Alcadras Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 Bu zamanda yolculuk işi benim yıllardır kafamı kurcalar. İnanmıyorum ben zamanda yolculuk olduğuna. Yani geçmiş yaşanmış bitmiş. Nasıl dönebilirsin ki, nasıl olur yani, yok öyle bir zaman. Aklım almıyor yani, düşünmek isteyince, derine inince deliriyor gibi oluyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 ülen ne başlık be hala gülüyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PhysX Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 ginaly said: ülen ne başlık be hala gülüyorum bir aydır da gülünmez ki :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 Komik mi geliyor bunlar size? Buna gülün o zaman Komik mi? Gülsenize hadi? Neden gülmüyosunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
micha Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 Yapay zekanın o dereceye getirilmesi çok zor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 inanmıyosan bile saygı duy dı dın dın dı dın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 ahahaha ardeth cok komik olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralph Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 Alcadras said: Bu zamanda yolculuk işi benim yıllardır kafamı kurcalar. İnanmıyorum ben zamanda yolculuk olduğuna. Yani geçmiş yaşanmış bitmiş. Nasıl dönebilirsin ki, nasıl olur yani, yok öyle bir zaman. Aklım almıyor yani, düşünmek isteyince, derine inince deliriyor gibi oluyorum. bana da geleceğe gitmek yapılcak gibi geliyor ama aynı zamanda geçmişe dönmek imkansız gibi geliyor. Tabi eskiden kimse televizyonu hatta radyoyu tahmin bile edemezdi, yani beynimiz şuan almıyor olabilir :) valla tek dileğim insanoğlu şu zamanda yolculuk hakkında daha fazla şey öğrenmeden önce ölmemek, çok merak ediyorum kardeşim ahah. Ben de kendimce birşey düşündüm, geleceğe gitmek bulundu ama geçmişe gitmek imkansız(şuanki görüşlerim).Bir adamı zaman makinesine bindiriyoruz ve geleceğe gönderiyoruz ama onu takip etmemiz imkansız, yani geleceğe gittikten sonra geri dönemeycek ve bizde ondan haber alamayacağız, yani hiçbişekilde öğrenemicez adam öldü mü yoksa gelecekte yaşıyor mu, o yüzden meraktan biz de zaman makinesine bincez, ölcez yada kalcaz ama geridekilere bunu söyleyemeyeceğiz, onlar da bincekler falan filan :) nasıl ama? O yüzden geçmişe gitmek bulunmadan geleceğe gitmenin bulunması pek birşey ifade etmiyor(yanılıyormuyum).Ama bence geçmişe gitmek imkansız, eğer öyle değilsede çok daha zor olmalı bu yüzden geleceği gitmeyi bulsak ta uzun süre bi işe yaramayacak. bu son paragraf bir "bence" paragrafıdır yani hayır öyle değil leyn diye çıkışmayın ama yanlış bişey düşünüyorsam düzeltebilirsiniz, ufkumuz açılır :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 onu bunu boşverin kaç gün kaldı zamanda yolculuğa onu söyleyin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralph Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 Masticore said: onu bunu boşverin kaç gün kaldı zamanda yolculuğa onu söyleyin :) yarın yapmışlar, bugün geçmişe dönüp haber verdiler :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PhysX Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 PhysX said: şimdi x kişisi şu anda türkiyede yaşıyor. ve gelecekteki x kişisinin yaşlı haline y diyorum. x kişisi 2010 da tünel açmayı başardı ve y kişisi de gelecekten yani b kapısından a kapısına geldi. 2010 yılında aynı 2 tane x kişisi oldu? hatta bunu her bir yıldaki p,z,t kişileri de yapsalar o zaman 2010 yılında x kişisinin yaşlı versiyonları olan y,p,z,t de olacak ama x kişisinin ruhu tek? insan mı kopyalanacak o zaman? şimdi attığım mesajı tekrar okudum da saçmalamışmıyım acep? 8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralph Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 evet sen zaman makinesine binip geleceğe gidersen,zaman makinesine binmeden normal yaşlanmış bir sen olmayacak basitçe eheh o yüzden 2 x te olmayacak :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 izafiyet teorisini bilen herkes, zamanda geçmişe gidilebileceğini bilir... uzaydaki kara deliklerin ne oldugunu sanıyorsunuz?? içine hiç girmediniz ya fikriniz yok, benim çocukluğum geçti o deliklerde (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DueLisT Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 kara delikler kütlesi çok büyük cisimlerdir , bu yuzden foton taneleri bile çekime kapılır,ışık gelmediği için siyah (kara ) gozukur adı da burdan gelmektedir. kara deliğe giren cisim çok buyuk yogunluga ulasır ve sıkışır,daha çok madde bunyesine kattıkca kutlesi artıgından çekim gucu artar. evet gorundugu gibi zamanla pek alakası yok simdi gtfoh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mino Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 Kısıtlı bilgim, geleceğe gidilme ihtimalinin olabileceği ancak geçmişin ancak izlenebileceği yönünde. Bakalım çarpışma olunca netleşecek herşey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 bu başlık aslında zamanda yolculuk gerçek oluyor idi bölüm moderatörü gelecekten gelip değiştirdi.zamanı belli o yüzden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 3 ay nedir lan. hala gülüyorum of. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anerchy Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 cube serisini izleyin olay sarsin biraz daha sizi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Nisan 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2008 zaman makinası asla icaet edilemyecektir. edileceği varsa,haberimiz olurdu. dimi ? olm çok zekiyim inanılmaz mantık şe ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 cern anti-maddeyi üretmek için yapmamışmıydı o tüneli? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SturmVogel Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 3 ay geçti hala zamanda gelen giden yok garbage'layın konuyu plx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 Syn said: cern anti-maddeyi üretmek için yapmamışmıydı o tüneli? hadi el birliğiyle bunu patinin yarısı diğer yarısına anlatsın artıkda saçmalamayın of. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 o 1. sayfadaki ruh konusuna takıldım harbi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yicit Mesaj tarihi: Nisan 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2008 neyse ben çakralarımı açayım da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SturmVogel Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 3 ay dediniz 6 ay oldu rofl konuyu garbage'a alalım lutfen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar