Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Etheria Ultima Online Sunucusu

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
başarılar raven..

said:
FRP_Master, 20 January 2004 22:34 tarihinde demiş ki:
Iyidir iyi
Bu arada site icin cok pis web site yapılır :D
EEE ne demisler The Glorious Lord FRP_Master E Grandmaster Webmaster

sen direk webmaster yap nickini bea kasma böle..
Mesaj tarihi:
said:
ShadowSong, 21 January 2004 00:03 tarihinde demiş ki:
web browser bölümüne uog://A7C6516FAE23D04B66FD5F346AD965F0 yazın demişsinde nasıl yazacağımızı biras açarmısın.web browser bölümü nerdedir???

adres gibi yazcan
www.xx.com yerine onu yaz
Mesaj tarihi:
tebrıkler,ama biraz aşın artık ne bileyim everquest,daoc serverları falan açmaya çalışırsanız ilkler özel olur.daoc emu. orta hallı bır durumda su an.
eq bıraz zor gıbı o kadar zone falan hak getıre ama daoc acılabılıtesı var[signature][hline]|apache the taksimetre|
Mesaj tarihi:
said:
Anthelas, 20 January 2004 23:25 tarihinde demiş ki:
dido bence bu kadar sert cikismamalisin
iyice dusunup konus bolece hakkını savunabilirsin.

Anthelas Hayirli olsun argasta Seni goremince Dusunduk bu Nereye gitti Diye Ama

Carizma Yapip 2 Ust Seviye Cıkmıısn Sana Bu Yakisir Cunki Hemen Banlarsin :( Hayirli Ve Uhutlu olsun[signature][hline]
Mesaj tarihi:
Oy oy server çok güsel valla deli gibi skill geliyor.Benim mf şimdiden 70 oldu. :P İnsan 24 saat bilgisayarın başında olunca benim gibi sapıtıyor işte oturup bööle skill kasıyor.Yanlız zombi hala suda geziyor heralde yüzme biliyor.Yaklaşıp banada öğretirmisin dedim çok sinirlenip bana vurdu.Bide aughffgghd diye bişiy söyledi anlamadım :P
Mesaj tarihi:
Owner Ravenloftla anlasmamız uzerine cok yakında Etheria UO Sunucusunun web sitesi de aciliyor... ( Insallah guzel bir yapı cıkaracagım ) Web sitemizde serverımız hakkında daha ayrıntılı bilgi toplayıp , her turlu ayrıntıyı,gerekli programları vs... indirebileceksiniz.Hepinize saygilarla FRP_Master _ Grandmaster Hoster and Webmaster ... ( :D )[signature][hline]:rock: Kolayoyun UO Developer :rock:
:rock: Etheria UO Webmaster :rock:
:rock: Lothlann UO Owner :rock:

Mesaj tarihi:
said:
FRP_Master, 21 January 2004 14:49 tarihinde demiş ki:
Owner Ravenloftla anlasmamız uzerine cok yakında Etheria UO Sunucusunun web sitesi de aciliyor... ( Insallah guzel bir yapı cıkaracagım ) Web sitemizde serverımız hakkında daha ayrıntılı bilgi toplayıp , her turlu ayrıntıyı,gerekli programları vs... indirebileceksiniz.Hepinize saygilarla FRP_Master _ Grandmaster Hoster and Webmaster ... ( :D )

Cvni mi yazıorsun artık imzana vay be :) yeni bi devir açtın desene.
Mesaj tarihi:
Selam,

İşte budur be sphere be yavrum be helal olsun be :)

Vallahi, Çok sevindim sphere olmasına runuo bende sürekli sorunlu bi calısıo bi calısmıo.. Çok sevindm hll
Mesaj tarihi:
yok,
bu sadece bır ornekti soyle problemler var...
suda yurume duvar tanımama koprulerde sorun... trammel felucca sorunlari...
uo gateway sorunlari bundan dolayi sphere gectik daha iyi bir hizmet sunmak icin...
Mesaj tarihi:
said:
Apache, 21 January 2004 00:15 tarihinde demiş ki:
tebrıkler,ama biraz aşın artık ne bileyim everquest,daoc serverları falan açmaya çalışırsanız ilkler özel olur.daoc emu. orta hallı bır durumda su an.
eq bıraz zor gıbı o kadar zone falan hak getıre ama daoc acılabılıtesı var

Daoc için sana 16GB baglantı az geliyor desem derdimi anlatmış olur muyum?

[Bu mesaj canerg tarafından 21 January 2004 17:53 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
1. Bizim problemlerimiz böyle saçma sapan şeylerle kısıtlı değil.UO Gateway ile de bazı problemlerimiz var.

2. RunUO şu an anlaştığımız sunucuda 200 civarında oyuncu desteklerken sphere 400'e yakın oyuncu destekleyecek.

3. 2 Şubat'ta Sphere'in 1.0 versiyonu geliyor... Ve sanırım ona geçicez... Sphere'a daha iyi scriptler yazacağımıza inanıyorum
Bildiğiniz gibi ben o konuda uzmanım.

Ayrıca eleştirilerinizin yıkıcı değil yapıcı olmasını umuyorum. Böyle eleştirilerle kimse bişi kazanamaz.

Nezaketle zayıflığı karıştırmayın![signature][hline]Başlangıcı Olan Herşeyin Bir Sonu Vardır...
Mail:mailto:[email protected]
Asp,Php,Visual Basic,Delphi,Web Design
Bilgi Paylaştıkça Değerlidir...
  • Yeni Oluştur...