Sly-One Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 Vokal, perküsyon ve gitar üzerine kurulu, elektronik altyapılarla destekli müzik üreten Norrda’nın ilk albümü “Infinite Face", kasım(2007) başında çıktı. İngilizce sözlü bu albümde 9 şarkı bulunuyor. Grup üyelerinden Hakan Vreskala’nın İsveç’te yaşaması nedeniyle Norrda’nın temelleri İsveç’te atıldı, Norrda ismi de İsveç dilinde kuzey anlamına gelen Nor kelimesinden türetildi. Ancak kuzeylilik grubun sadece adında yok, vokalin melankolik havasına perküsyonla doğu tadı, gitarla kuzey esintileri katılıyor. Norrda’nın müziğindeki füzyon biraz da grup içindeki karakterlerin müzikal geçmişlerinden etkileniyor.Norrda’nın ana sahnesinde Selen Hünerli, Hakan Vreskala ve Portecho’dan tanıdığımız Deniz Cuylan ile birlikte canlı elektroniklerde konuk sanatçı olarak Ali Rıza Şahenk yer alıyor. Biyografi: Selen Hünerli Müzik hayatına İstanbul’da r&b, soul ve hip-hop tarzında parçalar cover’layan Bitter isimli grubuyla başladı. Bilgi Üniversitesi Sinema Bölümü’nde okurken öğrenci projelerine film müziği besteledi. Bir yandan Miray Kurtuluş ile birlikte Nada isimli projesiyle, psychedelic Türkçe vokalli elektronik parçalar hazırlayan Selen, yine Nada ile Can Kılcıoğlu’nun “Yoldaki Kedi” adlı kısa metraj filmine müzik üretti. Hakan Vreskala Müzik hayatına ortaokulda kurduğu thrash grubunda baterist olarak başladı. Perküsyona kaymasıyla müzik alanı punktan deyişlere kadar uzandı. 2001 senesinde İsveç Kraliyet Konservatuvarı’na kabul edildi ve Stokholm’e yerleşti. O zamandan beri Şivan Perwer, Aida Nadeem, Ferus Mustafov ve Lars Demian gibi tanınmış sanatçılarla çıktığı turne ve konserlere devam ediyor. Deniz Cuylan Deniz Cuylan, 2005 yılında “Underton” albümünü çıkaran Portecho grubu ile tanındı. 2003 yılında "Telecine" albümü yayımlanan "Maya" projesiyle pofesyonel olarak müziğe başladı. Groovy electronica ve jazz karışımıyla yurtiçi ve dışında pek çok popüler mekanda çaldı. Televizyona, filmlere, reklamlara, ayrıca Düsseldorf ve Moskova'da gerçekleşen defilelere müzik besteledi. İllüstratör Sadi Güran ve yazar Senem Akçay ile tamamladığı "Netame" isimli çizgi/roman/albümü 2007’de basıldı. Bir dönem Bant dergisinde editörlük ve Açık Radyo’da “Tırtıllar” programında sunuculuk yaptı. Deniz Cuylan, Haziran 2007’den beri Elec-Trip Records’ta prodüktör olarak çalışıyor. Bu özenle cp lenmiş (lastfm) biyografi sonrası ne düşündüğümü söyliyeyim. Öncelikle sevgili utopia'ya teşekkürü borç bilirim beni bu grupla o tanıştırdı ben ocak ayında istanbuldaki konserlerine tanımadığım için gitmemiştim sonra çok pişman oldum. Harikalar bence, albümü edinip dinleyin derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 up. biri daha video koymuş galiba şimdi gördüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 infinite face çok güzel bi şarkı. albümdeki bi kaç şarkısını daha dinlemiştim onlar da güzel. beni de ivy tanıştırdı, ben de ona teşekkür edeyim burdan sdfsdg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 infinite face güzel, ama albüm geneli favorim remedy. baştaki ritmiyle albüme ısındırıyor. sonra loopa alıyorsunuz tüm albümü, o oluyor. sly, np. dinleyin, harikalar. kliplerini de çok beğendim ben, fakat Selen eteklerine takılıp uçurumdan yuvarlanacak diye korkmadım değil sdf. el altından dağıtımını yapıyorum arzu edene bu arada. gel bacım; korsan var, amatörmın var, rapid var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 şarkılarına çok çabuk bağlandım ama çabuk soğurum diye korkuyorum.. infinite face yawaştan sıkmaya başladı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 taklitlerimden sakının. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 sana benden geldi norrda naaaaber cicim sdf. ben olmasam tey tey. ahaha öv beni lan azıcık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 YALAN. asdasdad. yok, topici ilk ben açtım manasındaydı zaten yoksa burtonesk sayesinde oldu evet,kendisine çok şey borçluyum, seviyorum, gözlüklerine de hastayım. böyle bilinsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 utopia yı da severim, beni ilgünle tanıştırdı. <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 biz de seni seviyoz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 aa herkes teşekkür etmiş, ginaly gibi beni de norrda ile ivycan tanıştırmıştı, teşekkür ediim ben de kendisine. yakın bir gelecekte konser filan var mı acep? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 nianım tanıştırdı beni. etmemişim, teşekkürü borç bilirim. zaten nianla evlencez biz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 allah bi yastıkta kocatsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 Korax said: Deniz askerde şuanda,stockholm'de yaşamıyo sanırsam. Hakan halen stockholm de yaşıyo.Deniz bisüre isveç'te imiş,hakan'la norrda'yı kurmuşlar,çalışmışlar vs. Kafa dengi insanlardır,hakan ile 23 nisan şenliklerinde düğün repertuvarı çalmışlığım vardır :D Farklı sound'ları olan müzikleri vardır,hoştur. netekim,dikkatsizlik ve uykunun eseri,diğer topikte ceryan ederekten,yanlış örnek olmuşumdur,burdan devam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar