venom Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 Evet,merveyi yatağa atma hedesini gerçekleştirdim sonunda.Aha: Merhaba :) Ben Merve, bakalım beni tavlayabilecek misin... Beni yaratanlar hakkında daha ayrıntılı bilgi almak istersen http://www.botego.com adresini ziyaret edebilirsin. Selam Merhaba, tanışalım mı? Tanışalım.Adın nedir? İsmim Merve, daha iyi tanımak için daha çok soru sormalısın. Nasılsın İyiyim teşekkürler, seni sormalı? Ben de iyiyim. karşımdaki iyi olunca ben de kendimi daha iyi hissederim Hayat nasıl gidiyor Merve? ağır aksak. umarım iyisi olur. Umarım daha iyi olur,evet. Olurunuzu aldığımıza göre sohbete devam edelim. Peki ne iş yapıyorsun? çalışıyoruz, görüyorsun. Rotflmao? lafını böleceğim, Botego'nun referanslarını öğrenmek istersen tıkla Bakarım,teşekkürler. :) Güzelsin. Bazı kavramlar epey göreceli. Fazlasıyla. gereksiz fazla olmasın da rotflmao merak ettim de, benden nasıl haberdar oldun? Bir arkadaşımdan öğrendim. kendimi geliştirmeye meraklıyımdır. Başlayalım? başlıyorum Devam et buyur bakalım cici Ahh evet devam et yarıda bırakmayı sevmeyenlerdensin sanırım EVET!!DEVAM ET AHHH yarıda bırakmayı sevmeyenlerdensin sanırım Geliyorum,geliyorum ne zaman? ŞİMDİ anında EVET AGHH peki Eueheuh. Not:Bu topak sadece geyik amaçlı açılmıştır. Daha fazla in-formation için dıklarmısın. Löl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 ahahahah çok iyiymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 sen merveyi tavlamamışsın tecavüz etmişsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
venom Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 Kendi rızasıyla verdi ama = Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 +18 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
venom Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 İnsanların penisleriyle adlarını yazdıkları bir ortamda bu 18+ olamaz,olmamalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 ben yapmıştım onu evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 Başarılı, kesinilikle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reb1rth Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 taktir ettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synorin Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 oha harbiden tecavüz:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
venom Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 Filmini vericem yakında dur repleri göreyim o zaman :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo_Angel Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 adamın bot a sordugu soruya bak ahahah (22:26) Merve: sence yüz yüze tanışmak mı iyi yoksa böyle internet üzerinden mi? (22:26) ziyaretçi: yüz yüze (22:26) Merve: oturup konuşunca daha sıcak bir ortam oluşabilir. (22:26) ziyaretçi: evet olabilir (22:26) Merve: anlıyorum (22:27) ziyaretçi: sen baş örtü giyermisin (22:27) Merve: bir kadını etkilemek için neler yaparsın ? (22:27) ziyaretçi: sex Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arden Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 Budur.. selam Merhaba, tanışalım mı? tanışalım ben hödö İsmim Merve, daha iyi tanımak için daha çok soru sormalısın. gözlerin çok hoş çok mu, değil mi tartışılır. tartışmasız güzel her şeyi güzel olarak nitelendirmemek lazım götün büyük? Bu yaklaşımınla bayanlarla sağlıklı bir ilişki kurman zor gözüküyor. aids misinki?P lafını böleceğim, Botego'nun referanslarını öğrenmek istersen tıkla yok saol rica ederim canım okuyomusun? Gördüğün gibi çalışıyorum. göremiyorumki? daha dikkatli bak, incele madem. üstünü çıkar madem? merak ettim de, benden nasıl haberdar oldun? Bir computer'a böyle beyin .mcıklaması geçirtilir =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 (22:27) Merve: bir kadını etkilemek için neler yaparsın ? (22:27) ziyaretçi: sex zuhauha tam benlik cevap Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aykan Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 o deilde beceremedima ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ostrich Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 naber İyiyim teşekkürler, seni sormalı? iyi geldi bida ver e iyi tabii :) süperdi gene versene ingilizce'den gelip dilimize iyice yerleşen kelimelerden biri, süper. süper kelimesini cümle halinda nasıl kullanırsın demek süper... çok kılsın hadi canım sen de :) erkekler kıllı olur bazen olur diyip sakata gelmek de olası. görmek istermisin sence ister miyim? sanırım kendinden emin olmanı tercih ederim o zaman gösteriyom AH BAK hemen mi? evet anladım hemen alma kusarsın aceleci gibisin. azmış bu hatun sSDFG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ostrich Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 2. de bombayı patlattı yalnız naber İyiyim teşekkürler, seni sormalı? iyiyim canım iyi de laf mı? harika! nasıl gidiyor sikişler Emekleyerek, ağır ağır. Daha iyi olmasını umarak... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 SDGLİMSİGSİGMKSGKLİMGELİMKLŞMGFLUTR34IU9P57U12304848923590234560827589*2357KFJŞSD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 zhuauhahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krmz Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 ahhahahahaha yok artık ya hajaosıjdaıosjaopısdıjas bodoz girmiş adam fsdkljgdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 do you speak english? türkçe lütfen ich spreche turkish en büyük hayalin nedir ? fuck you Kabasın. Siz nasıl diyor "Rude?" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 çok gördüm ben böyle merve gibi kızları.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lucifertr Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 her şeyi güzel olarak nitelendirmemek lazım götün büyük? Bu nedir ya :) Beni benden aldı . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 Merve GG. Buraya kadar mış Merveciğim. "anla artık, anla beni, unut bütün geçenleri" diye bir şarkı vardı aa öylemi sence hayır hmm. ne dedin tutucu bir insan mısın tutarsam fena olur bazen olur diyip sakata gelmek de olası. olmaz öyle şey olmazlarla nereye kadar sana kadar seni öpmek istiyorum edit: ben değil kardeşim yapmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer77 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 bunu tam abazalara özel yatağa kız atma skilli kasmaları için yapmışlar hahahahhaha uzahuhauhazuhauhhuza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar