Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Zamanda yolculuk 3aya gerçek oluyor

S_h_a_D_o_W

Öne çıkan mesajlar

• 2 hafta sonra ...
  • 1 ay sonra ...
  • 1 ay sonra ...
Işık hızını geçebilirsen zaman kavramı ortadan kalkabilir deniyor ancak bunu başarabilen birçok atomdan küçük parçacıklar var.Böyle birşey şu an için açıklanamadı.Birde şu konu ilginç ışık hızını geçtik ve gerçekten zaman atlama olayını başardık diyelim o zaman biz geçmişe değil geleceğe gitmeliyiz (gidebileceğimiz bir gelecek var ise) çünkü zaman kavramının üzerinde bi enerjiye sahipsek bu bizi zamanın önüne atmalı mantık olarak ..

Bide Rusların bi deneyini duymuştum ışınlama ile ilgili koyunu ışınlamışlar atomlarına ayrılan koyun diğer tarafta belirmiş(camın içinde atomlarının olduğunu görmüşler) ancak havaya karışmış bütün halinde değil onu soluyor olabiliriz:) Tek sorun enerji olsa birçok etmen var o hıza dayanacak elementi bulmalısın .
Sosyal ağlarda paylaş

ee iyi abi yöntemi buldum ben o zaman madem geleceğe gidiyoruz bi not yazalım formüllerin altına nasıl olsa tarihte geçmeyecek mi bu okuyanlar o zaman bu deneyin başarılı olup olmayacağını görecekler eğer başarılı olacaksa bi işaret bıraksınlar bizde deneye başlarken bakarız o işaret yoksa parayı gömmeyede gerek yok :)israftan kurtuluruz mağralarımıza döneriz ..
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 hafta sonra ...
  • 2 hafta sonra ...
  • Yeni Oluştur...