Qui Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Merhaba. Ben gelecekten geldim. Sizde 3 ay sonra keşfedeceksiniz. Hayırlı olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 hükümetimiz saolsun zamanda baya yolculuk yaptık biz. cern falan hikaye, akp şahane. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EVIL_DeaD Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 konu 08 Feb 2008 da açılmıs kaç ay oldu hala aynı zamandayız anasını satayımm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 adamlar uzay zamana karıştı biz hala cern dioz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 en son ekime ertelenmişti ama yine ertelenmiş ocak 2010 da çarpıştıracaklar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoTwisT Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 Habire erteliyor serefsizler, 2012 ye ertelenirse cok killanirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 2012 ye ertelenirse zaten direk yalandır asdasd. kıyamet kopcak unutulcak sanıyolar çakallar.. yemezler.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 http://www.youtube.com/watch?v=4U3xYrxusSI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_catastrope_ Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 NoTwisT said: Habire erteliyor serefsizler, 2012 ye ertelenirse cok killanirim Harbi 2012 ye erteleseler adamların çok başı ağrır. Yapacakları varsa da vazgeçerler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 topiki gördüm geriye mi gittik dedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dunkelzahn Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 altında TARDIS in olcak, o zaman senin bu zaman benim gezip tozcan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lucifertr Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Işık hızını geçebilirsen zaman kavramı ortadan kalkabilir deniyor ancak bunu başarabilen birçok atomdan küçük parçacıklar var.Böyle birşey şu an için açıklanamadı.Birde şu konu ilginç ışık hızını geçtik ve gerçekten zaman atlama olayını başardık diyelim o zaman biz geçmişe değil geleceğe gitmeliyiz (gidebileceğimiz bir gelecek var ise) çünkü zaman kavramının üzerinde bi enerjiye sahipsek bu bizi zamanın önüne atmalı mantık olarak .. Bide Rusların bi deneyini duymuştum ışınlama ile ilgili koyunu ışınlamışlar atomlarına ayrılan koyun diğer tarafta belirmiş(camın içinde atomlarının olduğunu görmüşler) ancak havaya karışmış bütün halinde değil onu soluyor olabiliriz:) Tek sorun enerji olsa birçok etmen var o hıza dayanacak elementi bulmalısın . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 ışık hızını geçersek sadece daha hızlı olmuş oluruz. bi yere gitmeyiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lucifertr Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 ee iyi abi yöntemi buldum ben o zaman madem geleceğe gidiyoruz bi not yazalım formüllerin altına nasıl olsa tarihte geçmeyecek mi bu okuyanlar o zaman bu deneyin başarılı olup olmayacağını görecekler eğer başarılı olacaksa bi işaret bıraksınlar bizde deneye başlarken bakarız o işaret yoksa parayı gömmeyede gerek yok :)israftan kurtuluruz mağralarımıza döneriz .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Abilify Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 İki yıl geçmiş lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lucifertr Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 ilgimi çekti baktım hakikaten 2 yıl olmuş ee ne oldu yolculuk :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 sen zamanda yolculuk yapabiliyo olsan gelir topiğe yazar mısın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lucifertr Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 o olay sana bana düşene kadar biz çoktan ölürüz merak etme bulunsa bile ben yine yazarım rahat ol .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Tamam işte 3 aya gerçek oluyor daha 3 ay var. Bu şekilde sonsuza kadar ileri atabiliriz tarihi. Belkide böye bir cinlik var başlıkda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Taylanes Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Madem binbang tekrarlanacak dünyayı yoketmesinler. agdsgsg xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 2 sene olmuş hala ses seda yok asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
patrickstar Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 belkide adamlar 9 milyar dolar ve milyarların hayalini alıp tatile çıkmışlardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 23 subat 2010 saat 22 10dan geldim ben. selam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 hirdavatcidan levye bakayim bende bi tane. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 hırdavattıçlarda levye yok yalnız.. bauhauss'tan almak lazım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar