimiz varsa söle biz mertle necroları devreye sokarak PL le 20 günde LvL 50'leri dizelim :))[hline]Sungur the Scout Albion Kay Server Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malsahibi Mesaj tarihi: Mart 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2003 siz önce bi 50 olun sonra dizersiniz. bi sorc lazım hehe sungur den umutluyum ama mothman.. ah moth ah[hline]Chucky Belgarionn Riva the Cabby of the HUN Atillabey the Polearmsman of the HUN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malsahibi Mesaj tarihi: Mart 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2003 muahaha bu ekip harika ya. bu gece si dragon u öldürmek istiodum ama ne moth ne bone ne sungur oyundaydı.[hline]Chucky Belgarionn Riva the Cabby of the HUN Atillabey the Polearmsman of the HUN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceti Mesaj tarihi: Mart 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2003 said: malsahibi, 21 Mart 2003 23:17 tarihinde demiş ki: muahaha bu ekip harika ya. bu gece si dragon u öldürmek istiodum ama ne moth ne bone ne sungur oyundaydı.[hline]Chucky Belgarionn Riva the Cabby of the HUN Atillabey the Polearmsman of the HUN anlamadim? dragon oldurmekmi?[hline]İ' olin er man no' i' celeb pilin' amin e' i' elee.... Lalunya OneShot..... Albion Scout /Excalibur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Mart 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2003 bu farkli 2fg grupla aliniyor öle realm dragon değil[hline]karga [Les Patriotes] Theurgist of the theurgists Hatun[Les Patriotes] Cleric of Karga Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar