Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Zamanda yolculuk 3aya gerçek oluyor

S_h_a_D_o_W

Öne çıkan mesajlar

Bu zamanda yolculuk işi benim yıllardır kafamı kurcalar. İnanmıyorum ben zamanda yolculuk olduğuna. Yani geçmiş yaşanmış bitmiş. Nasıl dönebilirsin ki, nasıl olur yani, yok öyle bir zaman. Aklım almıyor yani, düşünmek isteyince, derine inince deliriyor gibi oluyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

Alcadras said:
Bu zamanda yolculuk işi benim yıllardır kafamı kurcalar. İnanmıyorum ben zamanda yolculuk olduğuna. Yani geçmiş yaşanmış bitmiş. Nasıl dönebilirsin ki, nasıl olur yani, yok öyle bir zaman. Aklım almıyor yani, düşünmek isteyince, derine inince deliriyor gibi oluyorum.

bana da geleceğe gitmek yapılcak gibi geliyor ama aynı zamanda geçmişe dönmek imkansız gibi geliyor. Tabi eskiden kimse televizyonu hatta radyoyu tahmin bile edemezdi, yani beynimiz şuan almıyor olabilir :) valla tek dileğim insanoğlu şu zamanda yolculuk hakkında daha fazla şey öğrenmeden önce ölmemek, çok merak ediyorum kardeşim ahah.

Ben de kendimce birşey düşündüm, geleceğe gitmek bulundu ama geçmişe gitmek imkansız(şuanki görüşlerim).Bir adamı zaman makinesine bindiriyoruz ve geleceğe gönderiyoruz ama onu takip etmemiz imkansız, yani geleceğe gittikten sonra geri dönemeycek ve bizde ondan haber alamayacağız, yani hiçbişekilde öğrenemicez adam öldü mü yoksa gelecekte yaşıyor mu, o yüzden meraktan biz de zaman makinesine bincez, ölcez yada kalcaz ama geridekilere bunu söyleyemeyeceğiz, onlar da bincekler falan filan :) nasıl ama? O yüzden geçmişe gitmek bulunmadan geleceğe gitmenin bulunması pek birşey ifade etmiyor(yanılıyormuyum).Ama bence geçmişe gitmek imkansız, eğer öyle değilsede çok daha zor olmalı bu yüzden geleceği gitmeyi bulsak ta uzun süre bi işe yaramayacak.

bu son paragraf bir "bence" paragrafıdır yani hayır öyle değil leyn diye çıkışmayın ama yanlış bişey düşünüyorsam düzeltebilirsiniz, ufkumuz açılır :P
Sosyal ağlarda paylaş

PhysX said:
şimdi x kişisi şu anda türkiyede yaşıyor. ve gelecekteki x kişisinin yaşlı haline y diyorum.

x kişisi 2010 da tünel açmayı başardı ve y kişisi de gelecekten yani b kapısından a kapısına geldi.

2010 yılında aynı 2 tane x kişisi oldu? hatta bunu her bir yıldaki p,z,t kişileri de yapsalar o zaman 2010 yılında x kişisinin yaşlı versiyonları olan y,p,z,t de olacak

ama x kişisinin ruhu tek? insan mı kopyalanacak o zaman?

şimdi attığım mesajı tekrar okudum da saçmalamışmıyım acep? 8-)
Sosyal ağlarda paylaş

• 4 hafta sonra ...
kara delikler kütlesi çok büyük cisimlerdir , bu yuzden foton taneleri bile çekime kapılır,ışık gelmediği için siyah (kara ) gozukur adı da burdan gelmektedir. kara deliğe giren cisim çok buyuk yogunluga ulasır ve sıkışır,daha çok madde bunyesine kattıkca kutlesi artıgından çekim gucu artar.

evet gorundugu gibi zamanla pek alakası yok

simdi gtfoh
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 ay sonra ...
  • Yeni Oluştur...